Selam Kızlar
Bizde bugün annemle buzluğa biraz kiraz koyduk.İlk defa koyduk bakalım nasıl olacak
Bide kızlar anneme sarımsağı soyalım bir kabın içine koyup buzluğa koyalım dedim ama annem buzluğu kokutur olmaz dedi.Ben pratik olur diye düşünmüştüm.Böyle yapan varmı gerçekten kokutur mu?
O zaman iyiki de yapmamışız.Yoksa o koku nasıl çıkacak.fena kokar.
kurusoğanı yapıyordum ben yarım olucna dograyıp atıyrodum.
kokusu siniyordu.
ama limonu sıkıp buz kalıplarına koyunca dondurunca bozulmuyor.
kuzenim antalyada yaşıyor limon çok
sıkıp buzlukta dondurup poşetliyordu.
donmuş buz olarak salataya atıyordu.
O zaman iyiki de yapmamışız.Yoksa o koku nasıl çıkacak.
Çok fena da rezil olurdum:))
Eşimin ailesi dışarda iftar planlamış çarşamba günü için.
bende işyerinden vakitli kaçarsam hemen üstümü değişirip dogru iftara gitmeyi düşünüyorum.
dışarda güzel oluyor ama kalabalık olması ve hafta içi olamsı sıkıntı
bende oturp hesap kitap yapıyorum
ana okulu 30 .000 tl den başlıyor.
bu özel okullar niye bu kadar pahalı.
birikim olmazsa akzandığımız hep okula gidecek
dede banktan destek isteyeceğim :)
Evet şimdi netten de baktım koyanlar varmış.Ama bilemedim.Denemek lazım aslında.Plastik kaplarında bişey olmuyo. Ablam koyar hep. Bende bu yıl dondurma kaplarına koyucam. Bikaç gün önce buradan bir arkadaş önerdi
Ay hiç görmedim bu hafta da gidemedim.vişneyi geçen haftaki pazarda gördüm bu hafta dikkat etmedim çıktı canım
iyi hatırlattın biber de koyacağım buzluğa bir de 3-4 demet maydanoz dereotu yıkayıp kurutup koyuyorum iyi oluyor direk yemeklere katıyorum kışın
Canım dondurucuya denemedim de kavanoza yapıyorum.Selam Kızlar
Bizde bugün annemle buzluğa biraz kiraz koyduk.İlk defa koyduk bakalım nasıl olacak
Bide kızlar anneme sarımsağı soyalım bir kabın içine koyup buzluğa koyalım dedim ama annem buzluğu kokutur olmaz dedi.Ben pratik olur diye düşünmüştüm.Böyle yapan varmı gerçekten kokutur mu?
Geçmiş olsun canımKızlar naber
Çok sayfa birikmiş bi ara okuyacağım
Benim kuzum hala iyileşmedi
Dua edin teyzeleri
Soyulmuş sarmısağı poşetle buzluğa koydum 1 yildan fazla kaldı koku olmadı kesinlikleSelam Kızlar
bencede kokutmuyor bende bazen koyuyorumSelam Kızlar
limon işide güzelmiş hiç aklıma gelmemiştifena kokar.
kurusoğanı yapıyordum ben yarım olucna dograyıp atıyrodum.
kokusu siniyordu.
ama limonu sıkıp buz kalıplarına koyunca dondurunca bozulmuyor.
kuzenim antalyada yaşıyor limon çok
sıkıp buzlukta dondurup poşetliyordu.
donmuş buz olarak salataya atıyordu.
ne güzel varmışki istiyorsunEşimin ailesi dışarda iftar planlamış çarşamba günü için.
bende işyerinden vakitli kaçarsam hemen üstümü değişirip dogru iftara gitmeyi düşünüyorum.
dışarda güzel oluyor ama kalabalık olması ve hafta içi olamsı sıkıntı
bende oturp hesap kitap yapıyorum
ana okulu 30 .000 tl den başlıyor.
bu özel okullar niye bu kadar pahalı.
birikim olmazsa akzandığımız hep okula gidecek
dede banktan destek isteyeceğim :)
içi boşalınca buzluktata değişik bişe oluyor ben püre yapıp atmayı düşünüyorumSağolun kızlar, hem pratik hem de kışın sarımsaklarin bazen içi boşalıyor ya onun için böyle düşünmüştüm.Deneyim bakalım.
içi boşalınca buzluktata değişik bişe oluyor ben püre yapıp atmayı düşünüyorum
Ben de çift poşetle koydum dolaba kokusu olmadı benim için pratik fakat ev halkı sevmezmiş dolaba konulan şeyleri ondan ben tükettim.yavv kv konusu ıhı burdada geçerli ben nohut koyarım yok olmazmış haşlanmış dövme koyarım gaz yaparmış cahilin teki ama görsen sanki canan hocaSağolun kızlar, hem pratik hem de kışın sarımsaklarin bazen içi boşalıyor ya onun için böyle düşünmüştüm.Deneyim bakalım.
sarımsak tuz sirke üçü diye okumuştum canımPüre olarak saklar ablamda ama tuzluyo. Yapışmasın diye sanırım
niyeymiş ne güzel oluyor kendide yemesinBen de çift poşetle koydum dolaba kokusu olmadı benim için pratik fakat ev halkı sevmezmiş dolaba konulan şeyleri ondan ben tükettim.yavv kv konusu ıhı burdada geçerli ben nohut koyarım yok olmazmış haşlanmış dövme koyarım gaz yaparmış cahilin teki ama görsen sanki canan hoca
Yok hepsi cins börek koyuyorum kayınbaba yemiyor. Nohut fasulye koyarım kadın yemiyor. Onlardan ayırırsam evi inşallah yapar yapar koyarım. Misafirliğe geleceklerinde masus buzluktan yapacam vallasarımsak tuz sirke üçü diye okumuştum canım
niyeymiş ne güzel oluyor kendide yemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?