seye cok inaniyorum.Metin Haranın kitabını okuyorum.Diyorki bir hayalıniz mi var olmuyor mu,hayalini kurmaya devam edin.Bizim bebek hayalimiz var ya.Evde lafını bile etmiyoruz.Üzülüyoruz sonra diye.Halbuki yanlısmıs.Geri tepiyormusuz öyle..Sen hayale devam et cnm illaki olur
Üfffff evet herşey çok pahalı çok sinir bozucuAy kizlar o fiyatlar ne ben soook.
3'lü mutfak icin rulo pecete 9.90 mığ?
Herzaman aldigim dil peynir 6tl 8kusure cikmis.
Allahim ne alicaz ne yicez biz?
Allah sonumuzu hayır etsin.
160tl tuttu aldiklarim ortada bisi var mi? yok tabiki.
Bugün kurbandan kalan cigeri soteledim.
pilav ve tazefasulye yaptim.
sagol cnmBenim bebekler olmasına rağmen devlette cilt.kulak branş dr gördü bakarllar yami
Hayırlı ugurlu olsun cnm..İyigünlerde agız tadıyla kullanın insallh
Metin Haranın kitabını okuyorum.Diyorki bir hayalıniz mi var olmuyor mu,hayalini kurmaya devam edin.Bizim bebek hayalimiz var ya.Evde lafını bile etmiyoruz.Üzülüyoruz sonra diye.Halbuki yanlısmıs.Geri tepiyormusuz öyle..Sen hayale devam et cnm illaki olur
evet aldim ama kullanmadim.tr_lelli sen lcw den nevresim takımı almıştın :”değil mi? Naptın kullandın mı onları? Nasıllar beğendin mi?
teşekkür ederim canim. Amin insallah@zekalke tebrik ederim canım
Hoşgelmiş minik hanım
Sağlıklı ,analı babalı , bahtı şansı güzel olsun
cok tesekkur ederim eksik olmayin.. sevgilerZelalke.gözünüz aydın Rabbim hayırlı ömür nasip etsin şansı bahtı açık olsun tezcanlı kuzunun:))
Ben de ki kitabı İyiliğin hareket hali,cok sarmadı.Madde madde iste hayvan sevin,cicek ekin gibi seyler var.Aralarda enerji notları güzel..Kitabı beğendin mi bende merak ediyorum ama okumadım onun kitaplarını
Hayvan sevmeyi çiçek sevmeyi biliyoruz zaten bunu okumaya ne gerek yaBen de ki kitabı İyiliğin hareket hali,cok sarmadı.Madde madde iste hayvan sevin,cicek ekin gibi seyler var.Aralarda enerji notları güzel..
Evt son aldığım 2itap fiyaskoydu bu ay.İg bi abla var meşhur,herkes ölüyo bitiyo ona.Nilgün Bodur diye.Ay kitap sanki Nobel almış millet bayıldık bayıldık diyor.Aldım tam bir ergen kafası.Kamyon arkası sözlerinden kitap yapmış kadın.Hayvan sevmeyi çiçek sevmeyi biliyoruz zaten bunu okumaya ne gerek ya
Maddi manevi zarar resmen varya ne sıkıcıEvt son aldığım 2itap fiyaskoydu bu ay.İg bi abla var meşhur,herkes ölüyo bitiyo ona.Nilgün Bodur diye.Ay kitap sanki Nobel almış millet bayıldık bayıldık diyor.Aldım tam bir ergen kafası.Kamyon arkası sözlerinden kitap yapmış kadın.
Aynen cnm..Maddi manevi zarar resmen varya ne sıkıcı
Ben bir süredir kitap okumayı bıraktım bir an evvel dönmem lazım o işeAynen cnm..
Bi bakayım bende teşekkür ederimBircan yıldırımın kitaplarını okuyorum şuan çok beğendim.tavsiye ederim.birde Tanrı tedbili kıyafet gezer..mutlaka okuyun.
Hep bu sosyal medyaaBen bir süredir kitap okumayı bıraktım bir an evvel dönmem lazım o işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?