• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kurutulmus gıda. Adı bu hesabin.

Hadi bakalim kolay gelsin devamlı olsun.

Senin varligin yeter be dost.
Ama lütfen artik toparlan bogazina bak zira cok özledim
Bak valla cok konusup kafani sisirmicem söz.
Cokda yurutmem seni gözlemede ısmarlarım fasülyeye
İyilesirsin ins. Bir önce

Aiyyyy bi fasülye daha geliyo desene.
Hayirli olsun canim
Allah size bagislasin.
Amin canım sağolasın topiğin bana uğurlu geldi ;)

Oyyy canım kıyamamm:KK43: hatırlanmak ne güzel yaa
Ben maalesef önceki kadar telefonla ilgilenemiyorum canım, ben de sizleri çok özledim. Kızım bugün tam 8 aylık oldu, hareketlendi. Sürekli tehlikeli yerlere tırmanıyor, peşinde koşuyorum. Ev işi vb derken hiç giremiyorum ekgıda sürecimiz de sıkıntılı geçiyor bi türlü alıştıramıyorum bu aralar çok üzülüyorum daha doğrusu 2 aydır kafam çorba oldu, her kafadan bi ses, yok şunu yedir, şöyle yap, yok diş sıkıntısı bilmem ne... Gece uykularımız çok düzensiz bazen 7 8 kez uyanıyor, sütün yetmez diyolar. Diyolar da hep uzaktan:KK43: biliyorsun gurbetteyim, tecrübesizim, napcağımı şaşırdım çok yoruldum yıprandım ama çok şükür kızım sağlıklı ya gerisi boş
Birikim filan da yok, malum ücretsiz izindeyim, tek maaşla geçiniyoruz, 1000 araba kredisi, 850 kira ödüyoruz (800dü 50 tl zam geldi) geriye kalan da anca yetiyor, kızımın ihtiyaçları hiç bitmiyor, bu devirde çocuk büyütmek çok masraflıymış, yok o da olsun yok bu da lazım.
Kurban Bayramı dönemi de epey masraflı oldu, Rabbim kabul etsin inşallah, o ayrı da esas memleketlere git gel, yoldu alışverişti derken uçtu paralar. En sonunda derin dondurucu da aldırdım, her kurbanda ve her yaz donduruculuk hazırlıklarda stres oluyordum, buzdolabınınki yetmiyordu, borçsuz da bişeyin sahibi olunmuyor, 1300tlydi,bonustu kampanyaydı indirimdi derken 950ye aldık şükürler olsun, kızıma yoğurt makinesi aldık, ekgıda olayı işin içine girince almam dediğini alıyor insan, normalde kendimize büyük tencerede yoğurt yapabiliyorum ama bebek için küçük cam kavanozda tutturamıyorum defalarca denedim çok kez süt ziyan ettim baktım olmuyor mecbur kaldım gerçi 60 tl çok değil
Bir de bebeğim bi lokma yicem diye heryeri batırıyor sağolsun :) sofra bezi kar etmiyor, anında kırıntılara müdahale etmek için homendin şarjlı süpürgesini de aldık 200 tl mutfakta hemencecik elimin altında olsun diye ve daha neler neler
Yalan dünyada eksik biter mi bitmez
Ayy bi de derdim az gibi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne 2.üniversite için başvuru yaptım azcık fırsat bulsam ders çalışıyorum üniversite mezunuyum,güzel bir hastanede işim de var, evliyim, anneyim ama kaşınıyorum, rahat batıyor desem rahat da değilim ama öğrenciliği çok özlemiştim çocuk da yaparım kariyer de... Sağlık yönetimi okuyorum kimbilir ilerde hastane yöneticisi olabilirim neden olmasın ki:) olanlardan ne eksiğim var hıh :KK70:
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Bizde durumlar böyle işte tr_lelli tr_lelli cim
Öperim hepinizi beni unutmayın
Şubat annesi merhaba :)
Senin işlerde benim işler gibi karışık desene. Ek gıda bizde de çok skinti. Birde bebeğim alerjik. Oturuyorum ne yapayım diye dusun dur sonra yap bebe yemesin iyi mi :( Allah darlık vermeden ferahlık vermezmiş. İnşallah bu günler geçip sağlıkla huzurla daaha guzel göreceğiz yavrumuzla

@DilberiRana cnm hic unuturmuyum seni
Bak tee hamisken yaziyodun kuzu 8aylik olmus bile.
Allah saglik sıhhat versin.
Sen iyi olda yazarsin vakit bulunca.

Hatice bayraktar mezunuyum bende.
Ugurmumcu cok kalabalik geliyo bana liseden sonra hic gitmedim
Biz teknik yapının oradayiz. E bebek falan var ya. O kadar kalabalık olmasına rağmen gün içinde pek insan göremiyorum ben. İş saatleri harici tabii. Ben seviyorum burayi. Ormana yakın parklar var ne bilim. Havası bile güzel geliyor .

Bugün pazara gittim bende köy yumurtası, lahana, karnabahar falan aldım.Birde ayıklanmış barbunya kilosu 10 tl biraz fazla gibi geldi ama köylüler ayıklayıp satıyorlardı hoşuma gitti 2 paket yapıp buzluğa attım. Yumurtayı satan dede çok hosdu hepsini ben topladım diye 2-3 defa anlattı.

Selam kızlar temizlik yapıldı
Ütü yapıldı
Yazlıkların çoğu kaldırıldı
Kumpir yapacam akşama patatesler fırında
Bugun 0 harcama benden(sonunda bunu diyebildim)
Ctsine kadar markete gitmemeye çalışacam maaş alalım da liste hazır zateb
Kanka paatesler firinda pisiyomu?
Biz bi ablada denedik 1saat durdu banamisin demedi.
Sonra baktik olca yok
Biraz hasladik.
Nasil pisiriyosun firinda?
Ay közde patates olsada yesek mis gibi.

Ben de lahanamı sardim. Yoğurdumu mayaladım. Bugün için kuru fasulye pilav yaptım. Akşam yemeğimizi yedik bile. Bugün pazara çıkmadım. Babam salı günü İzmir'e gidecekmis orada balık ucuzmus. Bana da alacak. fazla al buzluga da atayım dedim. Sebze ve meyveyi de çarşamba günü alırim ihtiyaç olursa. Akşam ve yarın için ekmek aldık başka da para harcamadik. Şimdi namazimi kilip yarın için poğaça ve kek yapacağım. Hem yanıma da alırım. Hem de evde yenir. Akşama hesap kitap yapacağım yarın ödemelerim var. Hayırlısı bakalım.

Arka taraf e5 tarafı mı oluyor
Siz hangi yönden geliyosunuz?
Ben gebze yonunden geliyorum.
Metroyu kullaniyorum.
Giris yönü ön yön zaten girisi belli metro duragi var hemen giriste.
Ordan girince hep giysi.
İlerleyince arka taraflar meyve sebze
Ordanda cikis var.
Cikis tarafinda diyim.

Oyyy ne çok yazmışsınız
Çok harcadık bugün çok
Aylık market alışverişi 275 TL
Oğluşa test kitabı 150 TL
Yarın ev görmeye gideceğim. Ona hediye 15 TL
Arkadaşın doğum günü için yemek ve pasta 108 TL.
Sonra bu kart Nasıl şişiyor diyoruz. Aha işte böyle şişiuor.

Afiyetle yiyin
Ev hediyesi ne aldınız ?

Domatesleri sicak suya koydun kabugunu soydum pisiyolar.
Buzlukdan palamut cikardim balik salata var yani aksam icin.
Oglumun ödevlerini kontrol edicem.
Banyo faslı var.
Bazami hala kapatmadim biraz duzenleyip öyle kapaticam.
Cekmeceleride duzenlerim o ara.
Oglumun kitapligini duzenlemem gerek.
Buzdolabini duzelticem.
Su domatesleri halledim hele sırayla.

Pazar bereketini seviyorum dolabim doluyo yine.

Back
X