• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben hiç sevmiyorum ya otobüse binmesini.

Dolmuş yine o kadar değil de otobüs başımı ağrıtıyor.
Aksine kıyafet gratis için otobüse binmek zorundayım. Bizim buralarda öyle mağazalarda yok.O yüzden mecbur olmadıkça gitmiyorum.

Zaten avm ye filan gitmek benim için baş ağrısı demek:)

Bu arada kızlar perişan sarı yüzlü konsantre yumuşatıcısı çok güzel kokuyor bayıldım takip ettiğim bı bayandan baya kalıcı olduğunu yazmış yumostan daha güzel kokuyor bence alicam inşallah

Benim kvde de ete fena alıştırmış.
5 sene ancak bu noktaya gelebildim.:KK43:
Enginar,kereviz hala yemez.Pırasa yemez.Ispanagı sadece yumurtalı yaparsam yer.
Kolaylarına gelmiş herhlde diyorm.Et kzartıp önlerine koymak.
Hayır okadar eti nerden bulmslarsa:KK70:
Biz 2 kişi çalışırken zor buluyoruz:KK70:
Katılıyorum canım
Benim kocada öyle etçi
Ama bende senin hesap sebzeye alıştırdım
Hepsini yiyor bir tek bezelye
Onu yemiyor, bende çok severim yapacaksın havuç patates üstüne dere otu miss
Tabi hepsi zeytinyağlı olacak aksi halde yemez :KK42:

Neyse kolay tarafı sevdiğini yap rahatla

İnsan istifi resmen su İstanbul'un trafiğine falan hiç bişi çözüm olmuyor ne yazık toplu taşımalarda çok kalabalık yollarda çok kalabalık arabalar tıklım tıklım birde toplu taşıma kullananlarda araba kullansa yandık trafik falan hiç bitmez bayramlarda millet memleketine gidince bir ohh diyorum, 1hafta kafa dinliyoruz resmen
Hele yagmur yaginca
esim artik dua ediyor yagmasin diye.
dema diyorum bereket yagsin.

Ben hiç sevmiyorum ya otobüse binmesini.

Dolmuş yine o kadar değil de otobüs başımı ağrıtıyor.
Aksine kıyafet gratis için otobüse binmek zorundayım. Bizim buralarda öyle mağazalarda yok.O yüzden mecbur olmadıkça gitmiyorum.

Zaten avm ye filan gitmek benim için baş ağrısı demek:)
Benim de eve yakın 2 avm var cok yakın dibinde değil ama metroyla 2 durak.
Valla yakın olması da iyi değil.İs cıkısı yolu uzatıp avm yapıyorm:(
Bosa masraf cıkıyor:)

Ayy tr_lelli tr_lelli beni de universite som sınıfa kadar araba tutardı. Düşünün o zamaa kadar çantamda poşetle binerdim arabalara. Zaten mecbur olmadıkça binmezdim ama illaki oluyordu. Ve bazen iki üç durak önce bile indigim oluyordu. Arabada yavaştan soğuk terleme baslardi önce, sonra ellerim buz kesilir rengim atardı. Ondan sonra da araçtan ya inerdim ya da posetimi hazir ederdim. Resmen yaşam kalitem düşüyordu. Bizde malesef genetik bu araba tutma işi. Annem dayim abimler hepsinde vardı. Onlar sık yolculuk yaparak üstesinden geldiler. Ben hep kaçındım ve emin olun tek tedavisi de üstüne gitmekti. Üniversitenin son sinifinda ikinci doneminde hatta okul bizi intert muhendis olarak organize sanayiye fabrikaya yolladi bi dönem sırf orda iş başında geçirecektik. Ve osb benim oturduğum yere otobüsle tam bir saat sürüyordu. Kaçış yok mecbur gidiyordum sabah 1 aksam 1 saat olmak üzere iki saat yolculuk beni alıştırdı. İlk günler mahvoluyordum zaman geçtikçe alıştım :) ama ne eziyetler cektime bi ben bilirim :)

Bugün neler yaptim söylet bi yazayim. Bebek geldiginden beri hep başında beklerdim, aglayinca kucagimda gezdirirdim. Cok ama cok zor geçiyordu günlerim. Küçücük bebek olmasina ragmen sırtım öyle ağrırdı ki. Ne aksam yemegi yapar ne de dogru duzgun kendim icin kahvalti hazirlardim. Ya tek basina kalinca birsey olsa diye. Suan düşünüyorum da ne kadar da zorlaştırmışim geçen iki ayı. Yavaş yavaş düzene girdim şükür. Kızımı uyutuyorum. Sonra mutfağa girip ufaktan yemek yapiykrum yemek.pişerken yapabildigim kadar temizlik. Zamanla duzeni olusturdum. Kizim uyanimca besliyorum. Yaninda durup biraz oynuyorum güldürüyorum. Altini değiştir biraz daha oyna falan derken arada kucağıma alip balkona çıkıyoruz güneş olunca. Sonra zaten yine uyumak istiyor yatağına yatiriyodhm gözleri gidiyor .ben islerime kaldigim yerden devam. Ama ilk günler hatta ilk iki ay aman allahım uyur-ken bile başında bekliyordum. Uyansa da duyamazsam ya kusar bogazina kacsa. Öyle stresli geçiyordu ki.
Binlerce şükür suan daha rahatım.
Bugün nasil geçti onu anlatim. Sabah yine 6.30 gibi uyandı emzirdim. Biraz oynadık uyudu ben de uyudum. Bi kac saat sonra uyandim mutfağı topladım eşim oglen eve uğrayacaktı onunla kahvalti yaptık kizimda uyandı onunla da oynadık. Aksam yemegi için biraz kemikli et çıkardım. Eşim gitti kizimi da uyuttum. Ben haşlama yaptim. Biraz çorbam kalmıştı dunden. Ayran yaptim . Karnıbahar vardi ikiye böldüm yarısını instagramda gördüğüm bi tarifle yaptim. Parçaladım yıkadım. Biraz yağ, tuz baharat ufak bi dış sarmısak da doğrayıp öyle çiğden fırınladım. Suan pisti bile cok da lezzwtli olmuş tavsiye ederim.
Yemeklerim hazir sadece biraz bulgur pilavı yaparim eşim gelince. Çamaşır ve bulaşık makinaları da bitti. Çamaşırları astım ama bulasik makinasi cok ses yapıyorum diye bekledim, minigim uyanınca hallederim.
Amaaaannn ne de cok yazmışım yine, daldan dalaaa ;)

Ha bi de bugün bütün evin tozunu aldım. Mutfak dolaplarini dıştan sildim bi de kapıları sildim :)

Bugün neler yaptim söylet bi yazayim. Bebek geldiginden beri hep başında beklerdim, aglayinca kucagimda gezdirirdim. Cok ama cok zor geçiyordu günlerim. Küçücük bebek olmasina ragmen sırtım öyle ağrırdı ki. Ne aksam yemegi yapar ne de dogru duzgun kendim icin kahvalti hazirlardim. Ya tek basina kalinca birsey olsa diye. Suan düşünüyorum da ne kadar da zorlaştırmışim geçen iki ayı. Yavaş yavaş düzene girdim şükür. Kızımı uyutuyorum. Sonra mutfağa girip ufaktan yemek yapiykrum yemek.pişerken yapabildigim kadar temizlik. Zamanla duzeni olusturdum. Kizim uyanimca besliyorum. Yaninda durup biraz oynuyorum güldürüyorum. Altini değiştir biraz daha oyna falan derken arada kucağıma alip balkona çıkıyoruz güneş olunca. Sonra zaten yine uyumak istiyor yatağına yatiriyodhm gözleri gidiyor .ben islerime kaldigim yerden devam. Ama ilk günler hatta ilk iki ay aman allahım uyur-ken bile başında bekliyordum. Uyansa da duyamazsam ya kusar bogazina kacsa. Öyle stresli geçiyordu ki.
Binlerce şükür suan daha rahatım.
Bugün nasil geçti onu anlatim. Sabah yine 6.30 gibi uyandı emzirdim. Biraz oynadık uyudu ben de uyudum. Bi kac saat sonra uyandim mutfağı topladım eşim oglen eve uğrayacaktı onunla kahvalti yaptık kizimda uyandı onunla da oynadık. Aksam yemegi için biraz kemikli et çıkardım. Eşim gitti kizimi da uyuttum. Ben haşlama yaptim. Biraz çorbam kalmıştı dunden. Ayran yaptim . Karnıbahar vardi ikiye böldüm yarısını instagramda gördüğüm bi tarifle yaptim. Parçaladım yıkadım. Biraz yağ, tuz baharat ufak bi dış sarmısak da doğrayıp öyle çiğden fırınladım. Suan pisti bile cok da lezzwtli olmuş tavsiye ederim.
Yemeklerim hazir sadece biraz bulgur pilavı yaparim eşim gelince. Çamaşır ve bulaşık makinaları da bitti. Çamaşırları astım ama bulasik makinasi cok ses yapıyorum diye bekledim, minigim uyanınca hallederim.
Amaaaannn ne de cok yazmışım yine, daldan dalaaa :KK66:
yaa seninle burada yeni tanistigimiz zamanlar geldi aklima.
diger evdeydin.
bilezik borc konusurduk.
ya yeni eve gectin bebegin oldu.
Ay zaman ne hizli akiyor dimi.

Zamanla daha da oturur canim.
Emeklicek daha pesinde dolanacak ortaligi dagitsalarda bence ozamanlar daha kolay.
en azindan oyuncak oynuyor oyalaniyor.
yanina mutfaga gelir oyalanir.

Ben yine bos durmuyorum bu arada.
Dun kardesim dediki abla islak kek yap.
dun aksam yaptim mecbur sabah goturdu.
is yerinde yiyorlar arada böyle aklina vuruyor istiyor.
Bugunde ek'ler pastadan yaptim.
Guzel hafif oldu.
yemegimde var.
3 mak. camasir astim.
ev supurdum.
yeter da.

ya ben calismadigim icin aslinda yaptirtmiyorum.
Ama kirmaz beni becerebildigi kadar yapar.
Guzel bisi ya.
Mesela bir grip halimde hic haberim yok bana taylot yapip zor icirmisti.
Baya tikanmistim.
taylotuda hic sevmem cok israr edio yudum yudum icirip beklemisti.
su belki ufak gibi gorunuyo ama butun evi dip kose temizlemis kadar oldu gozumde :)
Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi

Amin cnm

Merhabalar 2 gün önce eşim akşam geldi sarıldı mutfakta oturuyordum gel bura soğuktur içeride otur dedi öptü barıştık :) çok inatçısın diyor ben gelmesem gelmiyon diyor.İlk adımı atmam dedim :) maşallah aramız iyi şuan.Özlemiş beni 2 gün küstük ben de onu özledim :)

Akşama annemlere gidelim mi diyor yiğeni ordaymıs.Çok düşkün kıza ben de bakarız dedim.
Eltim sık sık gidip akşam yemeklerini orda yiyor yemekten kurtuluyor bugün de ordaymış.Biz de gidelim de bari bi de biz akşam yemeğiyle uğraşmayalım.Gerçi annemin yaptığı yemek var evde.Değişiklik olsun bugün :) yiğenini sevsin adam

Allahimmm
zuhal topal in programi geldi oyle zaplarken onume
kaynana olan kadin buyutecle yemege bakti:olamaz:
Biride galosda galos diye tutturdu ayakkabisiyla girdi kadin istemedigi halde :KK57:

Bunlar nasil kaynana ya.
hepsi oynuyodur insallah.
gercekde boyle degillerdir.

Back
X