Küçük Düşün Büyük Olsun!

valla sen yazdıkca ben senden güç alıyorum canım sanki karsılıklı konusuyoruz gıbı gelıyor herkesın sınavı baska bambaska ama gerılmelerımız huzursuzluklarımız bir Rabbim cümlemizi feraha cıkarsın

Bcanım başta insan böyle tepkiler veriyor.bende yaptım onu
Ben kv ile 2 yıl hiç konuşmadım. Sonra eşim hasta oldu. Bana geldi kalmaya ben ona günaydın dedim sabah kalktığımda hiç cevap vermedi.
Yemek yaptım lokma almadı konuşmadı
Eşim ameliyattayken yiyecek götürdüm bana kötü sözler söyledi.
Sonra aradan 1 yıl daha geçti bu kez o hasta oldu gitmem dedim ertesi sabah kalkıp kendim giyindim gittim bulaşıpını yıkadım evini toplafım vs. Ölümlü dünya dedim neyi ppaylaşamıyoruz ben gitmesem günahı bban. Yapan yaptığınla kalıuor. Kv yaptıklarına çok pişman oldu.
Kendi utandı. Oysaki bana kincisin sen derdi. Kinciyim belki hiç unutmuyorum yaptıklarını ama o beni gencecik kızken yatak döşek hasta edip 34 kilolara kadar düşürmesinin günahı ile kaldı.
Şimdi yaptıklarıda kendi ayağına döndü.
Kandillerde aramıyorum ya Rabbim biliyor ya o kadar sesini duymaya tahammül edemem bayramlarda. D.gününde görüşüyoruz. Anneler gününde ararım bir de o bu yıl 7 yıl sonra evlilik yıldönümünü hatırladı aradı onda da eşime verdim kaynattım. Demekki artık umutsuz vakayız yapcak başka bişiy yok arayayım dedi.
Konu eşimin ailesi olunca daha ılımlı düşünmeye çalışıyorum

Selam kızlar.
Bugün 32 tl market harcaması yaptık ama poşette 3 parça bişşy vardı. Ne olcak sonumuz bakalım.
Bu ayki mutfak alılverişi 600 gibi tuttu. Dışarda yenen yemekler dahil.
Banyoyu temizledim bugünde por çöz döküp derzleri kireç olan yerleri çıkardım.
Arkadaşıma gittim.
Yarında oğluma etkinlik kitabı almaya çıkıcam.
Birde kızlar şu tel peynirle çeçil peyniri aynımıdır. Kalsiyum çok fazlaymış içinde ondan aldım oğlumada muratbey de tel yazıyor tarabya da çeçil. Görünümü aynı ama isimler değişik.
Konuya damdan girer gibi geçmişe hiç bakmadan daldım.

Ben de aynen böyle düşünüyorum D dimple81 , "gerçek yüzlerini görünce için almamak" ne kadar doğru bir tanımlama oldu!

Ben de neler yaşadım, ah keşke unutabilsem... Şimdi çok mesafeliyim bazen 4 ay aramadığım oluyor ama içim artık çok rahat. Önceden huzursuz olurdum ama yeni keşfettim sınır güzel bir şey.

O kadar izin verdim ki eşim için, sonra baktım eşim bu işi kotaramayacak, bir de benim eşimin kronik bir hastalığı var onu da arada bırakmak olmuyor çok üzülüyorum dedim koala bunu senin elin yapar :)

her cephede ayrı ayrı savaştım vallahi :) ama hep aynı anahtarı kullandım "bu konuda seninle bir defa konuşacağım! ikinci kez asla olmayacak" her sataştıklarında da tutarlı kaldım, "ben diyeceğimi dedim, başka bir sözüm yok. bu konuda konuşmak istemiyorum" sonuç başarılı, konuşmaktan pes ettiler, ağız dalaşı istiyorlardı 8 senelik evliyim 4 senede anca söndü bu davranışları.

Fakat ara ara başka yollarla şanslarını deniyorlar. Bir de benim kv fena kp ondan fena :) Rabbim hepsini ıslah etsin ne diyeyim

Kızlar biliyosunuz cok gergindim.
Ama yine sasirdim.
Nasıl iyiler nasil misafirperlik ben şok.
Geç gittik neredeyse 10dk kala sofra hazırdı direk oturduk.
Sonra toplamaya yardim ettim sen bırak ben toplarım dedi ablası
Enistede bırak falan dedi
Ben topladim gorumcem namaza başlamış(yani ben görüşürken kilmiyordu)
O namaz kılayim geliyorum dedi o ara bende bulaşıkları toplayıp makineye koydum.
Cayi demledim.
Sonra Mutfakda oyle siyaset falan konusuldu.
Sonra gorumcem sizde baya geziyorsunuz bende gelim mi sizle tur falan olursa dedi.
Bende öyle laf olsun diye gel dedim.
Giderkende tatlı aldik.
Onu açtık falan sonra esim hadi kalkalım dedi arabasız gittik yürüyüş olsun diye.

Bu arada giderken balkonda bekliyordu bizi yollarımızı gözlüyordu.
Oglum icin bu cok yakışıklı olmus kocaman olmus falan dedi sevdi biraz.

Ayy cok sasirtoyorlar bunlar beni cok.

Esime az once dedim ki bizde bunları agirlayacakmiyiz?
O da ben illa çağıralım demiyorum sen bilirsin ama cagirsak güzel olur babaninda arası iyi sohbet muhabbet olur dedi.
Bilmiyorum ya
O bana bırakıyor ama istiyor sanki bana zorunlu kılmak istemiyor.
Yani onun zoruyla cagiriyo olmamı istemiyor.

Kararsizim.

tr_lelli canım iyi yaptın gitmekle, geçmiş olsun :)

Eşin ne kadar da benim eşime benziyor ben sana ne evet dedim ne hayırcı, ben sen bilirsin diyeyim ama sen kabul etçi şapşikler

tr_lelli canım iyi yaptın gitmekle, geçmiş olsun :)

Eşin ne kadar da benim eşime benziyor ben sana ne evet dedim ne hayırcı, ben sen bilirsin diyeyim ama sen kabul etçi şapşikler
Ay saol canim zorlu parkuru geçtim :)
Ya esime kıyamiyorum eskileri animsadikcada bozuluyorum.
Ama hiç art niyetli biri degilim fakat enayi yerine komakda istemiyorum.
Ben hep iyi niyetli yaklaşıyorum cunku.
Ağırlarsam onları hafta ici ayrı ayrı alicam.
Misal Salı ve perşembe gibi.
Bakim dusunuyorum hala.

aynen ya bende unutamıyorum unutamayıncada yakınlık kurasım gelmiyor
eşinin sahip çıkması çok güzel canım benim eşim için ailesi daha öndedir yeri geldimi lafını söylediği oldu ama çoğunluk öndeler 1-0 benden :)ve beni sevmediklerinide eşim bilir ama mahcup olmamak adına bişe demez bana hiiiç
eltimin biri öyle canı isterse konuşur canı istemezse konuşma kv ile bazen memlekete gelirler kadın hiç onlara gelmez babasıgilin evinden tabi bunlar çıldırır birilerinin huzurunu bozarsan birileride senin huzurunu bozar:)
Çoğu kişi kv elti görümceden dertli.
Çevremdeki kv si ile arkadaş gibi olanlara imreniyorum ben ya.
aynen yaa arkadaş gibi

insan cahilliğinin farkına varıyor pişmandır belki ama kalp kırıldımı doğrulmuyor

Çoğu kişi kv elti görümceden dertli.
Çevremdeki kv si ile arkadaş gibi olanlara imreniyorum ben ya.
canım masAllah dıyım Allah nazardan saklasın ben kayınvalıdemle arkadas gıbıyım ck sukur.kendı kayınvalıdesi gorumceleri çok cektırmıs ben gelınıme asla oyle yapmıcam aynı yerde oturmıcam demıs sagolsun ck anlayıslı ve ıyıdır ben cok sakacıyımdır takılırım ederım hiç bişe demez ama bnde tabi elimden gelenin en ıyısını yaparım onun için anneme nası davranıyosam ne yapıyosam aynısını ona yaparm.
ama istedıgın kadar ıyı davran et bu ısler nasıp meselesi Allahım herkesi ıyılerle karsılastırsın bugune kadar ıyıyız bundan sonra da oyle devam eder insAllah

Günaydinn.
Mutfagimi topladim.
Dolapların dışıni sildim.
Çamaşır topladim.
Bulaşık mak ve ç.mak çalistirdim.
Ev süpürüp toz alicam.
Yemek yapicam bir de bugun.
Basladim bakalim güne bu hafta pek detaylı toz almadim kapılar falan tozlanmış.

Kızlar birde ranza konusunda fikirlerinizi tecrübelerinizi söylerseniz sevinirim

İki kösün var 7 ve 4 yaşlarında küçük kızım şimdiye park yatağı kullanıyordu bademde yanımızda uyuyordu
Şimdi onuda ayıracağım
Kızlar ranza istiyor ranza bence de iyi çünkü yatakları ayrı ayrı koyunca oyun. Vb için çok az yani dar bir alan kalıyor
Ama Ranzadan da düşerler mi diye düşünüyorum bide Ranzada üst kat çok sıcak oluyormuş yani

Varmı böyle bir tecrübesi olan

bu işler karşılıklı canım tek taraflı olmuyorki

Aynıları ben de var. Ama ben şuan çocuklarıma baktıkları için susuyorum ben de kalıyorlar. Çocuk büyüsünde herşey bitecek inşallah

Ben çatal kasiklardan basladim.
Hepsini sirkeli suya bastim.
Bardaklarında bazılarını özellikle çay içtiğimiz kupalari.
Kalebodurlari sildim.
Tencereleri cezveleri cifledim.
Masanın ayakları, petek falan silinecek.
Evde eksik bisi yok pazarada çıkarsam bu haftayı cikaririm.
Tatlı pide falan aliriz sadece.
Eşim yarın cikalim yine başka bir yer bak diyor.
Mekanları ben buluyorumda.
İyı alıştı hafta sonlari dışarda iftar yapmaya.
Diğer hafta sonuda patronları eşleri falan cikicaz.
Bugün az yemek yapim bari.
Hafta içide onları alırsam cok yogun olacak sanirim benim icin.
Regl oldum 1 hafta da ben tutamam.
O ara temizlik falan hallederim.

Bende birikim falan hak getire yani.
Sağlık olsun bakalim

Ranza rahat oluyor bizim somya üstüne yapılmıştı Demirci ustası yapmıştı. Sıcakta olmamıştı ayrıca. Ayrıca merdivenleri çekmece halinde olan ranzalar varya altın bir kısmı dolabı onlar çok güzel bir araştır istersen canım.

Tam birinden kurtuldum diyorum hops öteki ariyor.
Bi bitmediler.
Şimdide eltimin evlenen kizi aradı o davet ediyor aksama..
Annesini babasinida çağırmış bizide çağırıyor.
Sıkıldım ben iyice bu durumdan.
Baya baya evcilik komsuculuk oldu bu.
Darlandum.

Bunlar eskisi gibi samimi olmak gidip gelmek istiyorlar.Çünkü sürekli gelin demeleri tura ben de geliyim mi demeleri bunu gösteriyor.Tabi içlerini bilemeyiz belki kötülük düşünmüyorlardir.

Selam kızlar:)

Bugüne tatlı olarak magnolya yaptım.Annemde hazır cevizli kadayıf almış.Onun şerbetini dökücem biraz sonra.

Sınav yaklaştıkça midem düğüm düğüm oluyor sanki.Diyorum ki kendime ataniyim çalışmaktan yorulmicam şu günde tatil olsa demicem:)Yeter ki hayırlısıyla ataniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…