• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

ipeqbojuqu ipeqbojuqu doğru insan karşına çıktığında emin ol ki anlayacaksın bu bir klişe değil gerçek:) biz eşimle 2 haftada nişan 3 ayda düğün yaptık öyle bir yıldırım aşkısı oldu :KK37:
Owww cok hizli gelismis.
Ne guzel ya bende ismini koyamadigim bisey var.ben birinden hoslansam bile o bana yaklasinca ben kaciyorum niye bilmiyorum.yoksa bende coktan evlenirdim.bunu asmam.lazim simdi facede unv arklarima bakiyorum bi cogu evlenmis coluk cocuga karismis.yas geciyor su korkma kacma huyumu bi birakabilsem:KK42:

Owww cok hizli gelismis.
Ne guzel ya bende ismini koyamadigim bisey var.ben birinden hoslansam bile o bana yaklasinca ben kaciyorum niye bilmiyorum.yoksa bende coktan evlenirdim.bunu asmam.lazim simdi facede unv arklarima bakiyorum bi cogu evlenmis coluk cocuga karismis.yas geciyor su korkma kacma huyumu bi birakabilsem:KK42:
sana güven veren olabileceğini düşündüğün birine bi şans versen? dersin benim flört etme gibi bi niyetim yok ona göre ciddi bakacaksan birbirimizi tanıyalım desen

sana güven veren olabileceğini düşündüğün birine bi şans versen? dersin benim flört etme gibi bi niyetim yok ona göre ciddi bakacaksan birbirimizi tanıyalım desen
Bak benim burda boyle lay lay konustugima bakma ben normalde cok kirilgan biriyim bunu reeldede cok kisi bilmez.
Sabirim ben kirmaktan kirilmaktan korkuyorum.
Bdv de okuyorum hani esimle kavga ettik gibi konulari empati yapiyorum dehsettt... bendeki duygu bu oluyor.
Ben hrp evlenirsem.mutlu olurumdan ziyade ya biseyler yolunda gitmezsse ya mutlu olamazsam ya pisman olursam hep.olimsuza kanalize oluyorum.
Ya ben hep sevmezse benden sogursa gibi gibi..

Bak benim burda boyle lay lay konustugima bakma ben normalde cok kirilgan biriyim bunu reeldede cok kisi bilmez.
Bdv de okuyorum hani esimle kavga ettik gibi konulari empati yapiyorum dehsettt... bendeki duygu bu oluyor.
Ben hrp evlenirsem.mutlu olurumdan ziyade ya biseyler yolunda gitmezsse ya mutlu olamazsam ya pisman olursam hep.olimsuza kanalize oluyorum.
anlıyorum ben de çocuk ruhluyumdur ama bi yandan da çok derin düşünürüm. ben de korkardım evlilikten bisürü kötü şey aklıma gelirdi. ama hiçbir şeyin garantisi yok ki canımcım.. sana bir şey diyim mi, o insan biyerde seni bekliyor. zamanı geldiğinde karşına çıkacak ve nolduğunu anlayamadan kendini evlenmiş bulacaksın.

anlıyorum ben de çocuk ruhluyumdur ama bi yandan da çok derin düşünürüm. ben de korkardım evlilikten bisürü kötü şey aklıma gelirdi. ama hiçbir şeyin garantisi yok ki canımcım.. sana bir şey diyim mi, o insan biyerde seni bekliyor. zamanı geldiğinde karşına çıkacak ve nolduğunu anlayamadan kendini evlenmiş bulacaksın.
Insallah bir an once gelip bulur:dua:
Zaten zor seven biriyim simdi gelse nisnalanmak yazi bulur:deli:
Saka bir yana ins sizlerin hamislik surecini benm nisan dugun surecini birlikte yasariz.
Sanal belki muhabettimiz ama ben hepinizi cok yakin hissediyirum.kizlar bugun ne yapmis diye merak ediyorum.
Rabbim hepimizin gelecegini gecmisinden daha guzel yazssin ins.

Insallah bir an once gelip bulur:dua:
Zaten zor seven biriyim simdi gelse nisnalanmak yazi bulur:deli:
Saka bir yana ins sizlerin hamislik surecini benm nisan dugun surecini birlikte yasariz.
Sanal belki muhabettimiz ama ben hepinizi cok yakin hissediyirum.kizlar bugun ne yapmis diye merak ediyorum.
Rabbim hepimizin gelecegini gecmisinden daha guzel yazssin ins.
amin canım hepimizin inşallah

İyi akşamlar herkese bugünkü harcamalarim 60 tl bir tanıdığın bebeğine hediye,12 tl karpuz, ekmek ayran,4 tl bir tost bir ayran.topigimiz çok güzel herkes çok samimi ve içten :))
evet dimi ben de mesajları okuyup sevip katılmıştım buraya:)

İyi akşamlar kızlar. Yine sohbetin dibine vurulmuş bütün sayfaları ancak okuyabildim.
Okula gitmedim bugün rahatsızdım biraz.
Ama hazır fırsat bulmuşken eksik kitaplarımı aldım. 36 tl tuttu karttan çektirdim. 2 tl yol parası gitti.
Kent kartıma da 10 tl yüklettim. İçinde de 6 tl mi ne vardı bir kaç gün yeter bu bana.

latiyya latiyya canım benim de eşim çok kıskanç o yüzden oğlum olsun istiyodum kızıma yazık diye :)) şimdiden diyo zaten uzakta okutmam yanımızda olsun diye :eğlence:

canım bdv.dekıler gercekten en uc seyler yanı nasıl oluyor bu kadar ınsanlar yapmadıgını bırakmıyorlar bırbırıne sen bence orayı okuma yanı cok cıddıyım bu konuda saka yapmıyorum psikolojın etkılenır. evlılık cok başka ya gercekten Allah herkese once saglık sonra evlıyse anlayışlı bır eş nasıp etsın. en onemlısı anlayışlı olması bır de arkadaslarda yazmış eger bırıne guvenebılıyorsan o kısıyı ozel bı yere ayır. guven cok onemlı

bırde kürü bırlıkte yaparız demıssın ya canım benım en az bır haftam var benı bekleyebılecek mısın pekı?

canım bdv.dekıler gercekten en uc seyler yanı nasıl oluyor bu kadar ınsanlar yapmadıgını bırakmıyorlar bırbırıne sen bence orayı okuma yanı cok cıddıyım bu konuda saka yapmıyorum psikolojın etkılenır. evlılık cok başka ya gercekten Allah herkese once saglık sonra evlıyse anlayışlı bır eş nasıp etsın. en onemlısı anlayışlı olması bır de arkadaslarda yazmış eger bırıne guvenebılıyorsan o kısıyı ozel bı yere ayır. guven cok onemlı

bırde kürü bırlıkte yaparız demıssın ya canım benım en az bır haftam var benı bekleyebılecek mısın pekı?
Kismet diyip bekliyorum.sanirim bende guven aorunu var.ya sevmekten vazgecerse ya ben ondan sogursam. Gibi korkular cunku ben birni cok sevsemde kirilinca hemen soguyorum uzaklasiyorum bu evlilikte buyuk sorun olabilir.
Kur ivin beklerim birlikte yapalim hem degisklikleri paylasiriz cunku yapmaya basladiktan sonra 4.gunden sonra degisklikler oluyor ginde 4 defa ic camasiri degismek zorunda kaliyordum ck afedersin.
Cunku rahim temizlendigi icin akinti cok fazlalasiyor.

Back
X