- 21 Ağustos 2015
- 32.173
- 97.679
- 798
- 38
Cnm bilezik bozmadan çözmeniz mümkün değil mi?Biz bilezik bozucaz galiba bu gidişle yetişmiyor ne yazikki çok üzülüyorum ya varimiz yogumuz bilezik gerçekten ekonomik anlamda büyük sıkıntı var kimi duysam yetmiyor diyor işten çıkanlar iş yeri kapatanlar bı çok öğrenciden duyuyorum para yettirirm diye
Sogana zam gelmiş yine 4 lira olmuş ne yicez acaba oda böyle olursa
çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versinBugünler biraz sıkıntılı geçiyor
Eşimin kız kardeşinin 15 yaşında bacağım ağrıyor diyodu
Geçen hastaneye gitti kemik tümörü demişler
Sonra bursaya gittiler tekrar çektirdiler falan iyi huylu kemik tümörü ameliyat demişler
Nettede okudum ameliyat olanlar giç memnun değiller
Ya aksıyorum hala diyolar ya iltihap oldu ya bacak kırıldı bilmem ne
Çok üzüldüm gencecik kız
Gerçekten sağlık çok önemli kıymetini bilmiyoruz bazen
Ufak tefek şeylere canımızı sıkıyoruz
Eşim falan çökmüş durumda üzüntüden
Bugünler biraz sıkıntılı geçiyor
Sonra bursaya gittiler tekrar çektirdiler falan iyi huylu kemik tümörü ameliyat demişler
Çok üzüldüm gencecik kız
Vergi dilimi bizi de fena vrdu bu ay 300 küsür lira kesiliyordu esimden,mesailerle kapatıyordu.az önce gelir gider hesaplaması yaptım yine çok açığım var vergi dilimine girdiğim için iki aydır eksik yatıyor maaş bu ayda böyle emlak vergisi var daha allahım bundan geri koymasın ekonomik ferahlık versin ülkemize
ya cok uzuldum.Bugünler biraz sıkıntılı geçiyor
Çok üzüldüm gencecik kız
aynen öyle zenginin çok zenginleştiği fakirinde iyice fakirleştiği bir ülkedeyiz malesefVergi dilimi bizi de fena vrdu bu ay 300 küsür lira kesiliyordu esimden,mesailerle kapatıyordu.
Bu ay mesaide olmadı heptn battık
Düsün mesaiye gidiyorsun 4 pazar mesai yapıyor nerdeyse.İzinsiz calısyor adam vergi dilimini kapamak için
Bu nasıl is anlamadım.
Zengine uçak yaktına indrim .İsciye bas vergiyi..
Aynen yaaynen öyle zenginin çok zenginleştiği fakirinde iyice fakirleştiği bir ülkedeyiz malesef
Bende kıyafet almicam diyorum.Cnm bilezik bozmadan çözmeniz mümkün değil mi?
Gidince yerine yenisini koymak daha zorlasyr..
İnan ben kendi adıma senden farklı değilim.
İçim gidiyor ama almıyrm.Cünkü suan alacak param yok.Karttan yersem onu ödücem derken kredilerime yetemem.Önümüzdeki ay hepten içeri girerim.
Maas suan (2 ayda böyle gidecek)kıtı kıtına yetiyor..
Alısverisler indirimler aklımı çeliyor ama tutuyorm.
Hatta whatsap gruplarımda kızlar yazmayın su indrim haberlerini dedim:)
İnsanız illaki içimiz gifiyor.
İns tez zamanda düze cıkarız
Su durumda bilezikten başka çözüm yok gibi duruyor isteyecek kimse yok herkesin ödemesi falan var biliyorum ne olacak böyleCnm bilezik bozmadan çözmeniz mümkün değil mi?
Gidince yerine yenisini koymak daha zorlasyr..
İnan ben kendi adıma senden farklı değilim.
İçim gidiyor ama almıyrm.Cünkü suan alacak param yok.Karttan yersem onu ödücem derken kredilerime yetemem.Önümüzdeki ay hepten içeri girerim.
Maas suan (2 ayda böyle gidecek)kıtı kıtına yetiyor..
Alısverisler indirimler aklımı çeliyor ama tutuyorm.
Hatta whatsap gruplarımda kızlar yazmayın su indrim haberlerini dedim:)
İnsanız illaki içimiz gifiyor.
İns tez zamanda düze cıkarız
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda safii ismiyle şifa versin inşallahBugünler biraz sıkıntılı geçiyor
Çok üzüldüm gencecik kız
Valla evde olanları giiyiyorm kuzu 2 ay biyere bulasmıcam.Bende kıyafet almicam diyorum.
Bakalim istikrarli olacakmiyim.
Almak istesem kazak, pantolon ve kisa cizme istiyorum.
200tl hallederim aslinda almicam dedim bağalım.
Bir de evdeyim ya pek kışın bir yere gitmiyoruz o da almami engelliyor.
Calisiyor olsam alirdim bende sanirim.
Bu ara sadece bogaz ve gida zulasina faturalara gidiyor paralar.
Allah yardımcınız olsun cnm.Su durumda bilezikten başka çözüm yok gibi duruyor isteyecek kimse yok herkesin ödemesi falan var biliyorum ne olacak böyle
Şimdi pazardan geldim neler almak istedim dedi alamadım el mahkum gerçekten zor rabbim size bana bizim gibi Darda olanlara yardım etsin inşallah ay sonuna kadar sadece 40 TL kaldı elimizde iki güne kart kesilecek ona da taksit var birde oğlanın ihtiyaçlarını alıyoruz bakalım bu güne de şükür rabbim sağlık versin de geçer bu günlerde işin kötüsü o bileziği bozarak arkası gelir diye korkuyorum onun rahatlığıyla
Su durumda bilezikten başka çözüm yok gibi duruyor isteyecek kimse yok herkesin ödemesi falan var biliyorum ne olacak böyle
Şimdi pazardan geldim neler almak istedim dedi alamadım el mahkum gerçekten zor rabbim size bana bizim gibi Darda olanlara yardım etsin inşallah ay sonuna kadar sadece 40 TL kaldı elimizde iki güne kart kesilecek ona da taksit var birde oğlanın ihtiyaçlarını alıyoruz bakalım bu güne de şükür rabbim sağlık versin de geçer bu günlerde işin kötüsü o bileziği bozarak arkası gelir diye korkuyorum onun rahatlığıyla
Çok geçmiş olsun.Bugünler biraz sıkıntılı geçiyor
Çok üzüldüm gencecik kız
cok gecmıs olsn canım ınstagramdan takip ettıgım bi hanım var haticerolsalman kullanıcı adı 15gun evvel sanırım birebır aynı sıkayetlerle amelıyat oldu bıldıgım kadarıyla kızı hem de 4-5yasında onla ıletısıme gecıp bılgı alabılırsınızBugünler biraz sıkıntılı geçiyor
Çok üzüldüm gencecik kız
Çok şükür bin şükür Rabbime sürekli böyle değil tabi bu dönem sıkıştık ilk defa ne hayatlar var sokakta olanlar aç kalanlar aslında el işi yapıyorum yapınca satılıyorda ama oğlum müsade etmiyor yapayım rabbim tez zamanda refaha kavuşturur inşallahAllah yardımcınız olsun
Bende çook anlar geçirdim, ama hepsi geride kaldı
annem çok zorluklar yaşamış bir gün pazarda kadın çocuklarını itelemiş, yumurtada yemeyiverin demiş, annem haline şükretmiş, bari kahvaltı tek çeşit meyve et balık yediriyordum diyor.
Bize gelen tüpçü, kardeşimin elindeki sosise o ne diye sormuştu. Annem kalanı vermişti, ben cocuk aklımla sevinmiştim oda yicek iyki verdin anne diye..
Kitaplar varmı, saaflara verin, az da olsa gelir sağlar.
Çeyizlik bişeyler varmı etrafa sorun ucuza alırlar belki dantelli havlular deli para ediyor.
Allah razı olsun dusunecegiz bir şeyler artık öyle satılabilecek kıyafeti yok ama bakalım Allah büyük el işi yapmaya başladım pazar parası çıksa kar diye hayırlısı inşallahAllah yardımcınız olsun cnm.
Amin valla suan cok iiyi anlıyorm seni.
Aldıgımız maaslar sabit ama neden yetmiyor diyorz.Hersey zamlıÖdemelerimiz ona göre.Yeme içmeye zor yetisiyorz.Ki çocuk yok.
Suan sana verebileceğim elinde kullanmadığın kıyafet vs.varsa onları sat netten.Ben öyle 130 tl kazandım bu hAfta.
Kullanmıyorm dolap bekliyor.Bari elime pazar param cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?