Küçük Düşün Büyük Olsun!

insanlar tören ve bayramı karıştırıyor
katılıyorum haklısın
Bu sene özel okulların hepsi,ddevlette yapıldı mı bilmiyorm.Birer dal bile olsa cicek getirin dediler çocuklara 9.11.2018 cuma günü için.
Atatürk büstlerine cicek koyacaklarmış.
Eğer tüketim yapılacaksa böyle yapılsın..
Bizim burdaki çiçekçilerde 5 tl den vermişler cicekleri çocuklara.Hani nasılsa almak zorundalar fahiş fiyatlar çekelim dememişler bravo..

Selamlar

Biz hala yakmaya baslamadik direniyoruz bakalım nereye kadar inşallah oğlanı falan hasta etmeyiz de
Bu gün ne pişirsem acaba tavuk pilav yaparsım var mevlüt pilavı gibi seviyoruz tavuk pilav salata ayran yeterli

Bende bu hafta iki kilo yufka alıp patatesli ve peynirli sigara böreği sarıp aticam çok rahatlık oluyor onu posetliyorum çıkart kızart çok iyi oluyor

valla bu sabah
oğlumun kreşinde tören vardı
hepsi siyah ve atatürk resimli tişörtleini giydiler

Bu cift taraflı döküm tavalarin yemegi enfesto oluyo ya.
Tavuklari dosedim Patates dilimledim sogan biber domates baharat salcali su azicik kısıkta pisirdim.
Sonrada dayanamdim yedim :)
cunku cok guzel.
pilav da yapinca tamamim.

evi supurdum acma hamuru yogurdum dinlensin.
bir de gozleme icin yogurdum ayri onun yarisi gozleme yarisi ogluma pizza olacak.
Cunku firin yanacak sicaginda 1 cesit daha pismesi gerek ziyan mi olsun isinmis okadar.

2 rekat sukur namazi kildim.
Yasin okucam.
Atatürk ve silah arkadaslarina tum sehitlerimizede bagislayalim.

Kombi de sıkıntı oluyormuş bize kombi için bakıma gelen tamirci öyle söylemişti en az üç petek yanması lazımmış ama bende yakınca iki petek yakiyorum bişi olmadı
Banada oyle demisti bende hep 2 petek yakiyorum.
yani mecbur zaten cocuk odasi ve oturma odasi yanacak zaten.
Tek petek sikinti diye duydum bende hep.

Allah kabul etsin lellimmm

Banada oyle demisti bende hep 2 petek yakiyorum.
yani mecbur zaten cocuk odasi ve oturma odasi yanacak zaten.
Tek petek sikinti diye duydum bende hep.
Ya ben bi ara sadece salonu yakmıştım kombiden acayip ses gelmişti korktum takmadik daha da birde kombi masrafını gitmeyelim diye ne yapalım 3,4ay idare edicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…