• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

önceden hediyemizi yapmıştık demişsin zaten? kek yap götür yeter ya gayet de doğru
ne bılıyım acaba bazıları başkasının elınden yemıyor ya ondan dedım canım bı kac yere oyle yapmıstım guzel oluyo hem dolu dolu gıdıyosun hemde temızlıgınden emınsın hemde ekonomık

yarın pazara gidecem kışlık sebze alışverişi için. çok geç kaldım ya sebzeler pahalanmış bile :KK43: 50 lira yanıma alayım da bari fazlasını harcamayim. fasulye barbunya domates ve közlemek için patlıcan ve biber alacam.

Bendede sifir harcama:halay:
Ya bi arkim vardi kizlar teli kullabim disi nosu kapanmis facesininkapatmis hic bir sekilde ulasamiyorum kafam ona takildi nolduki acaba bu kiza
Esinin facesine baktim ona ait tum fotolari kaldirmis bosandilarni acaba

latiyya latiyya canım senın gunun nasıl gectı sen hep evdesın dı mı annenın evınde?
ohh valla ne buyuk rahatlık eşimden haber alamadım demiştın aldın mı?
benımde eşim cok sık seyehate gıdıyor ama benım annem uzakta oldugu ıcın gıdemıyorum

ipeqbojuqu ipeqbojuqu nasılsın bacım gunun nasıl gectı( bacım lafını hıc kullanmam ama boyle sulu bır ortam varsa acayıp hosuma gıdıyo :KK70: )
Iyim canim harcamasiz olmasi daha iyi oldu:)
Tenizlikle ilgi topiclwr buldum millet cildirmisbgibi tenzilik yapiyor bende gaza geldim banyoyu ovacagim ama hic halim yok:(
Bide ark. Kafam takildi bu kiza ne oldu acaba resmen yok olmus basina biseyni geldi kafam takildi beni mutlaka bulurdu basina bisey gelse seneryo yazip dusuyorum meslektenmi ihrac oldu esindenmi bosandi ne oldu acaba die

aılesınden bırının telı yok mu?
yada uzakta mı ulaşamayacagın bır yerde mı?
eger oyleyse ulaşman zor canım arkadasına
maıl hesabına mail gonder yada
aklıma başka gelmedı ipeqbojuqu ipeqbojuqu

benımde temızlık topiğim var beklerım
o topiği açtıktan sonra baya bende gaza gelmıştım ama yıne saldım su haftasonu ıldısındayız gıdıp geleyım sonra yıne temızlıge son gaz devam bende

aılesınden bırının telı yok mu?
yada uzakta mı ulaşamayacagın bır yerde mı?
eger oyleyse ulaşman zor canım arkadasına
maıl hesabına mail gonder yada
aklıma başka gelmedı ipeqbojuqu ipeqbojuqu

benımde temızlık topiğim var beklerım
o topiği açtıktan sonra baya bende gaza gelmıştım ama yıne saldım su haftasonu ıldısındayız gıdıp geleyım sonra yıne temızlıge son gaz devam bende
Baska bir sehirde ogretmen canim.
Ulasacagim.kardesi var oda tum fotolarini kaldirmis sanki bisey olmus herkes dislamis bilemedim.
Senin topicin var ve benim haberim yok:KK20:
Kordinatlari ver hemen geleyim:temizlik:

aa bende oglagım oglaklar cok tutumludur :KK66:

kızlar vallahı yarama tuz bastınız bızzat bırebır calışstıgım bırı var oyle kem gozlu bırı kı
gecen sene ev almısştık bu kadın kredıyı nasıl odeyecegımızı sordu bende eşimin maaşı oraya gıdecek dedım başta evın tadılatını yaptırmayacagız sandık sonra oyle oldu bıseyler denk geldı elden borc aldık yaptırdık kadın herhalde yememış ıçmemış sız bunları nasıl oduyosunuz hanı eşinin maaşı kredıye gıdıyodu dedı :KK57::KK57: kadın düşünmüş o kadar kafa yormuş yanı ben bıle unuttum ona eşimin maaşını soyledıgımı o unutmamış bende elden borc aldık dedım

halbukı bılmıyo eşimin maaşı kredıden fazla
ayy yazık soylemıım bu ayrıntıyı yuregıne falan ıner :KK70:
aaa sen de mi oğlaksın kız :KK19:

Back
X