Küçük Düşün Büyük Olsun!

lelli böyle kafayı her şeye takmamak ve iç huzur için hangi esmaları önerirsin iş yerindeyken okunsa olur mu illa abdest mi almak gerek ? bi el atıver sevabına
Canım abdestli okumak tabiki guzel bisi ama abdestsizde okunabiliyor esmalar.
Işyerinde, yolda, yürürken falan.
Ben en çok uyumadan önce okuyorum mesela..
Tesbihim Hep yatagimin basindadir.
Bazen sabah okurum genelde yatmadan.

Er-rahman
El- azim
El -Latif
El-vekil(mesela bir olayda Allahı
vekil kılmak adına cekilir)
El-Kayyum bunları bol çek derim.

Bir de bu iç sıkıntısı icin bir dua var onu sana özelden atim.
Bir kitap almistim duaların sırları diye.
Ordan bulup atim canim.
InsAllah şifa olur.

lindalinda Ayrıca ben mülk, tebareke, amme ve fetih sürelerini okuyorum bu da çok huzur veriyor bana.
Misal Rahman suresi faziletlerinde herşeyin bir gözdesi vardır Kuran-ı Keriminde gözdesi Fetih süresidir diye yaziyor.

Her kim okursa ferahlıga ve huzura kavusur.
Mülke sahip olur
Dünyada ve ahirette Allah o kişiden razı olur.
Borçlu ise borcundan kurtulur.
Hasta ise şifa bulur diye yaziyor.

Ayrıca ibni Abbas hz. Ben sureyı okudum fakir iken zengin oldum. Demis.

Yani ben faziletlerinde cok bakarim.

çok çok teşekkür ederim canım not alıyorum hemen.. çok şükür garanti bi işim var eşimin de keza öyle bana karşı çok çok iyi. maddi olrak sıkıntılı bi durumumuz yok ama hep bi amaç arıyorum ben bulamayınca da durgun mutsuz biri oluyorum niyeyse

fetih suresi kardeşimin odasında asılıdır annem devamlı okur onu. evet canım çok iyi oldu bu bilgiler ben gibi cahile.teşekkür ederim :)

lindalinda
Bende öyleydim

Hiç bisi olmasa panikataklarim geliyordu boslukdan.
Kuruyordum kendi kendime.
Çok şükür düzeldim.
Kendimi dualara esmalarla veriyorum.
Hem huzur veriyor hem isim rast gidiyor cok sukur.

Ya cami esması eve huzur birlikte getiriyor cnm

Biz şuan evimize gelebildiysek sırf dualar sayesinde oldu çok ya latif okudum . Rica ederim
bazen dünyalık işlere çok dalıyorum unutuyorum duayı falan bi yatarkan ezberimdekileri okur öyle yatarım onun dışında yok. sonra bi bakıyorum namaza başlamışım aboww dualar dualar sonra bırakıveriyorum. yani bi ortasını bulamıyorum
çalışıp da ikisini çok güzel yürüten insanlara gıptayla bakıyorum zaten

Zamanı vardır zamanla olur canim.
Hepimiz dünya telasesindeyiz.
Bende hep kılıp birakiyorum.
InsAllah bu sefer cok dirayetliyim.
Kendimi telkin ettim.
Allah'a cok yalvardım icime namaz aşkını ver devamlı olsun diye.
Rabbim yardımcımız olsun

ben dün aldırdım bir tane kardeşime parayı verdiğinde 192 idi 198 almış o da 24 ayardan yatırımlık

Bende senin gibiyim aynı

fetih suresi kardeşimin odasında asılıdır annem devamlı okur onu. evet canım çok iyi oldu bu bilgiler ben gibi cahile.teşekkür ederim :)
gunaydınlar Allahm nıyetınızı sabıt kılsın ınsAllah devam etmeyı nasıp etsın
bnde elimden geldıgı kadar kuranı kerım okuyup zıkır cekmeye dıkkat ederım üç aylardan beri ise bunu gunluk alıskanlık haline getırmeye karar verdım
cok sukur bu sekılde kuranı kerim hatmimi tamamladım sımdı tekrar basladım mesela 15dk m var oturup 3yaprakta olsa okuyorum oyle oyle cogalıyor cok sukur.
1haftadır da vakıa suresını her gun okumaya dıkkat edıyorum eve bereket getırıyormus
cekebıldıgım kadar salavat cekıyorum
abdest hususnda da ıse gelırken evden abdestlı cıkıyorum yada bi yere gıderken cıkınca okumaya baslıyorum okuyabıldgm kadar vs abdest bozuluncada yıne okudugm kadar okuyorum
yanlıs bılgı vermım ama bıldıgım kadarıyla zaten esmalar adetlıyken dahı okunabılıyor dılek ıcın olmasada ıc huzuru için
uzun yazdm ama yardımcı olmusumdur umarım

tabiki de çok çok teşekkür ederim. 3 yaprak okuyup kapatma fikrini sevdim güzelmiş

Abdestli uyumak bile nasil insanî hafif yapıyor dimi.
Içi rahat ediyor insanin.
Bir de ben gerek cevremde gerek burada netteki sitelerde cok duymaya basladim.
Hep esmaların mucizelerini.
Dualar esmalar.
Hepimize huzur bereket getirsin

Abdestli uyumak bile nasil insanî hafif yapıyor dimi.
Içi rahat ediyor insanin.
Bir de ben gerek cevremde gerek burada netteki sitelerde cok duymaya basladim.
Hep esmaların mucizelerini.
Dualar esmalar.
Hepimize huzur bereket getirsin
aminn ınsAllah canımm
Rabbim cumlemıze huzur versın kulluk aşkı versın
bu arada dun arkadaslar yazarken ben de yazıcaktım arada kaynadı
ben de senin sabah kalktıgında yazdıgın yazılara hastayım
evi havalandırdım dıyosun ya sanki ben evdeyım ben yaptım ferahladım gbı hıssedıyorum
keske bnde evde olsaydım dıyorum sonra otur oturdugun yerde paranı kazan el mecbur dıyorum
senden heves edıp haftasonları oyle yapıyorum bnde

Canımm.
Sizler zor olanı yapıyorsunuz hem is hem ev.
Bir mesleğim olsaydi ben de çalışırdım galiba.
Ama hal böyle olunca olmadı calisma ortamim.
Allah bol kazanç versin.
Evde duran çalışmak ister çalışan evde olsam der çark dönüyor ömür bitiyor.

Selam kızlar. Türlüler tamam 4 kavanoz çıktı yeter bize 2 kavanoz yaparım diyordum bereketli oldu. Sırada erik marmelatı ve şeftali marmelatı var. Yarım kiloluk kavanozlara yapıyorum çeşit olur.
İskanla uğraşıp duruyoruz toplantı toplantı sonuç yok. Eşime dedim ara ben konuşcam öğrendim yönetici ile gitsinler çevre şehirciliğe kimsenin haberi yok.
Yaklaşık 6 bin çıkıcak.eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…