Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende ihtiyaçları giderdim, duruma göre kara kış için bot alabilirim
Kışlık hazırlıkların son kısmı bitti
Evden kullanmaya başladım
Ve en güzel kısmı ayın sonu geldi Telefonumun taksidi bitti, doktor ücreti ödendi monta başladık. Onümüzdeki ay tatilde bitiyor.
Biz dışarıda yiyoruz ya, ayrı gayrı olunca pek takılmıyorum ama en azından içime sineni yiyorum, pizza hamburger değilde et yada balık tercih ediyorum bazende domatesli makarnameyve suyu salata en sevdiğimiz menu
Birikim noktasında benim katkım olmasada eşim çok gayret etti 3 5 bişeyler attık 2 aydır farklı kazanıyor

hızlı yazacağım diye eksik olmuş :)
3 çeşit aldım
kaşar, 18 ay olgunlaştırılmış ezine ve erzincan tulum
gerçketen çok lezzetli beğend,m
hatta bundan snr hep ordan alacağım
Bizim pazarin peyniride cok guzel.
yani marketlerdekilerden daha guzel
Boyle cesit cesit bende seviyorum.
Afiyetle yiyin canim

Ben satış bile yaptım daha ne olsn:)
Kartımı yatırmsım,kredimi ödemişim.Aksm 1 çeyrek alcm atcm inss.
Daha da napsin bu kız:O
Bereketli olsun bacımmmm

iyi akşamlar bende mesainin bitmesini bekliyorum açıköğretimden adalet bölümü okuycam iki hafta sonra sınavlar var ben daha 1 tane dersin okudum bu ay benim maaş biter hatta yetmeyebilir zeytinyağı yeşil zeytin aldım kırma yaptım narekşisi falan aldım ceviz elma yaprak kuru kayısı gün kurusu falan derken baya ödemem var umarım eşimde para kalırda gram alabilirim.
kızlar bişey sormak istiyorum fiziki mi almalıyım gramları banka hesabımdan mı sizce hangisi iyi olur?

Ben banka hesabindan cok anlamiyorum ya.

Bende evde zeytin yapmak istiyorum hic yapmadim zor mu?

İyi akşamlar hanımlar 22 ekimde kv kp geldi sorunsuz geçti çok şükür gelirken bir araba malzeme getirmisler 10 kilo pirinç 10 kilo salça bir kutu kuru yufka 3 bidon turşu 15paket kusbasi 20 paket kıyma 5 paket kemikli et yine kemiksiz lop et 3kilo yeşil mercimek tarhana bir çuval patates bir çuval soğan 5kiloluk bidon kesme 5kiloluk bidon nohut 7şişe domates konservesi 2 sise pekmez bir buyuk sise ev yapami sirke islatilmis yufka ekmek 40 tane kadar yumurta 3kilo kadar peynir bide yolda geliken bi cuval kavun kaymak ve kızlara lokum birkilo kuruyemis almışlar ayrıca burda kızların üstüne başına aldılar giderken kızlara 250 şer liradan 500 lirada bırakmışlar bukis iyiyim yani dolabımda dolu pazara gidince anca kış sebzeleri meyva alırım

maşallah ne güzel hep böyle olursunuz inşallah

iste bu su degistirme falan becerebilirmiyim bilemedim ki.
bişey yok gerçekten çok kolay youtube den seyrettim kırma zeytin yaptım ben suyunu boşaltıyosun en son acısı çıktıktan sonra hazır su koyuyosun kaya tuzu biraz limon tuzu o kadar çok lezzetli hemde kendi elinde yapmış oluyosun

aynı şehirde bile değiliz yaaaaaaaaaaa
ama seni tanımak büyük şans
çok şey kattın
kadınalr kulübünü yıllardır takip ederim
ama sırf sana yazmak için adres aldım :)
Canımsınn iyiki gelmissin iyiki tanışmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…