Benim sosyal medya yok burada takılıyorum bdv de filanHep bu sosyal medyaa
Ay ne güzel bende var yaBenim sosyal medya yok burada takılıyorum bdv de filan
Bizim hiç birşeyimiz yok aman iyiki de yok . WhatsApptan attığım durumla ilgili bile dedikodu yapanlar var birde ig olsa aman allahım . Ki olsa kesin bende aktif kullanırım ondan açmıyorumAy ne güzel bende var yaig aktif kullanıyorm özellikle
Biliyorum o kitabı.ismi bile ilgimi çekmediEvt son aldığım 2itap fiyaskoydu bu ay.İg bi abla var meşhur,herkes ölüyo bitiyo ona.Nilgün Bodur diye.Ay kitap sanki Nobel almış millet bayıldık bayıldık diyor.Aldım tam bir ergen kafası.Kamyon arkası sözlerinden kitap yapmış kadın.
Aynen hic gerek yok almaya.Biliyorum o kitabı.ismi bile ilgimi çekmedi
Herkes paylaşıyor
Zaten. Böyle kitapların isminden içeriği anlaşılıyor. Zülfü livaneli severimAynen hic gerek yok almaya.
Hiç denemedim kızartıp koyuyorlar bende kızartıp koydumKizlar patlican cigden dondurucuya konulur mu.
İclal Aydına baslıcam simdi 3 kız kardeş o bakalım nasıl.Aynen kısın daha cok okunuyor.1 tane dizim var İsst.Gelin o da kısa okurm bol bol ins:)Zaten. Böyle kitapların isminden içeriği anlaşılıyor. Zülfü livaneli severim
Bende alıcam kitapyurdundan birkaç kitap oğlumada alırım o arada kış geliyor sürekli nete girmek istemiyorum.
Benim takip ettiğim bir dizide yok akşamşarı sıkılıyorum eşim işteyken sarıyorum nete ig.İclal Aydına baslıcam simdi 3 kız kardeş o bakalım nasıl.Aynen kısın daha cok okunuyor.1 tane dizim var İsst.Gelin o da kısa okurm bol bol ins:)
ugur kosar kitaplarini okudun mu?Ben de ki kitabı İyiliğin hareket hali,cok sarmadı.Madde madde iste hayvan sevin,cicek ekin gibi seyler var.Aralarda enerji notları güzel..
Yok kuzum okumadım..Bakim biugur kosar kitaplarini okudun mu?
İns geri gelirKizlar bugun esim bizim herseyimize kosan bir arkadasi icin benden 4 ceyrek aldi.
Asla vermeyecektim.
Ikna etti.
Iki hafta sonra 6 ceyrek olarak verecek bana
Hatta ses kaydi falanyaptim.
Yemin falan etti.
Tarihte verdi.
Tariginde vereyim de bana guven bari dedi.
Cunku guvenimi sarsmisti
İns geri gelir
kararır bence.Kizlar patlican cigden dondurucuya konulur mu.
Tavsiye ederim canim soluksuz okudum diyebilirim.İclal Aydına baslıcam simdi 3 kız kardeş o bakalım nasıl.Aynen kısın daha cok okunuyor.1 tane dizim var İsst.Gelin o da kısa okurm bol bol ins:)
Arkadasına aldıysa geri gelir,aama kendi için istiyor ve arkadaşıma vercem diyorsa orası sıkıntı bacım.Bi evde ortak para için yalan söylenmez.Suraya ödememiz var dersin çıkarıp verilir.Ben de gecen ay arabanın bakımına 460 tlm vardı kumbarada onu verdim.Off.
Insallah
Bende bundan cok korkuyorum ama arkadasinin durumu zaten iyi bugun yüklü odemeleri vsrmis.
O yuzden.
Insallah beni pişman etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?