- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
Evet sarı ve yeşil alanda alınıormusAcillerde belirli bir önem sırası var oda renklerle belirli kırmızı konumda olduğunuz zaman ücret alınmaz . Hastanenin kalitesi de tabi bu durumda etkili a sınıfı hastahane Acıbadem memorial gibi gibi mesela bunlar önemli . Yoksa herkes akşam acile gidiyor . Sistit olmuştum hemde kanamalı değerim 3500 dü mesela . Kadın belim ağrıyot diye beni ittirip doktorun odasına gidiyordu . Normal polikinliğe gidecek durumdaydı .
Saolasın bacımmÇok geçmiş olsun canım.. bende kronik idrar yolu enf var
Bereketli olsun cnm.herkese merhaba
maaşlar yattı çok şükür
KK ödedim 1.861-TL
geçen ay 4,500 tl ödedikten snr bu ay buna şükrettim
bundan snr inşllah düşerek devam eder
ilk hedefim oğluma para biriktirmek olduğu için bu yoldan dönmek istemiyorum :)
eğer bu birikim işini başarırsam 2019 eylülde okul taksidi daha az olacak bu da bizi sarsmayacak
bir yıllık büyük bir plan gibi gözüküyor.
31 kasım 1000-TL
31 aralık 1000-TL
*
*
*
*
31 agutos 'a kadar 1000-TL
en azından hedef bu hayırlısı olsun artık
Ben olsam sabah izin alıp aile hekimi uzak değilse ona giderdim 170 tl cebimde kalırdı .Evet sarı ve yeşil alanda alınıormus
Gerci ben alınmama ihtimaline ihtimal vermemiştim:)
ya sorma canim valla ne uyumusuz sicak sicak.
en iyisini yapmışsın arkadaşım
snr doktora veriyoruz.
bende biraz direndim baktım olcak gibi değil
doktor ilaç aynı hesaba gelecek, yaktım gitti :)
şimgi dört gözle faturayı bekliyorum
yk canım degıl zaten kırmızı alan dıye bıse var o durumdaysan ucretsız dıyelim kırmızı alandan gırdın daha ıyı oldun servıse cıktın o dakıkadan snra ucret alınıyor eger kırmızı alan hıc degılsen her sey ucretliBu arada acilden girişler ücretsiz özel hast.diyenlere inanmayın.Muayene alınıyor.180 verdik.
12,5 tl de ilaçlar..
Kanamalıydı benim idrar.Bir an önce baslasın dedi esim de tedavi.Ağrı dayanılmıcak seviyedeydiBen olsam sabah izin alıp aile hekimi uzak değilse ona giderdim 170 tl cebimde kalırdı .
Medicana da alıyormuş.Ama sarı alan yeşil alan dan.Kırmızı alan acil hastalarda herhalde yaraalama,kaza gibi ondan almıyor.acıbadem acil girişelrde alıyor
güven hastanesi almıyor.
Aynen öyleymiş.yk canım degıl zaten kırmızı alan dıye bıse var o durumdaysan ucretsız dıyelim kırmızı alandan gırdın daha ıyı oldun servıse cıktın o dakıkadan snra ucret alınıyor eger kırmızı alan hıc degılsen her sey ucretli
Kanamalı çok kötü oluyor ben günlerce kendime gelememiştim birde doktor o sıra ramazandı oruç tutmamı da yasaklamıştı sürekli su içiyordum. Suyu 1 saat içmesem kanamam başlıyordu. İğne oldum tabi sonra iğne yetmedi bir seri daha oldum ancak geçmiştiKanamalıydı benim idrar.Bir an önce baslasın dedi esim de tedavi.Ağrı dayanılmıcak seviyedeydi
Sağlık olsn ne edelim:)
Biyerden sonra tehlikeli bi hale geliyor.Allah korusun böbrekler iflas edebilirKanamalı çok kötü oluyor ben günlerce kendime gelememiştim birde doktor o sıra ramazandı oruç tutmamı da yasaklamıştı sürekli su içiyordum. Suyu 1 saat içmesem kanamam başlıyordu. İğne oldum tabi sonra iğne yetmedi bir seri daha oldum ancak geçmişti
Sanada canım çok su iç ama ihmal etme . Doktor dedi ki eğer su içmezsen ben sana ne yaparsam yapayım düzelemezsin seninde aklında bulunsunBiyerden sonra tehlikeli bi hale geliyor.Allah korusun böbrekler iflas edebilir
Sana da geçmiş olsn cnm..
Ben bu ay hic fırın yakmadımcupcake yapicim benimkilere.
Aksam cayla yesinler.
uzumlu, damla cikolatali, kakaolu,cevizli falan ortaya karisik yaparim.
pesinede bir kurabiye patlatirim.
Len yine aylaklık edemiyorum
Kiyamiyorum ya seviyolar ya.
Firin yemegi ve hamur isi seviyoruz ya biz.Ben bu ay hic fırın yakmadım
5nde elektrik gelcek.Bakalım ne fark etcekGerci fırınlık yemek yapmadım.
Ellerine sağlık bacım.İyi oluyr ya evde kek falan olması.
Bizimki bulamamış evde bisey,bisküvi falan var halbuki.29 ekimde gitmiş kazandıbi falan almış.70 tl ödemiş olanlara.Aferin dedim:)
Biz ay sonunu getirmeye çalışalım sen savur dedim:)
Ben ofiste güzel su iciyirım 1,5-2 lt.Evde hic icemiyorm ama.2 sise bitti.Aynen su cok ise yarıyor bu hastalıkta..Sanada canım çok su iç ama ihmal etme . Doktor dedi ki eğer su içmezsen ben sana ne yaparsam yapayım düzelemezsin seninde aklında bulunsun
Benimde aslında fırın poşetine atmalarım meşhurdurFirin yemegi ve hamur isi seviyoruz ya biz.
Bende yapmasam 1 hafta hemen araniyorlar benimkiler.
Bir de oglum seviniyor yapinca :) sıpa ya.
kokusunu tee merdivenden alir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?