• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam.kizlar ben de.trendyoldan alışveriş yaptim bi hırka, 3 kazak ve bi kaban aldim. 251 tl.tuttu hepsi. 3 taksitle. İnsallah.kaliteli olur da iade etmek.zorunda kalmam. Baya ihtiyacim vardı. Kaban 200 tl.idi 100 e geldi. Digerleri de yarı fiyatına. Kaban haki ve saks mavisi tek kalmıştı ben de haki rengi aldım. İlk defa bu rengi aldim insallah kullanabilirim.
Hayırlı olsun canım iyi günlerle giy

Bu hafta organik tüm tavuk alayım diyorm.
Migrosta 40-45 tl.KOci tavuk sokturmuyor eve.Ben de yiyemiyorm onun yüzünden.parcalarım difrize atarım.
Soslu falan yaparım cesit olur.
Ben tavuk hastasıyım ya antibiyotikli antibiyotikli yiyorum işte bende migrosdan alayım bütün baya gider

Ge
Selam kızlar Çarşamba akşam gene hastalandım ben geçen haftaki gibi oldu dün sabah biraz iyi olup işe geldim.Dün akşam da iş çıkışı özel bir hastanenin aciline gittim kan idrar tahlili verdim kan tahlili bile almıyordu hoca istedim alalım dedim.Kan da crp çok yüksek çıktı normali 0-5 bendeki 133 lerde.İğne serum takın dedim.Nerde enfeksiyon var bilemem takamam dedi.iç hastalıklarına görün dedi.

Yarına misafirim var 2 de gelecekler annemle kardeşim bugün evi dip bucak temizlediler ben işteyken anam sağolsun tarhana çorbası, fasulye yemeği patlıcanlı köfte yapmış kayınvalide de yaprak sarmış.Sabah eşim kayınvalideleri kahvaltıya getirecek sonra da hazırlık yapıcaz pilav tavuk salata yaparım misafir de çekecek halim yok moralim bozuk.Misafir olmasa yarın hastaneye gidecektim pazartesine randevu aldım internette kanser şüphesi felç geçirmeye kadar olumsuz şeyler yazıyor inşallah düzelir bugün de kaşıntı başladı vücuda yayılıyor galiba
Geçmiş olsun canım
Kötü şeyler düşünme
Daha detaylı bir görün
Enfeksiyon olunca değerler yüksek çıkıyor
Tam olarak sıkıntın ne

Alış veriş 165- tl tutdu
bunlar beni biraz götürür.

Geldim oğlanı aldım
Etli kurufasülye ,pilav, lahana sarma yapmış kayınvalide onları aldım.
Dolap da sattığım ürünlerin parası yatmış . Hesabıma aktardım
Yeni ürün koydum bakalım

Ge

Geçmiş olsun canım
Kötü şeyler düşünme
Daha detaylı bir görün
Enfeksiyon olunca değerler yüksek çıkıyor
Tam olarak sıkıntın ne

Sağol canım.Geçen hafta oldu birden üşüme titreme geldi ateş bastı rahatsızlandım.2 gün önce gene aynı oldu.Ben de doktora gittim acile , bir aydan fazladır kolumda da bir ağrı var başka şikayetim yok pazartesi detaylı baktıracağım

Sağol canım.Geçen hafta oldu birden üşüme titreme geldi ateş bastı rahatsızlandım.2 gün önce gene aynı oldu.Ben de doktora gittim acile , bir aydan fazladır kolumda da bir ağrı var başka şikayetim yok pazartesi detaylı baktıracağım
Bende geçen hafta öyle olum
Ağzım yara oldu
Mikrop çok hava bir tuhaf

Kızlar muhteşem cuma indiriminden yararlanayım diye nette geziniyorum.Alışverişe daldım ariel 2 adet 7 şer kilo 97₺ nasıl sizce renkli ve beyazlar için yüzde elli indirimli

Arkadaşım da sisdid olabilir dedi.
Yok kan yok regl yeni bitti gerçi sondu bugün yarın belli olur tam kan olup olmadığı
Aşırı ağrılı oluyor
Geçen yıl oldum
Soluğu güven hastenesinde aldım
Ki ben doktora zorla giderim
Bende Ankara bu arada
Sürekli tuvaletin geliyor ve ağrıdan yapamıyorsun

Selam kızlar Çarşamba akşam gene hastalandım ben geçen haftaki gibi oldu dün sabah biraz iyi olup işe geldim.Dün akşam da iş çıkışı özel bir hastanenin aciline gittim kan idrar tahlili verdim kan tahlili bile almıyordu hoca istedim alalım dedim.Kan da crp çok yüksek çıktı normali 0-5 bendeki 133 lerde.İğne serum takın dedim.Nerde enfeksiyon var bilemem takamam dedi.iç hastalıklarına görün dedi.

Yarına misafirim var 2 de gelecekler annemle kardeşim bugün evi dip bucak temizlediler ben işteyken anam sağolsun tarhana çorbası, fasulye yemeği patlıcanlı köfte yapmış kayınvalide de yaprak sarmış.Sabah eşim kayınvalideleri kahvaltıya getirecek sonra da hazırlık yapıcaz pilav tavuk salata yaparım misafir de çekecek halim yok moralim bozuk.Misafir olmasa yarın hastaneye gidecektim pazartesine randevu aldım internette kanser şüphesi felç geçirmeye kadar olumsuz şeyler yazıyor inşallah düzelir bugün de kaşıntı başladı vücuda yayılıyor galiba
Ay Allah korusun bakma okuma canim.
Gecmis olsun.

eltimin kizi geldi saat 5 de
yemek yedik.
sonra esim geldi pesine damat geldi.
onlar mac izlemeye ciktilar.
Bizde kizim dizisini izledik cay kahve cekirdek derken saat 12 oldu gittiler.
mutfagi topladi bulasiklari mak. falan dizdi eltimin kizi.
Bende yatsiyi kilip camasir katladim.
Uyumam gerek 8 de uyancam oglan derse gidecek.
arkadasim gelecek ögleden sonra kahveye.
Yemekler bitti.
kurabiye, makarna salatasi, tatlidan kaldi biraz.
arkadasima yaparim tabak.
Kurabisler yine buzluga giremedi.

Cumartesi yüreğinizden geçen dileklerinizin gerçekleştiği,Hayallerinize bir adım daha yaklaştığımız gün olsun :dua:

Yüzümüzden gülücük,
kalbimizden sevgi,
bedenimizden sağlık,
ruhumuzdan huzur,
çevremizde dostluk, soframızdan bolluk, ömrümüzden mutluluk
ve neşe eksik olmasın!

(Alınti)

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Back
X