Küçük Düşün Büyük Olsun!

İki bilgilendirme yapayım
Çoğunuz biliyorsunuzdur belkide
1- vodafone kullananlar
ALTIN KULUP yazıp 7000 e daha sonra A101 yazıp 6666 ya gönderirseniz gelen kod a101 de on tl indirim kodu
Birden fazla kod aynı anda kullanılabiliyor
2-getir uygulaması
İlk seferde geçerli 25 tl siparişe 5 tl öde var
5 tl ye yağ aldım mesela :)
Konumu uygun olanlar kullansın
Kısa süreli tanıtım amaçlı yapılmış bir kampanya

Merhaba hanımlar
ayın daha başındayız ama giderler hiç bitmiyor yahu evin sürekli bir ihtiyacı çıkıyor 2 günde bir marketteyim
eskiden bu kadar dikkatimi çekmezdi ama aynı şeylere her ay daha fazla fiyat ödüyorum evdeki hesap çarşıya hiç uymuyor sıkıntı geldi buraya içimi dökeyim dedim ayh

tr_lelli lelli sen artık fenomen gelinsin herşeyini öğrenip karıştırmak isterler
ama yine de çok anlatma nazardan çok korkarım pek anlatmamak lazım oğluşuna geçmiş olsun

Ahs. Evet sorma canım
Resmen bahane arıyorlarmış gelip gitmeye.
Saol canim.
Soruyorlar.
Mesela nereden aldin?
Nereye gittiniz?

Bu akşam gelecek olan eltim gecen haftalarda whatsap durumumda kartepeyi görmüş ordan resim atmıştim.
Orası neresi neguzelmis falan dedi.

Takipteler pürdikkat.

Canim evin ihtiyacı hic bitmiyor.
Ben pazar harici pek alışveriş yapmadim esime aldırıyorum bitenleri.
Gelirken parca parca aliyor artik.

Tam 1.5 kilo verdim ramazanda
Yihhuuu.
57 oldum.

2 kiloda yürüyüşe başlayınca versem cok super olur.

Temmuzda hafta sonu kaçamakları hariç evde olcaz.
Harcamayı en aza indiricem.
Çünkü ağustosda tatile ve memlekete gidicez para lazim.
Kurbanda var.

Temmuzu harcamasız geciririsem dengelerim.
Kartı düşürdük o bile rahatlattı elimizi.

Eşim gün parasının üzerini kartla tamamla bilezik falan ne istiyorsan al dedi
Ben 3000tl. Dolar almayı dusunuyorum.
Evdeki zulamida katicam uzerine.

Merhaba Arkadaşlar;
Konuyu takipteyim ancak yazmaya pek fırsat bulamıyorum. Bu aralar kendimi kışlık buzluk yüklemesine verdim. :) Her haftalık alışverişte bazı şeyleri 3-4 kilo fazla alıp bir şekilde dondurucuya ekliyorum.
Hem hamilelik, hem ofiste işlerin yoğun olması, sıcakla birleşince fena çarptı.
Bu ay maddi anlamda baya hareketli geçiyor bizim. Daha önce size anlattığım TOKİ evini alıp, kiraya vermeye karar verdik. Onun için kredi çekme aşamasındayız. Aynı zamanda bebiş için alışverişler yapılmaya başlanacak. İndirimleri takipteyim

Bu gelişmelerle yaz başı birdenbire çok açıldık. Tatil yapacak para kalmadı ne yazık ki. Hem oteller çok pahalı, hem de yer yok. Uçak bileti fiyatları da uçmuş durumda. Hamilelik yüzünden otobüsle yola çıkamıyorum. Biz de bu konuda da ailemden destek alıp, onların yazlığına gitmeye karar verdik. Evde harcayacağımız kadar harcarız en azından. Havaalanından araba kiralayıp çok yorulmadan yazlığa geçeceğiz.

Tek endişem yazlıktaki komşuların yüzünü görmek. Pek haz ettiğim kimseler değil, üstelik bakışlarını hiç sevmiyorum. Nazar ediyolar sürekli, ailecek orada olduğumuz zamanlarda çok iyi olan kardeşlerimin arasında bile problem çıkmıştı. Haset eden, insanın enerjisini düşüren insanlarla ilgili burda okuduklarıma da sonuna kadar katılıyorum. Allah kimsenin etrafına böyle insanları vermesin.

Uzun oldu kusura bakmayın. Görüşmek üzere.

Sevgiler :)

Hiç muhattap olmayın
Siz denizinize gidin misal.
Acın müziği bahçede falanda alın çayınızı.
Bisi soran olursa kısa cevap verin geçin.
Dinlenmenize bakin

Hiç muhattap olmayın
Siz denizinize gidin misal.
Acın müziği bahçede falanda alın çayınızı.
Bisi soran olursa kısa cevap verin geçin.
Dinlenmenize bakin
Ben de öyle yapmayı planlıyorum canım. Gelirlerse de biz çıkıcaz birazdan gibi bir yalan uydurup evimin içine almamayı düşünüyorum. Zamanında çok yüz verdik. Zararlı çıkan biz olduk. Allah biliyor ya, maddi anlamda sıkışmasak, oraya hiç gitmeyi istemiyordum. Bu senelik böyle olsun artık :)

Bizim dayimin memleketteki evinin yanında bir bina var.
Balkonlar yakın
Bi teyze ve amca yaşıyor yazlıkçı onlarda yani yazın oradalar kışın ist. Da

Tanıştık balkondan balkona.

Biz hep kahvaltı yemek falan balkonda yapiyoruz..
Balkona hazirliyorum mutfakda tulun arkasindan bakiyoruz masayi inceliyo ne var ne yok
Biz çıkınca o da cikiyor laf atıyor bize bizi kesiyor :)

Sıkılıyordur diyoruz alıştık artii ona her sene denk geliyoruz.
Karşıdan karşıya sohbet ediyoruz her gün :)
Bizi gorunce el salliyo tee aşağıdan bile.

eşimin aileside böyle:) ameliyat olmuştum bimden su bardağı almış gelmişler:)2,75 tl cik

a 101 kodu olmuyor dediler de canım ya internette bugün evime ne aldım diye biyer var herkes aldığını paylaşıyordu orda yorumlarda okumuştum getir uygulamasıda istanbulda sadece diye biliyorum

kızlar merhaba,

dün iftar için gittiğimiz yer çok güzeldi.
sessiz ,sakin, tertemiz, bayıldım..
yemekler ve ortama 100 puan verdim.
ramazandan sonra tekrar bir program düşündük
bizim ufaklıklar çok eğlendi
kedi , köpek, ördek:)
öyle güzel eğlendiler ki dönüşte eve ağlayarak gitti benim oğlan.
gitmeyeceğim diye tutdurdu :)

çok hızlı geçti bu yıl bana ramazan ..
akşam misafirlikte olunca , ertesin kalkıp işe gelmek çok zor oluyor.
haftaya bugün arife, bayrama çok az kaldı...
1.günü teyzem büyük bir davet vermiş.
tüm sülale orada olacağız nasipse .

sonra da biraz dinlenmek kafamı boşaltmak istiyorum.

çok yorucu bir dönem geçirdim.
benim kendi aile tarafımda sürekli bir sorun var.
buda beni çok yıpratıyor.
ablam ve agim ile ilgili bir takım özel sorunalr çıkıyor.
annem babam peşlerinde çok yoruldular.
bana yetişemiyorlar. onları da iyi anlıyorum.
eşimin ailesinin bana sonsuz destek çıkması nedeni ile bizimkilerin içi rahat ve rahat davranıyorlar.
ama yinede üzülüyorum.
sağlıklı olsunlarda ben ayaklarımın üstünde duruyorum.

Selam kızlar nasıl geçiyor günler birikimler?
Ben Berline alışmaya çalışıyorum, eşimle gezip tozuyoruz.
Onun dışında bebeklerle bütün gün uğraşıyorum 13 aylık oldular, ikisi de paçalarıma yapışıyor yürürken, mutfakta tencereleri falan dolaplardan çıkarıyorlar iş yaptırmıyorlar çok komik
Burda elimiz daha darda olacak, eşimin maaşı çok da yüksek değil ben zaten çalışmıyorum doktora sonrası çalışma yapacağım burdaki üniversitede inşallah bebekleri kreşe yazdırınca.
benden havadisler böyle.

Keşke benimde başka ülkede yaşama fırsatım olsa, inanın ki seve seve giderdim. İnşallah çocuklarınız ve eşiniz ile birlikte çok mutlu olursunuz. Sizi yazdıklarınızdan biliyorum Akademisyen kariyerinizden, gerçi burada ki bütün bayanları yazdıkları kadarı ile tanıyorum.İyi ki hepiniz varsınız ve yazıyorsunuz. Bana iyi geldiğiniz kesin. Hepinize sağlıklı ve bol birikimli günler dilerim.

teşekkür ederim inşallah siz de gönlünüzden geçtiği gibi bir yaşam sürersiniz.

Ne yazık ki insan komşularını zaman geçtikçe tanıyor. Güldüğümüz, eğlendiğimiz zaman bile ne güzel kardeş kardeşe iyi geçiniyorsunuz diyorlar, ertesi gün kardeşler arası bir tartışma oluyordu. Şimdi evlendikten sonra ilk defa oraya gideceğim. Kesin meraklı bakışlar üzerimizde olacak.

Oyy masallah onlara
Oralara alışabilmene ayrıca sevindim.
Yaa daha dün hamistin ne ara bukadar buyudurler.
Resmen topikde yaş alıyoruz :)
Herşey zamanla olur insallah

Evet bu yıl bende hic bisi anlamadim.
Canım umarim düzelir o sorun her neyse.
Allah yardımcın olsun ne güzel eşinin ailesi destekcin.

Evet bu yıl bende hic bisi anlamadim.
Canım umarim düzelir o sorun her neyse.
Allah yardımcın olsun ne güzel eşinin ailesi destekcin.
Amin inşllah
Onların sıkıntıları bitmez.
Ben kendi çekirdek aile ile mutlu olmayı başarıyım yeter
Şansım diyorum eşinin ailesi içinde
Çok düşündüm çok tartım öyle karar verdim. Bunca zaman hiç pişman olmadım allah bundan sonrası içinde utandırmasın

Selam kızlar.
Eşime sinir olmuş durumdayım 300 tl biriktirdim bu ay çok şükür tutturdu verde arabaya masraf yapalım.
Tamamlayıp 2 gram alırım diyordum
Biriktirdiğim bozuklukları söylememe kararı alıcam artık haberi yok.
Kumbarayı ortada bırakıyorum atsın diye 3 atıo 5 alıyor nasıl iş anlamadım.
Arabadaki sorunlarda çok basit şeylerdir eminim ama takıyorda takıyor.
Yok radyonun kenarı çatladı yok güneşliğe bişiy oldu gereksiz masraf etmeye çalışıyor.
Satıcaksan ne masraf ediyorsun kullancağımız 3 ay diyorum belki satmam diyor 2 3 saat sonra satıp ev kredisini kapatalım diyor kararsız.
Gerçi bende kararsızım bu konuda.

Bu ay mutfak alışverişi 577 tl tuttu.
Mutfak alışverişini düzenli liste ile düşürdüm.ihtiyacım olmayanı almıyorum. Bu ayda stok için yağ alıcam geçen ayda bakliyat almıştım.
Kış için neler hazırlıyorsunuz. Temmuzun 3. Haftası evde olucam başlarım birax yapmaya o arada eşime kayısı vişne barbunya falan koydurucam dondurucuya.

Oğlum dinozor diye tutturdu artı bir masrafta o çıktı bir süredir oyalıyorum ama hiç unutmuyor.

Gelen paradan çok giden var geçim çok zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…