Bugün neler yaptim söylet bi yazayim. Bebek geldiginden beri hep başında beklerdim, aglayinca kucagimda gezdirirdim. Cok ama cok zor geçiyordu günlerim. Küçücük bebek olmasina ragmen sırtım öyle ağrırdı ki. Ne aksam yemegi yapar ne de dogru duzgun kendim icin kahvalti hazirlardim. Ya tek basina kalinca birsey olsa diye. Suan düşünüyorum da ne kadar da zorlaştırmışim geçen iki ayı. Yavaş yavaş düzene girdim şükür. Kızımı uyutuyorum. Sonra mutfağa girip ufaktan yemek yapiykrum yemek.pişerken yapabildigim kadar temizlik. Zamanla duzeni olusturdum. Kizim uyanimca besliyorum. Yaninda durup biraz oynuyorum güldürüyorum. Altini değiştir biraz daha oyna falan derken arada kucağıma alip balkona çıkıyoruz güneş olunca. Sonra zaten yine uyumak istiyor yatağına yatiriyodhm gözleri gidiyor .ben islerime kaldigim yerden devam. Ama ilk günler hatta ilk iki ay aman allahım uyur-ken bile başında bekliyordum. Uyansa da duyamazsam ya kusar bogazina kacsa. Öyle stresli geçiyordu ki.
Binlerce şükür suan daha rahatım.
Bugün nasil geçti onu anlatim. Sabah yine 6.30 gibi uyandı emzirdim. Biraz oynadık uyudu ben de uyudum. Bi kac saat sonra uyandim mutfağı topladım eşim oglen eve uğrayacaktı onunla kahvalti yaptık kizimda uyandı onunla da oynadık. Aksam yemegi için biraz kemikli et çıkardım. Eşim gitti kizimi da uyuttum. Ben haşlama yaptim. Biraz çorbam kalmıştı dunden. Ayran yaptim . Karnıbahar vardi ikiye böldüm yarısını instagramda gördüğüm bi tarifle yaptim. Parçaladım yıkadım. Biraz yağ, tuz baharat ufak bi dış sarmısak da doğrayıp öyle çiğden fırınladım. Suan pisti bile cok da lezzwtli olmuş tavsiye ederim.
Yemeklerim hazir sadece biraz bulgur pilavı yaparim eşim gelince. Çamaşır ve bulaşık makinaları da bitti. Çamaşırları astım ama bulasik makinasi cok ses yapıyorum diye bekledim, minigim uyanınca hallederim.
Amaaaannn ne de cok yazmışım yine, daldan dalaaa