Oyyy canım kıyamamm

hatırlanmak ne güzel yaa
Ben maalesef önceki kadar telefonla ilgilenemiyorum canım, ben de sizleri çok özledim. Kızım bugün tam 8 aylık oldu, hareketlendi. Sürekli tehlikeli yerlere tırmanıyor, peşinde koşuyorum. Ev işi vb derken hiç giremiyorum ekgıda sürecimiz de sıkıntılı geçiyor bi türlü alıştıramıyorum bu aralar çok üzülüyorum daha doğrusu 2 aydır kafam çorba oldu, her kafadan bi ses, yok şunu yedir, şöyle yap, yok diş sıkıntısı bilmem ne... Gece uykularımız çok düzensiz bazen 7 8 kez uyanıyor, sütün yetmez diyolar. Diyolar da hep uzaktan

biliyorsun gurbetteyim, tecrübesizim, napcağımı şaşırdım çok yoruldum yıprandım ama çok şükür kızım sağlıklı ya gerisi boş
Birikim filan da yok, malum ücretsiz izindeyim, tek maaşla geçiniyoruz, 1000 araba kredisi, 850 kira ödüyoruz (800dü 50 tl zam geldi) geriye kalan da anca yetiyor, kızımın ihtiyaçları hiç bitmiyor, bu devirde çocuk büyütmek çok masraflıymış, yok o da olsun yok bu da lazım.
Kurban Bayramı dönemi de epey masraflı oldu, Rabbim kabul etsin inşallah, o ayrı da esas memleketlere git gel, yoldu alışverişti derken uçtu paralar. En sonunda derin dondurucu da aldırdım, her kurbanda ve her yaz donduruculuk hazırlıklarda stres oluyordum, buzdolabınınki yetmiyordu, borçsuz da bişeyin sahibi olunmuyor, 1300tlydi,bonustu kampanyaydı indirimdi derken 950ye aldık şükürler olsun, kızıma yoğurt makinesi aldık, ekgıda olayı işin içine girince almam dediğini alıyor insan, normalde kendimize büyük tencerede yoğurt yapabiliyorum ama bebek için küçük cam kavanozda tutturamıyorum defalarca denedim çok kez süt ziyan ettim baktım olmuyor mecbur kaldım gerçi 60 tl çok değil
Bir de bebeğim bi lokma yicem diye heryeri batırıyor sağolsun :) sofra bezi kar etmiyor, anında kırıntılara müdahale etmek için homendin şarjlı süpürgesini de aldık 200 tl mutfakta hemencecik elimin altında olsun diye ve daha neler neler
Yalan dünyada eksik biter mi bitmez
Ayy bi de derdim az gibi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne 2.üniversite için başvuru yaptım azcık fırsat bulsam ders çalışıyorum üniversite mezunuyum,güzel bir hastanede işim de var, evliyim, anneyim ama kaşınıyorum, rahat batıyor desem rahat da değilim ama öğrenciliği çok özlemiştim çocuk da yaparım kariyer de... Sağlık yönetimi okuyorum kimbilir ilerde hastane yöneticisi olabilirim neden olmasın ki:) olanlardan ne eksiğim var hıh

Uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Bizde durumlar böyle işte
tr_lelli
cim
Öperim hepinizi beni unutmayın