Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ne güzel bende var yaig aktif kullanıyorm özellikle
Bizim hiç birşeyimiz yok aman iyiki de yok . WhatsApptan attığım durumla ilgili bile dedikodu yapanlar var birde ig olsa aman allahım . Ki olsa kesin bende aktif kullanırım ondan açmıyorum

Biliyorum o kitabı.ismi bile ilgimi çekmedi
Herkes paylaşıyor

Selam kızlar trmizlik yaptım bitti çay içicem şimdi oğlumda yardım edeyim dedi minik elleriyle toz aldı yavrum banyoyu yıkadım geldim uyuyakalmış koltukta yorulmuş kuzum pek bir eğlendi silerken ama kuş gibi bu çocuklar ya.

Akşamüstüde pazara gidip turşuluk alıcam
Birde domates alıp menemenlik yapmak istiyorum 3 4 kavanoz yaparım soslarda var.
Domatesin kilosu 4 tl di manavda öyleyse almam tabi

Zaten. Böyle kitapların isminden içeriği anlaşılıyor. Zülfü livaneli severim
Bende alıcam kitapyurdundan birkaç kitap oğlumada alırım o arada kış geliyor sürekli nete girmek istemiyorum.
İclal Aydına baslıcam simdi 3 kız kardeş o bakalım nasıl.Aynen kısın daha cok okunuyor.1 tane dizim var İsst.Gelin o da kısa okurm bol bol ins:)

İclal Aydına baslıcam simdi 3 kız kardeş o bakalım nasıl.Aynen kısın daha cok okunuyor.1 tane dizim var İsst.Gelin o da kısa okurm bol bol ins:)
Benim takip ettiğim bir dizide yok akşamşarı sıkılıyorum eşim işteyken sarıyorum nete ig.
Yoksa aktif kullanıcı değilim nette.

İns geri gelir

Kizlar patlican cigden dondurucuya konulur mu.
kararır bence.
Tavsiye ederim canim soluksuz okudum diyebilirim.
Bitmesin diye bir süre bir kismini okumadim hatta.
Anlatilan o sokaklarda yasadim resmen hissettim o ambiyansi.

Ben ugur kosar'ın 2 kitabini okudum.
3 kitabi daha aklimda.
yani anlatimi, paylastigi sozleri dili aynı gibi.
Ama anlatimini seviyorum.
Sanki hep msj veriyor.
Hep uyariyor gibi.
Kendime getiriyor beni.
Alsammi bilemedim.
3ü 50tl falan geliyor.

Nilgun bodur'u ben sevemedim.
ig. takibe aldim biraktim galiba.
Hic yasinin kadini diil ergenus bisi.
sanki 18lik kizlara ozenen bi tip.
Gecen kopegini salincaga koymus salliyordu yapmacik kadin.

Off.
Insallah

Bende bundan cok korkuyorum ama arkadasinin durumu zaten iyi bugun yüklü odemeleri vsrmis.

O yuzden.
Insallah beni pişman etmez.
Arkadasına aldıysa geri gelir,aama kendi için istiyor ve arkadaşıma vercem diyorsa orası sıkıntı bacım.Bi evde ortak para için yalan söylenmez.Suraya ödememiz var dersin çıkarıp verilir.Ben de gecen ay arabanın bakımına 460 tlm vardı kumbarada onu verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…