• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayva çıkmış çok güzel recelini yapabilirsiniz
Kilosu 1 tlden aldim 3 kilo yapacam inşallah
Kilosu 1 den domates bulursam affetmeyecem de bulamadım menemen lik
hımm ayvaya bayılırım:) ayva reçelini tatlı niyetine yiyorum ben:) çileği çok seviyorum da zamanı geçti. bakacam artık ne bulabilirsem. domates ben de 1 liraya bulursam 10 kilo alacam

Kiz dur ne aglamasi.dr biseyiniz yok demis bizde alternatif tibba yoneliyoruz.
Bak kuzenimin bebisi olmuyordu ona soyledim yapti o ay hamile kaldi.
Ablamin olmuyordu o yapti o ay hamis kaldi.
Seninde rahmi tenizleyip tupleri acacaz bu yontemle:KK66:
Bak sabah ac karnina kahvaltidan yarim saat once hani disi acik kahve rengi sogan oluyor ya mor yada beyaz degil.bir taneyi dorte bol bir bucuk su bardagi su koy bir kucuk tencereye su kaynasin icine at dorte boldugun sogani alti kisik bir 5 dak oyle kaynasin.
Suyu suz ister ilik ister sicak ic.
Aksam yemeginden yarim saat once yine ayni kuru yap ic.
4. Gun ck afedersin sik siknic camasiri degistirme ihtiyaci hisedeceksin.oyle bir sokuyorki akinti.
15 gun yapacaz bunu.
Esinede keciboynuzu ozu yada pekmezi al onada her sabah icir.
Insallahhh ise yarayacak.
canım adet gunum gelsın bakiim ben o işe yani risk var şuanda belkı hamişimdir ;)
dün aksam duygulandırdın benı ya gozumden yaş aktı resmen sagol yazdıkların ve ıcındekı bu sevgınden dolayı varol ;)
pekı regl donemınde denemsem bunu olur mu ne ara yapmamız lazım??

Oyle hissetmene sevindim allah sendede razi olsun ben hepinizi yakin hissediyorum.
sagol canım benım cok ıyısın

bugun bıraz canım sıkıldı ama takmıyorum
iş yerınde bır ınsan yonetıcılık vasfı yoksa yonetıcı olmayacak arkadaş yalan soyleyerek
arkadan iş cevırerek işguzarlık yaparak bır yere gelınmez dınlemeyecegım arkadaş ben bıldıgımı yapacagım !!!!!
sinirlendım bak şimdi dagılın :D :D

canım adet gunum gelsın bakiim ben o işe yani risk var şuanda belkı hamişimdir :KK66:
dün aksam duygulandırdın benı ya gozumden yaş aktı resmen sagol yazdıkların ve ıcındekı bu sevgınden dolayı varol :KK66:
pekı regl donemınde denemsem bunu olur mu ne ara yapmamız lazım??

sagol canım benım cok ıyısın
Gulum hamile kalmaknicin bu kur adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslanmali.15 gun yapacaksin 2. Adet baslamdan 5 kur daha yapacaksin ve biraksin dr.ibrahim saracoglunun sitesine bir bak istersen bu sekilde bi cok kisi hamis olmus.
Ben regl duznelemek icin yaptigim icin kafam estigi zaman basliyorum.
Ama sen adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslamalisin.
Insallah yegenimizin mujdeli haberini aliriz en kisa zamanda:anne:

Beth18 Beth18 canım soğan kürü adet bitince başlancak 14 gün yapılacak diye hatırlıyorum.ben rahim filmi çektirdiğim ay soğan kürü de yaptım o ay hamile kaldım hangisi vesile oldu bilmiyorum..en hayırlı zamanda gelsin inşallah meleğin
Benmde bir cok tanik olduklarim.oldu bu kurle kuzenim ablam baska bir kuzenimin esi.
Ben babasini bir bulayim dugune bir ay kala yapacam hemen hamis olayim diye:halay:

Gulum hamile kalmaknicin bu kur adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslanmali.15 gun yapacaksin 2. Adet baslamdan 5 kur daha yapacaksin ve biraksin dr.ibrahim saracoglunun sitesine bir bak istersen bu sekilde bi cok kisi hamis olmus.
Ben regl duznelemek icin yaptigim icin kafam estigi zaman basliyorum.
Ama sen adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslamalisin.
Insallah yegenimizin mujdeli haberini aliriz en kisa zamanda:anne:
gülüm dıyen dıllerını yerım nasıl tatlısın ya

ya bak yıne gozlerımı tutamıyorum

sen bana bakma, tamam canım bekliim adet donemım gecsın başliim artık napiim emir böyük yerden :D

gülüm dıyen dıllerını yerım nasıl tatlısın ya

ya bak yıne gozlerımı tutamıyorum

sen bana bakma, tamam canım bekliim adet donemım gecsın başliim artık napiim emir böyük yerden :KK70:
Tmm bende seni bekleyeyim sabah yapmistim ama olsun birlikte yapalim.hem gun gun degisiklikleri paylasiriz.
Ya ben inaniyorum cok kiside ise yaradi sendede yarayacak ama enisteyede keciboynuzu ozu yedir.
Hem hic bir zarari yok hem bunu kesfeden dr. Tamam aleternatif tip ama yillardir ibrahim saracoglu anlatiyor bu kuru ne kaybediriz ki;)

İnşallah canım şöyle genleri güzel birini bul da bebişin güzel olsun :halay: zira bu bebeler babaya benziyo :işsiz:
Kiz bise anlatcam olay tamamen espiri bu arada yanlis anlasilmasin:dondurma:
Simdi yegenlerimi cok seviyorum ablamda artik evlende bende yegen seveyim diye takiliyir bende amann zateb ask benden gecti bari evlenip cocuk dogurayim dedim faceyi actim bana cikma teklif edip kabyl etmwdiklerimi gosteriyorum bak bakalim sence nasil donor olur bundan diyorum:deli:
Yok burnu buyuk diyir ozman suna bak bu nasil donor olur diyorum yok boyu kisa diyor:duduk:
Velhasil hala baba bulamadim:KK60::KK34:

Son düzenleme:
Back
X