• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evde yarim karnabahar, bi kaç havuç vardı. Kullanmasam bozulup giderdi. Ben de bi patates de ekleyip karnıbahar havuc patatesten çorba yapayim dedim. Koydum pişiyor. En son blendirdan geçirir dere otu da doğrarım üstüne. Eşim pek sevmez sebze islerini ama ben bayılırım. Corbalarin her türlüsünü yerim. Bunu da kendime gore yaptim yarina da kalır.

Keşke kıyafet yerine yada hediye yerine para verseler daha iyi ben artık öyle yapıyorum ya hediye yerine para veriyorum işine yarasın insanların diye
Tabi kıyafet falanda yarar ama en azından parayla kendi beğendiğinizi alıyorsunuz
Evet yaa para da verenler oldu iyi de oldu. Ama ben de bana hediye gelenleri hediye götürürüm mecbur. Ama yeni almam gerekenlere para götürürüm bebenin yastığının altına koyarim :) onlar eksik olani alır :)

Evet yaa para da verenler oldu iyi de oldu. Ama ben de bana hediye gelenleri hediye götürürüm mecbur. Ama yeni almam gerekenlere para götürürüm bebenin yastığının altına koyarim :) onlar eksik olani alır :)
Tabi kıyafet falanda işe yarar ama şu durumda para daha çok iş görür ki misal kıyafet almasaniz bile bez mama gibi ihtiyacına bile kullanırsınız yine sağolsunlar eksik olmasınlar düşünmüş olmak bile gibi güzel

Ayy bende buralara takılmadan almisimda almisim plastik legenler kovalar falan anam temizlik yapılmıyor yapıyorum kalabalıktan yapılmamış gibi duruyor vallahi torba torba attım hiç acımadan şimdide asla gereksiz bişi almıyorum öyle konsolum falanda yok ilerde evim olursa büyük olursa belki bı ihtimal bana daral geliyor ya böyle eşyalar evde rahat 10 tane borcam var vallahi pakletledim iki anneme iki KV gondericem üst üste bıkkınlık geliyor .Bir Allah'ın kulu da bu kadar alma dememiş birde görseniz kalitesiz kalitesiz .az olsun kaliteli olsun şimdi böyle yapıyorum tencereleri mi falan degisirsem öyle yapicam inşallah bende akillandim
Kesinlikle haklısın.
Ben epey eledim.
sayili kaldi sukur mutfak esyam
Ama unitemi evden cikarmak istiyorum esim begenip aldi bende onu kirmak istemedim.
cok gereksiz.
Ama tasinmadan degistirtmez.
Ancak tasinirken bir bahaneyle elden cikaririm.
Mesela yemek masam yok zor oluyor yemege birilerini alinca.
yerim yok

Kesinlikle haklısın.
Ben epey eledim.
sayili kaldi sukur mutfak esyam
Ama unitemi evden cikarmak istiyorum esim begenip aldi bende onu kirmak istemedim.
cok gereksiz.
Ama tasinmadan degistirtmez.
Ancak tasinirken bir bahaneyle elden cikaririm.
Mesela yemek masam yok zor oluyor yemege birilerini alinca.
yerim yok
Gerçekten az eşya rahatlık huzur incik boncuklar falan rahatsız ediyor beni TV ünitesi yok duvarda asılı masa benimde yok çok lazım bana da su açılan masa olan sehpalarda var masa alırsam hemen çöp inşallah biblo bile yok evde hiç evin en kalabalık yeri mutfak oda azalıyor inşallah bilinçli olmak gerçekten onemliymis benim annemde hiç bişi atturmaz yazın gidince gizli gizli atıyorum gormeden

Selamlar

Kahve icildiyse temizlik başlasın o zaman
Planım
Süpürmek
Silmek
Toz almak
Perdeleri yıkayıp camları silmek
Balkonları yıkamak
WC ve banyo temizlemek
Çamaşır katlayıp
Makinaya çamaşır atmak
(Tabi bu işler hemen bu gün bitmez yapabildiğim kadar yapicam kalanını yarın yapicam eşim oğlanla ilgilenecek )

Abim buradaydı memleketten geldi burda ise baslayacak Allah izin verirse eşyalı 1+1 kiralık ev bakıyoruz avrupa yakasından 1500 den başlıyor bakalım ne yapacak

Dayısı oglusuma 200 TL verdi sağolsun ona bisiler al diye ama ben bişi almicam gram alicam inşallah köşede dursun fena mı olur

Bu hafta bende pek bı iş yapamadım o yüzden toparlamam lazım bir sürü eksiğin var pirinç mercimek çay şeker sıvı yağ ay dun yapacak yemek bulamadım resmen ya nohut yapicam yanına pilav yapmam gerekiyor Pirinc yok mercimek çorbası yapicam mercimek yok et yok tavuk yok şaşırdım kaldım eşim gelirken milföy hamuru almış dondurulmuş patates almış onları yaptım ancak resmen günü kurtarıyoruz rabbim yardımcımız olsun insallah tüm Darda kalanların
kız evde yemeğe lor yok,milföyle dondurulmuş patates mi almış senin adam:)
Alayms normal patates,yemeğini flan yapardın.
Anam hic bilmiyor bu adamlar alışveriş ya.

kız evde yemeğe lor yok,milföyle dondurulmuş patates mi almış senin adam:)
Alayms normal patates,yemeğini flan yapardın.
Anam hic bilmiyor bu adamlar alışveriş ya.
Yapacak bişi bulamadım oda hemen yapılabilecek şeyler almış gelmiş yoksa alışveriş konusunda benden daha iyidir müthiş pazar görür indirim takip eder şimdi hakkını yemiyeyim
Yemek yapmasını bilmez ama pazarda falan her şeyin ucuzunu iyisini bulur

Yapacak bişi bulamadım oda hemen yapılabilecek şeyler almış gelmiş yoksa alışveriş konusunda benden daha iyidir müthiş pazar görür indirim takip eder şimdi hakkını yemiyeyim
Yemek yapmasını bilmez ama pazarda falan her şeyin ucuzunu iyisini bulur
Hee doğrudur.
Ay bugun bende bulamadım yapck bisey:(Patates haşladım dedim bunla en kötü patates salatası yaparım:D
Yemek yok ama ne yapcm bilmiyorm.
Kıyma kavurcam artık ekmek arası yicez:D
Aklıma bisey gelmiyor valla

Bende yemek yapamadim iyimi
arkadasim geldi yeni gitti.
oglumada babasi doner almis gelirken.
kavrulmus etim vardi buzlukda cikardim simdi onu sotelicem yanina cay bisiler.
Neyseki o konularda anlayisli (okadar yemek secmeseymis napim) yumurta kirsam yer niye yemek yok demez.
olmadi acar bir konserve menemen yaparim en kötü.
B plani ;)

Hee doğrudur.
Ay bugun bende bulamadım yapck bisey:KK43:Patates haşladım dedim bunla en kötü patates salatası yaparım:KK70:
Yemek yok ama ne yapcm bilmiyorm.
Kıyma kavurcam artık ekmek arası yicez:KK70:
Aklıma bisey gelmiyor valla
Patatesi soğanlı kavurun ben genelde öyle yaparım tabi eşiniz yerse ne zor su yemek işi

arkadasimin kizi bu hafta yasina gircek.
minyonda bisi bir lokmacik ama aman Yarabbi Allah canini sag etsinde 2 dk oturmuyor kurtlu.
Cekmeceleri bosaltti biraz dolap karistirdi.
bakti cıs falan diyen yok sarmadik onu birakti karistirmayi :)
oynadim biraz onunla
sonra horon teptik arkadasimda karadenizli alistirmis.
cizgi film izledik.
cay fasli yaptik.
hic yerinde durmadi ama yorulmazdami ki acaba.
Zormus yaw yani ben baya unutmusum pesinde dolanmak gerekiyor agzina bisiler atiyor 2 ara bir dere.
Gitti minnos.
carsamba onun dogum gunu icin kurabiye ve acma yapıcam arkadasda.

mutfagi topladim.
bulasik mak. bosalcak.
supurge actim mutfaga kirinti dokuldu.
esimde gelsede yemek aradan ciksa.
uzancam azicik keyf yapicam.

valla öyle.
yapasi yok rahat
eltimde rahattir.
ay kuran okutcakti yazin bana erken gel gelebilirsen dedi.
Dedim cok erken gelemem 12 gibi gelirim
1 den sonrada zaten kuran baslar.
saat 12 de gittim daha kahvalti sofrasindalar
uzerinde pijamalar.
oglanlar oturma odasinda yatiyor sanirim yataklar acik.
sasirmistim.
yani oyle kuran bisi olsa biz saat 7 de baslariz
yataklar toplanir ev havalandirilir.
supurulur siliniz toz alinir.
makarna salatasi ve mercimek kofteyi eltimin kardesiyle beraber yaptik hemen o da yeni gelmisti.
yataklarini topladik.
Rahatlarmi salmislarmi anlayamadim.
Valla bende erkenden kalkarım herşeyimi yaparım, senin dediğin gibi
Hiç sevmem rahat rahat iş yapanı
Sonuçta dışardan insanlar gelecek niye görsün ev halimi

Kızlar selam
Bugün saat 8:40 uyandım
Oğlan uyurken sıvadım kolları
Az ütümü yaptım, halıları çırptım süpürdüm ve topladım ortalığı
Oğluş uyandı kahvaltı yaptık, sıra ile öğretmenler günü kutladık .

Tüm sülale öğretmen. Babam tüm teyzelerim ve bütün eniştelerim, kuzenler öğretmen.
Hepsinin gönlünü aldık.

Akşama yoğurt çorba, tavuk kızarttım.
Dünden kalan lahana sarmam da vardı.
Vişne suyu yaptım.

Küçük tüpü balkona koydum. Altına gazete serdim . Köz matiğe kestaneleri koydum,
sezonu açtım.

Bugün kızlar eşim birde kaza atlattı
Ben sağ ön lastiği 2 hafta önce kaldırıma vurmuştum ,eşime söylemeyi unuttuğum için Bugün o kullanırken lastik patlamış ve yol yardımı gelmiş. Hızlı olsaymış takla bile atarmış.
Tabi ben kullanırken olabilirdi
Büyük bir kaza atlattık resmen.
400 tl verip yeni lastik almış
Bununla atlatmış olduk

Uyku tutmadı. Ben de vu saatte ütulerimi bitirdim. Kızkardeşim geldi bana ugramadan avm ye gitmiş ihtiyaçlarıni almış. Bize de burgerking paket yaptırıp getirmiş :) yemekle uğraşmadım Bu Aksam ds böyle geçti.
Yarın öğlene kadar bende kalır. Aksama da eltimler çaya gelecekmiş. Evi süpürüp silmem lazım. Banyo wc de elden geçmeli. Başka işim yok hallederim erkenden inşllah.

Bugün kızlar eşim birde kaza atlattı
Ben sağ ön lastiği 2 hafta önce kaldırıma vurmuştum ,eşime söylemeyi unuttuğum için Bugün o kullanırken lastik patlamış ve yol yardımı gelmiş. Hızlı olsaymış takla bile atarmış.
Tabi ben kullanırken olabilirdi
Büyük bir kaza atlattık resmen.
400 tl verip yeni lastik almış
Bununla atlatmış olduk
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi.

Back
X