Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yarında gorumcem iftara davet etmis.
Büyük kaynımla küs olan bu kesin duydu gittiğimizi bizi davet ediyor.
Nedir bu lelli sevgisi bunlarda cozemedim.

7 senedir hic davet etmeyen aramayan sormayanlara bisiler oldu.

Ve ben bu durumdan hic hoşnut degilim.
Istemiyorum.
Surekli bana söylenen laflar yapılanlar aklima geliyor.
Istemiyorum.
Geriliyorum.

Kaynimi falanda davet etmicem cunku ben bu insanları sevmiyorum sırf esim mutlu olsun diyede kimseye yaranmicam.

Çünkü yaşadıklarımı unutamiyorum.
Bana yapılanları affedemiyorum.

Eşim ozaman korusaydı beni bunlar yasanmasaydi.
Yasatmasaydi.
Onun icin katlanmicam bu insanlara.

Sert bir dillere konustum.
Senin ablan git ben sana gitme demiyorum beni zorlama dedim.
Ama bensiz gitmek istemiyor.

Çok bunaldim bu durumdan.
Ben sevmediğim yere gitmek istemiyorum.
Sırf esimin gönlü olsun diye ben sevmediğim seyleri yapmak istemiyorum.

Bu insanlar benden ne istiyorlar anlamiyorum.
En sevilmeyen tü kaka bendim.
Eşim boşasa diye okadar beklediler.
Ne değişti ya.

Vicdana geldilerse eğer daha çok vicdan azabı ceksinler.

Lelli yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bende benzerini yaşadım. Yaşadıklarım çok kötüydü ve ben sadece anneme anlatabildim. Babam kardeşim hiç bilmiyor hem bana hem aileme laf ettiler.
Ben kv ile barıştım.
Gönlüm kırgın istediği kadar beni şuan el üstünde tutsun hiç biri gözümde yok.
Onu her gördüğümde yaptıkları geliyor tüm bedenim tutuluyor kaskatı kesiliyorum.
Annesidir dedim barıştım senede 3 kez görüyorum.
2 bayram bir oğlumun doğungünü.
Abisi ile barışmam Rabbim bizi hiç karşılaştırmasın.
Böyle ramazanda falan zaten davet etmezler.
Ama etseydiler geri çevirmezdim.özellikle ayaklarına gitmezdim ama onlar
Mübarek ramazanda bir adım atmışlar belki pişman oldular belki de günahlarından arınmak istiyorlar affet ya da affetme o sende kalsın ama eşini yalnız bırakma onlar topu sana atmış günahı senin boynuna kalmasın.

İçim hic istemiyor
Yani ben isimlerini anmıyorum evimde
Görüşmüyorum, aramıyorum, merak etmiyorum.
Bana yanaşmaları altındakini merak ediyorum.
Anladılar esimin bensiz olayamayacagini kabullendiler sanirim.
Yemekden sonra esime dedim ki hayatım tamam ailen bisi demiyorum sen git sensiz gitmem dedi.
Peki 7 senedir burdayiz aramayan sormayan insanlara ne oldu cok şaşırıyorum dedim.
Biz suan favoriyiz gözdeyiz dedi..
Biz ortada olalım herkese eşit onlar varsın konuşmasınlar birbiriyle dedi..
Davet ederse gideriz boyle onun harici gidelim diyormuyum dedi.

Hakli tamam ama ben affedemiyorum unutamiyorum..

Ben en kötüydüm hepsi cephe almıştı bana birbirleriyle iyiydiler
Şimdi hepsi birbiriyle kopuk küs biz herkese esitiz.

Keser döner sap döner hesabı oldu

30.05.2018

Sağlıklı Yaşam: Sabah kızımla haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, ceviz,domates ve salatalıktan oluşan kahvaltımızı yaptık. Öğlen yemeğinde tarhana çorbası, döner, patates kızartması ve cola vardı. Çorba ve döner yedim. Akşam da ezogelin çorba, taze fasulye, yoğurt ve salata yedim. Kaçamaksız temiz bir gün oldu.

Mümkün Olduğunca İyi Annelik: Sabah kızımın okulunun Anıtkabir ziyareti vardı. Sabah güzel bir elbise giymiş, boynuna da daha önceden yaptığı kalpli Atatürk kolyesini takmış. Görünce gözlerim doldu. İnşallah Ata’nın huzuruna hep böyle özenli ve hevesli çıkar ve inşallah yeni nesiller aydınlık günler görsün diye kendi gençliklerini savaş meydanlarında tüketen insanlara karşı hep saygılı ve minnettar olur, ülkesine hizmet eden, üreten bir insan olur.

Düzenli ve Sade Bir Ev: Depodan gelen yenidoğan eşyaları evi istila etmiş durumda Haftasonu eşyaların bir kısmı ile kocamı Eskişehir’e göndermek için ikna turlarım devam ediyor:))

İyi Görünmek: Günlük bakımları epey rayına oturttum. Sabah ve akşam otomatiğe bağladım. Sabah kalkar kalkmaz dişlerimi fırçaladıktan sonra tonik ve nemlendirici sürüyorum. Akşam da kızımı yatırdıktan sonra yüzümü sabınla temizleyip aynı işlemleri tekrarlıyorum.

Verimli İş Hayatı: Nihayet diz üstü bilgisayarım geldi. Doğumdan sonra 16 haftalık izin sürem dolunca haftanın iki günü evden çalışacağım. İki gün işe gideceğim. Bir günü de süt izni olarak kullanacağım. Bu süreçte iş-ev-bebek dengesini kurmam gerek. Konuya ilişkin çalışmalarım devam ediyor:)

Para Yönetimi:Bu ay bir deneme yapmak istiyorum. Kendime ve eve hiçbir şey satın almamaya çalışacağım. Kızıma da birşey almak istemiyorum ama bazen mecbur kalıyorum. Bu mecburiyet halleri dışında bir deneyeyim bakayım.

İnsan içinden atamıyor. Sen gidince mutlaka el üstünde tutacaklar . Gerçek yüzlerini görünce için almıyor belki de. Ama eşini tek gitmesi onlara değil eşine ders olur.
İçinden geleni yap en doğrusu o tabi.

Ablacım nacizane tavsiyem bence sen bir düzen oturtmuşsun (keşke benim annem de senin gibi yapabilseydi)bence böyle devam et.Kendini huzursuz etme.Canını sıkma.

Babamın ailesinin yüzünden az çekmedik hissettiklerini anlayabiliyorum.Ne zaman babam ailesiyle iyi oldu darbe üstüne darbe yedi.Belki kötü birşey ama kinciyim aileme bana yapılanları unutmuyorum unutmicam da.

Tabi ki yaşadıklarını en iyi sen bilirsin.En doğru kararı yine sen verirsin.Allah yardimcin olsun.

Lellim davet ederlerse geri çevirme mübarek gün içinde sakla normalde görüşme tamam ama iftara davet ederlerse git yer az oturur kalkarsın zaten onca zaman geçmiş laf söz olmaz. Nasılsın iyimisin yendi içildi bitti.
Ölümlü dünya be lelli
Boşver onlara kalsın günahları sana dönmesin.biz çağırdıkta gelmedi demesinler

Mümkün olduğunca iyi annelik süper di .çok duygulandım

Canını hiç sıkma içinden ne geçiyorsa onu yap iyice düşün. Belki bir tarafın git der gidersin. Ama yok yapamam içim almıyor diyorsan sıkma canını.
Çok ince ruhlusun lellim

Gercekden huzur geldi evimize
Biz hic bisi yaşamamışız önceden surekli kavga küslük .
Çok şükür huzurluyuz simdi.
Karışan yok eden yok.
Ama hayatımıza dahil olma çabaları geriyor beni.
Huzurumuz kaçacak sanki.

Canını hiç sıkma içinden ne geçiyorsa onu yap iyice düşün. Belki bir tarafın git der gidersin. Ama yok yapamam içim almıyor diyorsan sıkma canını.
Çok ince ruhlusun lellim
Esime kizsamda rest çeksemde yine kandırıyor beni.

Tamam sevme tamam gorusme ama ramazan diyor.
Bi de benim esim en yapicilari.
En saftrikleri en kinci olmayanlari.
En idare edebileni.
O sebepden ben ezildim ya
Onu bunu idare edicem derken beni ezdirdi..
Misal annesi kimdeyse oraya pide alır bize alirken.
Annesi ne isterse esim karsilar
Şimdi bilet alıcak esim alır diğer 5 kardeşin hic biri elini cebine atmaz.
Esimi kullanıyorlar esimde iyilik ediyorum diye yapiyor enayi yerine koyuyorlar..

Yani seviyeleyim ben
Abisine gidincede sorarlarsa cvp verdim sofra kurup kaldırdım genelde.
Sadece çay içerken oturdum.
Yarında öyle yapicam.
Sofra kurar kaldırırım çay içerken otururum sorarlarsa cvp veririm.
En komigide ogluma sen beni taniyormusun?
Ben halanım
Ben amcanın falan diyorlar bana bir gülme geliyor.

Amcamsanız halamsaniz simdiye kadar neredeydiniz diyen bir cocugum olsaydi keske.

Oğlumda kuzum ses etmiyor napsın cocuk.
Zaten sakin sessiz cocuk konusmuyor.

Gercekden kaçan kovalanıyormuş canlı örneğiyim.
Ben aman denk gelmeyelim aman görüşmeyelim aman uzak durim dedikce yapisiyolar.
Ama özellikle soyledim yine kucuk eltim kaynim icin çağırirlarsa asla! Gitmem.
Yemin etmiyorum ölüm kalım olur ama onun harici ben ayak basmam onların evine dedim.
O eltimi duble sevmiyorum cunku.

lelli sana özeniyorum dıyorum bnde gıtmıyorum dıyebılsem keske bnde baba tarafımla gorusmek ıstemıyorum ama mecbur gorusuyorum onları gorunce gerılıyorum mutsuz oluyorum gorusmesem olmuyo arada küslük falan yok ama sevmıyorum zorla degıl ya bu işler

Mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.
Hiç kimse mutluluğunuzu huzurunuzu bozamasin.Allah öyle insanlara fırsat vermesin.

Lelli bana da doktor b12 sürekli vurdur ayda bir demişti.İhmal ettim ya ama sağlık ocağına gitmiştim aile hekimine dedim benim sürekli b12 iğnesi yaptırmam lazım demiştin.Hoca bana bir kağıda sürekli b12 iğnesi vurulacağıma dair yaZı yazdı kaşeledi.Vurdurmaya gittiğimde hemşireye geçiyorum direk yazıya bakıp vuruyor yoksa hocadan sıra alıyorsun o yönlendirme yapıyor vakit kaybı.Sen bir aile hekimine sor

Canım ben kendi akrabalarımlada seviyeliyim.
Halam var sadece baba tarafımdan mesela hastalik vs olursa bir araya geliyoruz.
Bayramda bile arıyorum sadece
En son torunu ameliyat oldu geçmiş olsuna gittik.
Başka semtteler.
Ben esimi asla zorlamam.

Misal ben kendim görüşürüm istersem akrabalarımla esimi zorlamam.
Sonucda mecbur degil benim halamla teyzemle görüşmeye
Gidip gelmeye.

Misal ayni binadayız annemlerle annemi esim ayda 1 ancak goruyordur.
O da babamlara çıkarsa mac falan izlemeye.
Annem esim varken asla gelmez rahatsiz ederim diye.
Bisi sorcak olsa bile arar msj atar gelmez.
Bende esimi hic zorlamam bayramda bile bayramlaşmaya ben illa bayramlas demem.
Ben baskı sevmiyorum.
ailemde anlayışlı cok sukur.
Esimde farkinda.

O da illa görüşelim demiyor ailesiyle davet ettiklerinde diyor ya da düğünlerde Ama bana o bile batıyor
Pufss.

Mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.
Hiç kimse mutluluğunuzu huzurunuzu bozamasin.Allah öyle insanlara fırsat vermesin.
Amin canim hepimizin evi huzurlu olsun insallah.

O iğne reçetesi elimde.
Dr. Bana ya 15de 1 ya da ayda 1 vurdur demisti.
Bi sorucam canim

benimde d vit ignelerim bitti bugun tekrar değerlere bakilacak gaka ihtiyacim var farkindayim kemik agrim devam ediyor

tr_lelli
canim seni cok iyi anliyorum bak su an eşin senin degerinin farkında eşini kontrolünü bırakma icinden nasil geliyorsa onu yap en iyi sen bilirsin hissettigini

ben hep bize dahil olmak istemelerinden her seyde laflarindan triplerinden bıktım mesafeliyiz eskiye gore ama içim cok dolu hem eşime hem ailesine

genis vakitte paylasirim sizlerle
evliligime guvenmiyorum her an her sey olabilir

yuvalarınızdan mutluluk eksik olmasın cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…