Vergi dilimi bizi de fena vrdu bu ay 300 küsür lira kesiliyordu esimden,mesailerle kapatıyordu.
Bu ay mesaide olmadı heptn battık
Düsün mesaiye gidiyorsun 4 pazar mesai yapıyor nerdeyse.İzinsiz calısyor adam vergi dilimini kapamak için
Bu nasıl is anlamadım.
Zengine uçak yaktına indrim .İsciye bas vergiyi..
Nerrdeydin cnm sen?Allah razı olsun dusunecegiz bir şeyler artık öyle satılabilecek kıyafeti yok ama bakalım Allah büyük el işi yapmaya başladım pazar parası çıksa kar diye hayırlısı inşallah
Valla yaya o vergi dilimini sorma
dilim değil bildiğin yarısı:):)
ben 7. aydan snr 400-TL
SNR 200-tl SNR derken 1.000-TL daha az alıyorum
bu nedir yaaa
İstanbul'dayım bizim burada da var hanım eli çarşısı ya bı komşum var ona veriyorum oda mevlutlerde günlerde falan kadınlara gösteriyor alıyorlar genelde yetiştiremiyor um bile bı çok sipariş geliyor bakalım hayırlısi bismillah dedim ufak tefek yapicam artıkNerrdeydin cnm sen?
Kadın pazarları var bazı sehirlerde.
BUrsa da kadınlar carsısı var misal.Orda alıyorlar dantel v.s dükkanlar.Emeğinin karşılığını vermiyorlar pek ama napcan
cok tesekkur ederım herkese hayırlı muradını versin Rabbim size dekronikuykucu
Sizin adınıza çok sevindim.
İnşAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi
Merhaba törenler için bişey diyemeyecegim bilmiyorum sebebini ama ben katılmasından yanayim tören kıyafetlerini esime çok yakistiririyorum onu öyle görünce çok gurur duyuyorumgünaydın benim eşimde askeri personel bu yıl bütün törenlere katıldı eskiden bu kadar sıkı tutmuyorlardı neden acaba
Ohh missİstanbul'dayım bizim burada da var hanım eli çarşısı ya bı komşum var ona veriyorum oda mevlutlerde günlerde falan kadınlara gösteriyor alıyorlar genelde yetiştiremiyor um bile bı çok sipariş geliyor bakalım hayırlısi bismillah dedim ufak tefek yapicam artık
EEnemmm cok sevindim canısı.cok tesekkur ederım herkese hayırlı muradını versin Rabbim size de
Buzluğun faydaları işte:))yine ne ara yaptin bunlari yea! diye gözleri doldurdum :)
buzlukşef sağolsun.
Ben getirdim tabaklari abla diyorki sen naptin ne ara yaptin diyor ben mutfaga gitmistim cayi almaya.
Annem onun buzlugunda vardir diyor.
yaw bi sus da azıcık türbünlere oynim kadın.
tabaklari bardaklari toparladim.
Abla gitti.
Kardesim kokoreç almis geliyor daha gecen andik burada ya baska sey isteseymisim.
onu bekliyorum.
kızlar yuregim sızlar derdime derman kızlar siz napiyonuz.
canımm darısı basına ınsAllah tum kalbımle soyluyorummmEEnemmm cok sevindim canısı.
Asılamanın tutmadığını tahmin ettim,soramamıştım..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah
Rabbim şifa versin bütün hastalara çok geçmiş olsunBugünler biraz sıkıntılı geçiyor
Eşimin kız kardeşinin 15 yaşında bacağım ağrıyor diyodu
Geçen hastaneye gitti kemik tümörü demişler
Sonra bursaya gittiler tekrar çektirdiler falan iyi huylu kemik tümörü ameliyat demişler
Nettede okudum ameliyat olanlar giç memnun değiller
Ya aksıyorum hala diyolar ya iltihap oldu ya bacak kırıldı bilmem ne
Çok üzüldüm gencecik kız
Gerçekten sağlık çok önemli kıymetini bilmiyoruz bazen
Ufak tefek şeylere canımızı sıkıyoruz
Eşim falan çökmüş durumda üzüntüden
Hiçç:)Amarylliss canım valla okadar kolaylık ki.
ama baya az kaldılar.
yarın yufka alip biraz daha börek yapim ıspanagimda var.
acmalardanda yaparim firini acmisken
(burasi önemli cunku firin isinmis pismesi lazim 1 tepsi icin firinmi yanarmış. hic)
yeni kurabis tarifi var herkesden tam not aldi.Hiçç:)
Yanmaz tabisi:)
Bende senden alıştım(annemi de alıştırdım:) )biliyor musun.Önceden fırını açar bir çeşit yapardım artık peşine başka birşey daha yapıyorum. İyi oluyor öyle:)
Biz de çukura bakıyoruz, daha doğrusu eşim bakıyor, ben de arada göz atıyorumBuzluğun faydaları işte:))
İyi yapıyorsun lellim valla buzluğu doldurarak.İdolümsün.
Kokoreci ne zamandır diyordun.Afiyet bal şeker olsun.
Benimde dizim var bugün Çukur onu bekliyom
Allah hayırlı rızık kapıları açsın tez vakitte..Akşam namazlarından sonra Vakıa suresini okumanızı öneririmSu durumda bilezikten başka çözüm yok gibi duruyor isteyecek kimse yok herkesin ödemesi falan var biliyorum ne olacak böyle
Şimdi pazardan geldim neler almak istedim dedi alamadım el mahkum gerçekten zor rabbim size bana bizim gibi Darda olanlara yardım etsin inşallah ay sonuna kadar sadece 40 TL kaldı elimizde iki güne kart kesilecek ona da taksit var birde oğlanın ihtiyaçlarını alıyoruz bakalım bu güne de şükür rabbim sağlık versin de geçer bu günlerde işin kötüsü o bileziği bozarak arkası gelir diye korkuyorum onun rahatlığıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?