Küçük Düşün Büyük Olsun!

ya o vergi dilimini sorma
dilim değil bildiğin yarısı:):)
ben 7. aydan snr 400-TL
SNR 200-tl SNR derken 1.000-TL daha az alıyorum
bu nedir yaaa

Allah razı olsun dusunecegiz bir şeyler artık öyle satılabilecek kıyafeti yok ama bakalım Allah büyük el işi yapmaya başladım pazar parası çıksa kar diye hayırlısı inşallah
Nerrdeydin cnm sen?
Kadın pazarları var bazı sehirlerde.
BUrsa da kadınlar carsısı var misal.Orda alıyorlar dantel v.s dükkanlar.Emeğinin karşılığını vermiyorlar pek ama napcan

Nerrdeydin cnm sen?
Kadın pazarları var bazı sehirlerde.
BUrsa da kadınlar carsısı var misal.Orda alıyorlar dantel v.s dükkanlar.Emeğinin karşılığını vermiyorlar pek ama napcan
İstanbul'dayım bizim burada da var hanım eli çarşısı ya bı komşum var ona veriyorum oda mevlutlerde günlerde falan kadınlara gösteriyor alıyorlar genelde yetiştiremiyor um bile bı çok sipariş geliyor bakalım hayırlısi bismillah dedim ufak tefek yapicam artık

günaydın benim eşimde askeri personel bu yıl bütün törenlere katıldı eskiden bu kadar sıkı tutmuyorlardı neden acaba
Merhaba törenler için bişey diyemeyecegim bilmiyorum sebebini ama ben katılmasından yanayim tören kıyafetlerini esime çok yakistiririyorum onu öyle görünce çok gurur duyuyorum

Ohh miss
Bereketli olsun cnmm..
Akmasa da damlar...

yine ne ara yaptin bunlari yea! diye gözleri doldurdum :)
buzlukşef sağolsun.
Ben getirdim tabaklari abla diyorki sen naptin ne ara yaptin diyor ben mutfaga gitmistim cayi almaya.
Annem onun buzlugunda vardir diyor.
yaw bi sus da azıcık türbünlere oynim kadın.

tabaklari bardaklari toparladim.
Abla gitti.
Kardesim kokoreç almis geliyor daha gecen andik burada ya baska sey isteseymisim.
onu bekliyorum.

kızlar yuregim sızlar derdime derman kızlar siz napiyonuz.

Buzluğun faydaları işte:))
İyi yapıyorsun lellim valla buzluğu doldurarak.İdolümsün.

Kokoreci ne zamandır diyordun.Afiyet bal şeker olsun.
Benimde dizim var bugün Çukur onu bekliyom

Rabbim şifa versin bütün hastalara çok geçmiş olsun

Hiçç:)
Yanmaz tabisi:)
Bende senden alıştım(annemi de alıştırdım:) )biliyor musun.Önceden fırını açar bir çeşit yapardım artık peşine başka birşey daha yapıyorum. İyi oluyor öyle:)

Son düzenleme:
yeni kurabis tarifi var herkesden tam not aldi.
Hatta hazir sanıldı.
firini acinca hemen yap sicagina pissin.

Allah hayırlı rızık kapıları açsın tez vakitte..Akşam namazlarından sonra Vakıa suresini okumanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…