• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

ay sanki kendim yazdım sandım LATİYYA aynı bizde esimin bekrlık evindeki masa sandalyeyi kullanıyoruz biliyomusun:)) sen bir yıllık evlisin biz 2008 de evlendik düşün:)) bir sıra ona gelmedi.
Bende mutfakta eşimin bekarlık masasını kullanıyorum .. 4 tanede renkli sandalyelerden aldım oh mis .. kiracı olunca hiç bisey alaşım gelmiyo .. Benim 1 sene olmadi evleneli :KK48:

benim gerizekalı muhabbet kuşlarının kafesini temizledim. 1 yıldır bizdeler hala evcil değiller. la elime gelmiyon bari benden korkma.
misafirliğe gidecez annemle kurabiye yaptım onu götürecez.
başım çok ağrıyo ya annem arabesk dinliyo depresyona girdim galiba:)

ne doluymuşuz be... :)

benim arkadaşım çoktur ama dostum çok azdır... bazen kızarım kendime neden bu kadar kapalı kutusun, arkadaşlık tamam herkesle olabilirim,makul olmak şartıyla da ileri neden gitmiyorum diye.... sonra öyle şeyler duyuyor ve görüyorum ki, bu bazen komşu, bazen arkadaş, hatta bazen akraba olabiliyor, diyorum ki meyracım böyle devam... açma yüreğini seni haketmeyecek hiç kimseye, ne maddi, ne manevi... ne sana çare olacak ne de halinden anlamayacak kişilere...
tabi bunlar ufak tefek şeyler.... belki konuşmaya,yazmaya bile değmeyecek kadar... bazılarımızın imtihanıysa çok daha ağır... Rabbim kolaylıklar versin...

Hosbuldum
BEKARLIK MASASI KULLANANLAR DERNEĞİNE HOŞGELDİN:))
:halay:benim bi arkadaşım 3 yıldır sadece masa değil eşinin bütün bekarlık eşyalarını kullanıyor yani bekar evine gelin geldi .. bu sene doğu görevi bitiyor tüm eşyaları bırakıp gidecekler iyi para bitiktirdiler 240 bine ev aldılar herşeyi sıfırdan alçak şimdi.. o zamanlar aklıma gelseydi böyle bisey bende boyle yapardım :KK48:

Hosbuldum

:halay:benim bi arkadaşım 3 yıldır sadece masa değil eşinin bütün bekarlık eşyalarını kullanıyor yani bekar evine gelin geldi .. bu sene doğu görevi bitiyor tüm eşyaları bırakıp gidecekler iyi para bitiktirdiler 240 bine ev aldılar herşeyi sıfırdan alçak şimdi.. o zamanlar aklıma gelseydi böyle bisey bende boyle yapardım :KK48:
sabrın sonu selamet işte :KK49:

muhabbete biraz geç kalmışım ama ben de sinir oluyorum öyle ne alıyorsun filan diyenlere.
bu yaz yurtdışına çıkmıştık. bi sebepten dolayı dayım mesaj attı. sonra nasıldı gezi diye sordu. ben de güzeldi. çok beğendik filan yazdım. sonra bişr kaç şey yazıştık. bana şunu yazdı. ben ...... (unvanımı işimi yazmış) değilim ki sürekli gezeyim.
ben de yok sende gezersin yazdım geçtim. arkadaşım ben o unvanı adımın önüne getirene dek sabahlara kadar açlıştım. sen uyudun. azcık da ben çalışayım mı dedin...

Sinir oldum. Dün kredi kartımın ödeme günü idi ve tüm ödemesini yaptım. Her ay aldığım 2 gr altın da ekstreye yansıtılıyor ve ödemesini yaptıktan sonra altın ödemesi gerçekleşti şeklinde internet şubesinden görebiliyordum. Bugün kontrol edeyim dedim. Ödeme yaptığım görülüyor altın ödemesi gerçekleşmedi yazıyor. Yani ödemesini yapmışım o belli. Altın ödemesi nasıl yapılmaz? canım çok sıkıldı telefon ettim bakalım arayacaklar.

biz de eşimle tatile gidince hiç arayıp sormayan selam vermeyen adamlar aramaya başlar. eşim de açmaz geri dönüş de yapmaz.

Sinir oldum. Dün kredi kartımın ödeme günü idi ve tüm ödemesini yaptım. Her ay aldığım 2 gr altın da ekstreye yansıtılıyor ve ödemesini yaptıktan sonra altın ödemesi gerçekleşti şeklinde internet şubesinden görebiliyordum. Bugün kontrol edeyim dedim. Ödeme yaptığım görülüyor altın ödemesi gerçekleşmedi yazıyor. Yani ödemesini yapmışım o belli. Altın ödemesi nasıl yapılmaz? canım çok sıkıldı telefon ettim bakalım arayacaklar.
ilginç bi durum umarım hallolur

Hosbuldum

VALLA takdir ettim akıllıca ben olsam bende yapardım ama sonra alırmıydık orasından emin degilim:KK48:şimdiye kadar idare ettik der otururduk

bugun 0 harcamaaaaaaaaa :halay::halay:
utanmasam halay cekıcem
yarında bır arkadaşa ev gormesıne gıdıcez onceden hedıyemızı yapmıstık
yarında evden kek yapıp göturucem
boylelıkle en az 30 tl vermekten kurtulucaz
bır kurupasta bıle alsak en az 30 tl:KK57:

bılmıyorum dogru mu yapıyorum sonucta bu kısıler bızım arkadasımız ama yenı evlendıler kızı cok tanımıyorum sızce dogru mu???

elden aldıgım borcun 2000 ı hazır sımdılık gerıye 1000 lıra kaldı
onuda maaş alınca ustune tamamlıcam
ınsallah bıtecek
sadece 3 altınım kalacak
onu da elıme gectıkce alıcam ınsallah

bugun 0 harcamaaaaaaaaa :halay::halay:
utanmasam halay cekıcem
yarında bır arkadaşa ev gormesıne gıdıcez onceden hedıyemızı yapmıstık
yarında evden kek yapıp göturucem
boylelıkle en az 30 tl vermekten kurtulucaz
bır kurupasta bıle alsak en az 30 tl:KK57:

bılmıyorum dogru mu yapıyorum sonucta bu kısıler bızım arkadasımız ama yenı evlendıler kızı cok tanımıyorum sızce dogru mu???
önceden hediyemizi yapmıştık demişsin zaten? kek yap götür yeter ya gayet de doğru

Back
X