Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bılıyım acaba bazıları başkasının elınden yemıyor ya ondan dedım canım bı kac yere oyle yapmıstım guzel oluyo hem dolu dolu gıdıyosun hemde temızlıgınden emınsın hemde ekonomıkönceden hediyemizi yapmıştık demişsin zaten? kek yap götür yeter ya gayet de doğru
kesinlikle makbul bi hediye. yemezse de kendi bilii :)ne bılıyım acaba bazıları başkasının elınden yemıyor ya ondan dedım canım bı kac yere oyle yapmıstım guzel oluyo hem dolu dolu gıdıyosun hemde temızlıgınden emınsın hemde ekonomık
hadi inşallah :)boylelıkle elden aldıgımız borçlar bıtmış olacak altın dısında
sadece gerıye kredı kartı borçları kalacak oda ocakta ferahlıcak
ay dogru dıyosunkesinlikle makbul bi hediye. yemezse de kendi bilii :)
olabılır canımBendede sifir harcama
Ya bi arkim vardi kizlar teli kullabim disi nosu kapanmis facesininkapatmis hic bir sekilde ulasamiyorum kafam ona takildi nolduki acaba bu kiza
Esinin facesine baktim ona ait tum fotolari kaldirmis bosandilarni acaba
Iyim canim harcamasiz olmasi daha iyi oldu:)ipeqbojuqu nasılsın bacım gunun nasıl gectı( bacım lafını hıc kullanmam ama boyle sulu bır ortam varsa acayıp hosuma gıdıyo
)
Bacim bende arada ck yakin hisettiklerime kullanirim onun disinda haci bacanak da favorilerimdenipeqbojuqu nasılsın bacım gunun nasıl gectı( bacım lafını hıc kullanmam ama boyle sulu bır ortam varsa acayıp hosuma gıdıyo
)

benımde yaklaşık 150 tl fatura var ama hepsının gunu var dıye bekletıyorum canımBugün hem benim telefonun hem de elektrik faturasının son ödeme günü. Hesapta para yok. Ek hesaptan ödendi artık.
iyiymişBacim bende arada ck yakin hisettiklerime kullanirim onun disinda haci bacanak da favorilerimden![]()
Baska bir sehirde ogretmen canim.aılesınden bırının telı yok mu?
yada uzakta mı ulaşamayacagın bır yerde mı?
eger oyleyse ulaşman zor canım arkadasına
maıl hesabına mail gonder yada
aklıma başka gelmedıipeqbojuqu
benımde temızlık topiğim var beklerım
o topiği açtıktan sonra baya bende gaza gelmıştım ama yıne saldım su haftasonu ıldısındayız gıdıp geleyım sonra yıne temızlıge son gaz devam bende

aaa sen de mi oğlaksın kızaa bende oglagım oglaklar cok tutumludur
kızlar vallahı yarama tuz bastınız bızzat bırebır calışstıgım bırı var oyle kem gozlu bırı kı
gecen sene ev almısştık bu kadın kredıyı nasıl odeyecegımızı sordu bende eşimin maaşı oraya gıdecek dedım başta evın tadılatını yaptırmayacagız sandık sonra oyle oldu bıseyler denk geldı elden borc aldık yaptırdık kadın herhalde yememış ıçmemış sız bunları nasıl oduyosunuz hanı eşinin maaşı kredıye gıdıyodu dedıkadın düşünmüş o kadar kafa yormuş yanı ben bıle unuttum ona eşimin maaşını soyledıgımı o unutmamış bende elden borc aldık dedım
halbukı bılmıyo eşimin maaşı kredıden fazla
ayy yazık soylemıım bu ayrıntıyı yuregıne falan ıner![]()