Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bence cocuga özel ilgi olsun diye. Burda girme cikma yok. Sinifin disinda velilerle hal edilcek seylerle ilgilencekler.
Ay insallah sınıfın içinde aktif olmalarına izin verilmez umarım bu velilerin
Çünkü bnm kız ağlar direk bnm annemde gelsin diye.
Öğretmende sanki kuralcı gibi geldi bana yani izin vereceğini sanmıyorum çünkü bişi olmuştu diğer çocuklarda görüyor istiyor izin vermem mümkün değil demişti.
Mesela çocuklara kurabiye vs yapıp dağıtma olayıda konuşuldu onada idare izin vermiyormuş.
Yaa bnm kız çok seviyor istiyor birilerine yaptıklarımızdan götürmek ama ben asla istemiyorum kek götürdü ama çok istedi öğretmenine vermek öğretmene yazıp söyledim öncesinde size getirmek istiyor diye getireceğini
Ben pek taraftar değilim götürülüp dağıtılmasın.
Çikolata falan dağıtmaktan bahsediyorlar ne alaka ya
Öğretmen ısrarla beslenmede paketli gıda olmayacak diyor velilerin derdi çikolata dağıtmak
Güya veli günü yapalım bişey dağıtılsın diyolar koy kuruyemiş ozaman, meyve getir sayısı kadar çocuk dağıt yani çikolata ne

Oğlanın kalanları toparladım (bugün çok yazasım var k.bakmayın)
Nevresim, wc kağıdı, ıslak mendil, kahve , çay, termosu falan giderkende su, mesrubat dolabı dolduruyorum en azından içim rahat bırakıp geliyorum.
Bittikçe sipariş veriyorda valla alıştı taşımıyor hiç :)

Pilav istedi kız hemen yaptım
Köftede çıkarırım yanına
Yemek böyle geçişsin yarın oğlanın orada yer geliriz.
2 yufka vardı sigara böreği sardım attım buzluğa (kız arada kızarttırıyor dün akşam istedi 3 tane yedi)
Sabah krep dedi ona krep yaptım
Kurabiye yedi
Evide süpürdüm
Çamaşırlarda ok.
Toz alıp oturcam eşim cıktı gelir birazdan lcw siparişleri gelmiş onları al dedim.
Bataryanın süzgeçini bulmuş ay buna sevindim işte hemde 50tl halloldu
Eksik listesi yaptım pazartesi market alışverişi yaparız kart bugün kesiliyo
Haftasonu hiç çekemem o kalabalığı

Kalan ekmekleri buzluğa kaldırdım
Bakliyat kaplarım boşalmıştı onları doldurdum
Bulaşık mak boşalttım
Görünmeyen işler hepsi ama bitmiyor oturamıyorum gün içinde neredeyse
Enerjim iyi kafam dolu oluncada kendimi oyalamış oluyorum iyi geliyor
Artık pozitif şeyleri çekmek istiyorum güzellikler gelsin bulsun

Hava öyle böyle değil iyi soğudu ayaklarıma çorabı giydim. Dün çok yorucuydu evde bir insan nasıl bu kadar yorulur diye sorguladım kendimi yaptığım da 5 kilo sütü mayaladım yarına misafirim var, sarma dolma karışık yemek yaptım, bu akşama da var az kaldı yanına köfte kızartıcam dondurucudan çıkardım köz patlıcan salatası ayran kavun tamam. Dün birde bir sos denemem oldu çok güzel yedik. İnanın mutfak mermerinin önünden ayrılamadım kahvaltıya ekmeğim çok olunca eşimle ikimize tost yaptım kaşar nasıl yapışmış makinaya onu temizlemek zamanımı aldı market de yaptık eşimle dün onları yerleştirdim sar sarmala yaptım ben rulo peçetelere sarıyordum aldığım sebzeleri çok gidiyor baktım trendyoldan saman kağıdı aldım onlara sarıcam. Dün oturduğumda saat dörde geliyordu. Ama üst kattaki eşyalarımızı elbise dolaplarını silerek eşyalarımızı yerleştirdik çok yordu beni herkes kendi dolabını dedik güya eşim sürekli çağırınca önce onun dolabını düzenledik benden fazla eşyası var onun dolabı üç kapaklı benimi iki kapaklı ama sorsan benim daha fazla olduğunu iddia eder. Neyse akşam dizimi bile bitiremedim erkenden uyumuşum. Sabah kahvelerimizi içtik kredi kartlarını hesapladık arabamızın ön camı kırıldı o değişti bakımı da gelmişti onu da yaptırdı eşim bu ay ödemeler yüklü Allah büyük kolaylık versin diyorum ödemelerde. Faturalarda çok yüksek geliyor suyumuz hep bin tl nin üzerinde elektrikte 800 civarı geliyor yazlıkta doğalgaz yok tüpte bin tl nin üzerinde internet de ödeniyor telefon faturaları derken ödemeler yüklü neyse. Markette de fiyatların arttığını gördükçe içimde ki sinir coşuyor bu kadar olamaz diyorum ama daha fazlası oluyor kredi kartı çoğunlukla market ödemesi. Kışlık biraz hazırlık da yapıyorum bu hafta biber ve domates közledim blendırdan geçirip kavanozladım kışın rahat oluyor patlıcan da közledim dondurucuya koydum ama az yaptım o kadar pahalı ki sebzeler iyi ki salçamızı yapmışız yine az az alıp yapıcam pazarda 1500 1800 arası gidiyor peynir ve meyve çok pahalı en çok onlara para veriyoruz.

Biz hiç bu kadar yazlıkta kalmamıştık ama kalmayı hep istedim şimdi komşularımız bir bir gidiyor biz ve bizim gibi birkaç aile ile sürekli kalan komşularımız kaldık. Hep mesafeliydim açık mutfağa ama burda o kadar rahat ediyorum tv açık hiç kapatmıyorum hem işlerimi yapıyorum hem tv seyrediyorum daha çok dinliyorum. Zeytinlik için yine para gidiyor hasat yapılacak tarla da otlar çok büyümüş eşim yine birilerine söyledi tarla sürülecek ellerimiz hep cebimizde. Hasadını da yapıp yağı da alınca rahat ediyoruz çok yorucu bir süreç çiftçilik çok zormuş ama kendi yetiştirdiğini yemek harika birşey. Bugün fazla yormucam dedim ama yine bitmek tükenmek bilmeyen işlerle uğraştım yaptığım konservelerin etiketini yazıp bantla yapıştırdım. Onları yerleştirdim sonra da onları burdan alıp kışlık evimize taşıcaz asansör yok evde valla terliyoruz eşimle. Eşimle evi satıp asansörlü bir daire satın alalım dedik ama ben asansör korkumu yenemedim asansörde kalınca travmam oldu belki ileride buraya doğalgaz gelinde yaptırırız burada kalırız diyorum. Böyle iki evde bana çok zor oluyor o zaman tek ev olur. Bakalım Allah sağlık versinde herşey olur. Bu arada az da olsa birikim yapmaya çalışıyorum. Eşimle de ortak birikim hesabına az da olsa birşeyler yapıyoruz öncekiler gibi artık asla yapamayız

Biz de de secilmemek icin saklandık resmen
Kriterleri vsrdı
Mümkünse anne tek cocuklu olsun
Calısmayan olsn
Sakin biri olsun gibi
Herkes bana sen o sen dedi
Dedim ben sakin degilim
Okulun ilk günü kapıda yaptıklarm malım

Ben buyaz kusum aydının annesiyle storylerini izledim hep
valla manifestledim yazlık hayatı abla
Allah gönlünüze göre versin insalah

slm bacımlar
Kız 9 da dikildi
Kahvaltıdan sonra makinaya camssır attım
Elektrik 650 tl geliyor genelde
Yılbasından sonra 750 tl yi asarsak 2000 tl ödücekmisiz
Welcome to Turkey
Ben de de hergün camasır calısır
Onu gün asıırıya cekmeye calısıyorm
Dün calıstırmadm
Bugun calıstırdm ama 2 kerw
Kvdeme gittik kahve ictik geldik
Yemegimiz var gelince kıza spagetti vardı onu ısıttım
Ödevimiz yoktu bugun oynamasına izin verdim
Cocuk biraz dinlensin
Yarın alıstırma yaptırırım biraz
Kargom vardı onu yapmam lazım
Ama ciiddi bir paket sorunu yasıyorm artık
Valla bim posetine sarıp yoluucam utanmasam aama cok soyleniyorlar 2.elde alıcılar
Kıslık ayırcam daha

Ben üst kat için açık yaptırdım mutfağı pişman olacaksın bıdı bıdı diyenler oldu
Valla koltuğa bi örtü davlumbazıda güçlü bişey alırım koku falan olmaz hiç dinlemedim
Kocaman sere serpe bi alan oldu şuan
Yapılınca bende senin gibi böyle rahat edeceğim insAllah.
Çünkü mutfakta yemek yaparken tv izlemeyi bende severim
arayada bi ada masa attırcam dolmalar sararım salona karşı börekler sararım geniş geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…