tek oda yakmayin diyorlar.Korkulu rüya doğalgaz faturası geldii:))
12 13 gündür yanıyor. Bir oda hep yandı. Salonda sadece akşam yandı.Diğer odalar hiç yanmadı.
Sonuç 64 lira
Bu sene özel okulların hepsi,ddevlette yapıldı mı bilmiyorm.Birer dal bile olsa cicek getirin dediler çocuklara 9.11.2018 cuma günü için.insanlar tören ve bayramı karıştırıyor
katılıyorum haklısın
Ohh evin temizlenmis oldu
Bu sene özel okulların hepsi,ddevlette yapıldı mı bilmiyorm.Birer dal bile olsa cicek getirin dediler çocuklara 9.11.2018 cuma günü için.
Atatürk büstlerine cicek koyacaklarmış.
Eğer tüketim yapılacaksa böyle yapılsın..
Bizim burdaki çiçekçilerde 5 tl den vermişler cicekleri çocuklara.Hani nasılsa almak zorundalar fahiş fiyatlar çekelim dememişler bravo..
Ayy yerim onlarııı..valla bu sabah
oğlumun kreşinde tören vardı
hepsi siyah ve atatürk resimli tişörtleini giydiler
Kombi de sıkıntı oluyormuş bize kombi için bakıma gelen tamirci öyle söylemişti en az üç petek yanması lazımmış ama bende yakınca iki petek yakiyorum bişi olmadıtek oda yakmayin diyorlar.
Bunun bi dogrulugu var mi yoksa igdaş bizimle alay mi ediy?
Banada oyle demisti bende hep 2 petek yakiyorum.Kombi de sıkıntı oluyormuş bize kombi için bakıma gelen tamirci öyle söylemişti en az üç petek yanması lazımmış ama bende yakınca iki petek yakiyorum bişi olmadı
Allah kabul etsin lellimmmBu cift taraflı dökün tavalarin yemegi enfesto oluyo ya.
Tavuklari dosedim Patates dilimledim sogan biber domates baharat salcali su azicik kısıkta pisirdim.
Sonrada dayanamdim yedim :)
cunku cok guzel.
pilav da yapinca tamamim.
evi supurdum acma hamuru yogurdum dinlensin.
bir de gozleme icin yogurdum ayri onun yarisi gozleme yarisi ogluma pizza olacak.
Cunku firin yanacak sicaginda 1 cesit daha pismesi gerek ziyan mi olsun isinmis okadar.
2 rekat sukur namazi kildim.
Yasin okucam.
Atatürk ve silah arkadaslarina tum sehitlerimizede bagislayalim.
Evet tek oda yakınca kombine sorun oluyormuş. Bizimkinde şimdilik bir sorun yok bakalım.tek oda yakmayin diyorlar.
Bunun bi dogrulugu var mi yoksa igdaş bizimle alay mi ediy?
sağol canim Allah razı olsun.Allah kabul etsin lellimmm
Oyyy kuzummm nasıl güzel kalplisinnnsağol canim Allah razı olsun.
Sen ve tüm bebek isteyenlerde dualarimdasiniz.
Allah sana tez zamanda 3 vakte kadar bebek haberi versin insAllah.
Ya ben bi ara sadece salonu yakmıştım kombiden acayip ses gelmişti korktum takmadik daha da birde kombi masrafını gitmeyelim diye ne yapalım 3,4ay idare edicem artıkBanada oyle demisti bende hep 2 petek yakiyorum.
yani mecbur zaten cocuk odasi ve oturma odasi yanacak zaten.
Tek petek sikinti diye duydum bende hep.
ondandir kesin bi ara instada yaziyolardi bi markete gelcek diye.Sok da el robotu 12,95 tl diyotr_lelli ipli olanlar mı aceop
20bin tl. ile kredisiz ev almak gercekden cok zor.
Ama hani bunu kirmadan ifade edemiyorlar malesef bdv de.
Ya da öyle seviyorlar bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?