- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Vardı bayabende 2,5 3 3,5 tlden buldum, etli armut domates yeni çıkmış
pembe domateste bollaşmış
tanıdıklara sordum, bir sorun yok dediler
biber var, ama 4 lira gerçi ben her hafta taze alıyorum bugün 1 liralık almışım
reçeli sıcakken koyup ters çevirdiğiniz zaman zaten vakumlanıyor ayrıca kaynatmaya gerek yok.kaynatma işlemi türlü kızartma taze fasülye için geçerli.pişirip kaynatılıyor ki kapatlar vakumlanıp tutsun.sağlıkla yiyin inşallah tüm hazırlıklarınızı :)Vardı bayasempatik_kiz bollanır daha yeni çıkıyor. Çanakkalede yeni çıktı geçen hafta geldi kamyon kamyon.
Dışarda kamyonlarda satmaya başlarlar belki eskisi gibi bulamayız 1.25 e 1.5 tl ama 2 tl düşer.
Biberden umutlu değilim bende az az alır koyarım 1 2 kilo kırmızı alır patlıcan közü ile karıştırırım.
Daha var kırmızı biber e ağustos gibi düşer o da 2.5 3 olur ancak pek iç açıcı değil ama yaparız az az birşeyler.
Canım sana şu kavanoz kaynatmayı sorucam.
Reçelleri yaptım ters çevirdim kaynatmadım bir gece beklettim öyle. Şimdi konservelere kaynatsam cam kavanoz çatlarsa diye korkuyorum.
Püf noktası var mı
Anlıyorum tertemiz kalbin var seninEsim aradi.
Aksam macı varmis.
Gecen ablası bizdeyken eskihisar sahilden bahsettik o da cok merak etti bir dahakine senide götürürüz diye cıktı benim agzimdan.
Çok merak edince o.
Geçende de kahvaltıya gitmedim ya esim istersen eger ablamla sizi sahile bırakım ben maçdan sonra gelip alirim dedi.
Gitmedim diye kesin alınmıştır bi de söz vermiş oldum iste vicdanım huyum boyle napim.
Tamam dedim.
Esim ısrar etmedi yani evde oturmazsın gezersiniz dedi.
Annemler gelmiyor genelde bende tek gitmem.
Gorumcemi aradım saat 9 gibi alıcaz onu gidicez sevindi.
Sen beğendiysen ben zaten beğenirim falan dedi.
Ya Allah içimi görüyor umarim bana karşı bir art niyet sezmem.
Şimdi eltimin kuranına gidip o çağırınca gitmeyince yine ben ayrımcılık olmasin dedim.
Yanastirmim diyorum ama laf soyleyincede tutmak gerek.
2-3 saat sahilde takılırız artik.
Deniz kenarı otururuz..
Kızlar bizim bahçede de bolca minik domates var kiraz domates denilendenbende 2,5 3 3,5 tlden buldum, etli armut domates yeni çıkmış
pembe domateste bollaşmış
tanıdıklara sordum, bir sorun yok dediler
biber var, ama 4 lira gerçi ben her hafta taze alıyorum bugün 1 liralık almışım
Et tırnaktan ayrılmazaynen öyle
işte kardeşlerin arasını 3. kişiler bozuyor.
agbimin eşi ortalığı karıyor katıyor
ve agbim toz kondurmuyor.
bu devran böyle gitmez
Ya kendime kızıyorum anneme hak veriyorum.Anlıyorum tertemiz kalbin var senin
Amaaa
Annenin dediklerini kulak ardı etme sakın
Iyi gezmeler:))))
Kızlar bizim bahçede de bolca minik domates var kiraz domates denilenden
Ama tam kızarmıyor nedense kabuğu zor soyuluyor yemeğe koymak zor .
Onu nasıl degerlendirebilirim acaba
Vardı bayasempatik_kiz bollanır daha yeni çıkıyor. Çanakkalede yeni çıktı geçen hafta geldi kamyon kamyon.
Dışarda kamyonlarda satmaya başlarlar belki eskisi gibi bulamayız 1.25 e 1.5 tl ama 2 tl düşer.
Biberden umutlu değilim bende az az alır koyarım 1 2 kilo kırmızı alır patlıcan közü ile karıştırırım.
Daha var kırmızı biber e ağustos gibi düşer o da 2.5 3 olur ancak pek iç açıcı değil ama yaparız az az birşeyler.
Canım sana şu kavanoz kaynatmayı sorucam.
Reçelleri yaptım ters çevirdim kaynatmadım bir gece beklettim öyle. Şimdi konservelere kaynatsam cam kavanoz çatlarsa diye korkuyorum.
Püf noktası var mı
Tamam akşam eşim geldiğinde kaynatmaya başlıcam ki kapakları sıksın birazda tencerede kapaklarla kaynatır altını kaparımTers saklayabilirsiniz
Birde konserveleri kaynatirsaniz su tamamen sogumadan hic dokunmayin oldugu yerde kalsin sogusun
Çok teşekkürler.aminreçeli sıcakken koyup ters çevirdiğiniz zaman zaten vakumlanıyor ayrıca kaynatmaya gerek yok.kaynatma işlemi türlü kızartma taze fasülye için geçerli.pişirip kaynatılıyor ki kapatlar vakumlanıp tutsun.sağlıkla yiyin inşallah tüm hazırlıklarınızı :)
Biraz uzerinde durunca unutur insallah.Günaydın kızçeler
Kızımı sütten kestim, ayh ne zor bir durum içim gidiyor o ağladıkça özellikle sabahları ammmaaa diye bir çığlık kopuyor evdeeşimde sağ olsun sadece uzaklara bakıyor uzun uzun :))) bugün en sonunda isyan ettim şimdi içerde kutu dizip oyun oynuyorlar
10 gündür, sonucundan çok umutsuz olduğum bir haber bekliyordum dün geldi ve inanılmaz bir şekilde, istediğim şekilde geldi
Esmalar esmalar canım esmalar :) çabalayıp gönlümüzü ferah tuttuk mu Allah’ın izniyle her şey halloluyorDaim olsun, temiz olsun inşAllah
Gr. a bak ya.Kızlar günaydın dolar altın uçmuş yine gram 198 miş dolar 4:85
lelli böyle kafayı her şeye takmamak ve iç huzur için hangi esmaları önerirsin iş yerindeyken okunsa olur mu illa abdest mi almak gerek ? bi el atıver sevabınaGünaydınn.
Esimi yolculadım.
Dualarımı okudum.
Mutfağımı toparladim.
Bugün yemegim var şükür.
Temizlik yaparim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?