bizde de kv gittiğimiz zaman bir salata yapıyorum biri salatalık koydurmaz semiz otundan yoğurtlama yaparım köyde tazecik diye haşlamaya kıyamam yemezler illa pişecek bunun gibi örnekleri çokYok hepsi cins börek koyuyorum kayınbaba yemiyor. Nohut fasulye koyarım kadın yemiyor. Onlardan ayırırsam evi inşallah yapar yapar koyarım. Misafirliğe geleceklerinde masus buzluktan yapacam valla
Aynen çalışıyorum haftasonu oturmadan kahvaltı yemek tatlı kek ne varsa yaparım ama ertesi gün yeni yemek bekliyor kayınbaba. Halbuki karısı yemek yapmaz gün boyu oturur akşama yoğurtlu makarna yapar yani ben evde olmayınca hafta da 2makarna yiyoruz. Ama buna rağmen bir eline sağlık demezler.bizde de kv gittiğimiz zaman bir salata yapıyorum biri salatalık koydurmaz semiz otundan yoğurtlama yaparım köyde tazecik diye haşlamaya kıyamam yemezler illa pişecek bunun gibi örnekleri çok
yemekler elimden geçer hep insan üzülüyor beğenilmeyince ben onu yemem derler bazen bişe yaparsın aile kalabalık ben herkesin sevdiği yada herkesin damak tadına nasıl uygun yemek yapayım
kocanla mutlu ol gerisini boşver canım canını sık sık hep aynıAynen çalışıyorum haftasonu oturmadan kahvaltı yemek tatlı kek ne varsa yaparım ama ertesi gün yeni yemek bekliyor kayınbaba. Halbuki karısı yemek yapmaz gün boyu oturur akşama yoğurtlu makarna yapar yani ben evde olmayınca hafta da 2makarna yiyoruz. Ama buna rağmen bir eline sağlık demezler.
hamarat hatun başkaBen çorbamı ve ana yemeğimi yaptim.
Tavukları esim kızarmış getirecek bir pilav kaldi.
Şimdi ben sadece salata dusunuyorum ortaya.
Sonrasında kavun, tatlı, çerez Cay kahve.
Ama orta cok mu boş olur ki.
Eşim meze yemez sevmez.
Yemek de 4 çeşit oldu dolma falan yapsam yenemeyecek.
Acaba köz biber mi yapsam yogurtlu az renk olurdu.
Yenirmi bilmem.
Kafam karisti.
Bize salata yetiyor aramiyoruz başka bisi.
Canim ya yaparsin olsun.hamarat hatun başka
biz daha akşam olacakta eve gideceğiz de öyle yapacağız:)
Çok şükür o yanımda ama şöyle kendi evimde rahat rahat dolaşamıyorum. Çocuklarıma kendimce eğitim veremiyorum kavga ediyorlar olmaz öyle kardeş kardeş güzel oynayın diyorum kv atlıyor yok benim çocuklarım akıllı diye lafta sevgisi örneğin biryere gitse arayıp ne yapıyor çocuklar demez.bqlkona çıkarız soğuk der güneş tepedeyken ama kendi uyuyaxaksa veya işi varsa balkona sabahtan çıkarır çocuk ağlasa duymaz. Sırf çalışıyorum çocuklar rezil olmasın diye katlanıyorum. Ya kızlar evime misafir geliyor kv odaya kapanıyor bir hoşgeldin demek yok.ama bir konuşsa valla dersin bu nasıl hanım nasıl bilgili. Off off dertliyim vallakocanla mutlu ol gerisini boşver canım canını sık sık hep aynı
en iyisini hepsini arkaya atmak
bol bol zikirlerden çek insanı çok rahatlatıyor
Aynen çalışıyorum haftasonu oturmadan kahvaltı yemek tatlı kek ne varsa yaparım ama ertesi gün yeni yemek bekliyor kayınbaba. Halbuki karısı yemek yapmaz gün boyu oturur akşama yoğurtlu makarna yapar yani ben evde olmayınca hafta da 2makarna yiyoruz. Ama buna rağmen bir eline sağlık demezler.
Bu fesatlikdan ellerine ne geçiyor merak ediyorum.kızlar merhaba,
bu akşam eşimin halası iftara davet etti
uzun zamandır onlara gitmiyordum
açıkcası kırgındım.
4 yıl önce yine böyle bizi davet etmişti.
oğluda yeni evliydi. gelini acayip kıskanç tarif edilemez boyutta.
beni görmeye , konuşmaya bile tahammül edemedi ve kıskandı.
ve bunu herkess farketti.
oysa ben konuşmak , ilgilenmek isterdim ama o acayip kıskançlık tribine girdi.
bunu tüm sülale fark etti.(bence komik oldu)
ben hem evli bir kadınım , hemde bu ailenine en eski ilk geliniyim , hali ile ister istemez herkes beni iyi tanır. ve herkesin eyri ayrıdır. kayınvalde,babaanne , amcalar filan hep onu eliştirdi. kayınvaldem de lafın yeri gelince görümcesine lafı açıp güzelce söylemiş. benim gelim senin evine geldi, bakış görüş etmediniz, benim gelinimin giydiği ,taktı herşeyi laf ettiniz , senin gelinin giydiği elbiseler ile oturup kalkmasını bile bilmiyor demiş. hemde çok ayıp ettiniz daha gelmez ben onu çok iyi tanırım demiş.
bu ksıkançlık düğün öncesi başladı bence
eşimin büyükbabası biz evlenirken hatrı sayılır bir takı ve ev eşyası hediye etmişti.
hala gidip babasına aynılarından alacaksın benim oğluma diye tutdurmuş.
sonra gel zaman git zaman aradan geçen yıllar biraz etrafdan duyumlar beni biraz olsun tanımasına neden oldu.
şimdi biraz daha iyi sayılır.
bu akşamda merak ediyorum nasıl geçecek :)
gelin benden 3 yaş küçük , durumu oldukça iyi ama çok bakımsız ve tembel.
yaşında büyük giyinir ve bir tarzı yok.
halanın kızı cemiyet hayatından birisi ile evli oldukça durumu iyi ama beni taklit eder.
gittim yerlere adımı kullanır ama bana gittiğini söylemez ben mekandan duyarım.
kıskanılmak gıcık bir durum.
umarım nazar değmeden geliriz.
zira gözler üzerimde.
bende gidip fön çektiridim. akşama şık oluyum nasılsa her türlü lafım edilip kıskanılacağım :):)
yarın detaylar paylaşılır.
Bu fesatlikdan ellerine ne geçiyor merak ediyorum.
Buyuyorlarmi.
En güzeli canim süslen git.
Selam Kızlar
Bizde bugün annemle buzluğa biraz kiraz koyduk.İlk defa koyduk bakalım nasıl olacak
Bide kızlar anneme sarımsağı soyalım bir kabın içine koyup buzluğa koyalım dedim ama annem buzluğu kokutur olmaz dedi.Ben pratik olur diye düşünmüştüm.Böyle yapan varmı gerçekten kokutur mu?
Canım çözdürmeden mi kullanıyorsun.Selam kizlar, sarımsak buzluğa koyuyorum ben hiç koku yapmadi şimdiye kadar.
Ayıklayıp buzdolabı poşetine koyup atıyorum buzluğa, çok patik ve kullanışlı.
Ohh ne güzel lelli.Pilâvida anneme kitledim :)
Kuran pilâvlarımızı falan hep annem yapar guzel yapar.
Annemler araba almakdan vazgecti.
Çok pahalı ya vergisi falan derken.
Kardesim boşverin köyden ev alalim diyor.
Annemde bana 10-15 sen koysan 50bin de biz çıkarırız alalim bir ev diyor.
Kardesim köyu cok begendi.
Kendi evimiz olsun gideriz ileride de belki daha uzun kalırız diyorlar.
Bilmiyorum.
Ortak mal mulk sevmiyorum.
Ama sonuçta 2 kardeşiz gidip ömurluk orada kalacak değiliz hic birimiz.
Tek basimada almam imkansiz bu ara.
En azindan bir dikili agacımız olur diyoruz.
Gidince kendi evimizin kapisini acariz 70bine falan ev bakıcaz insallah gidince
Dayım var diyordu.
Zaten dayimda 55bine aldi.
Eski bir bina ama idare ediyor.
Nolcakki yazdan yaza.
Esime söyledim sen bilirsin dedi.
Eltimin kizi falanda köy resimlerini gordu
(Inst.dan eklestik) bayıldı bizim köye.
Kardesim okadar sevmiski ben ileride yerlesirim gidip oraya diyor.
Bakalim kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?