insAllah canim amintr_lelli lellim ya valla bak sımdı ıcımden gecti Allahım her ısteyene versin hayırlısıyla ama sana da hayırlı bi kız evlat nasıp etsın ınsAllah hamılenin duası kabul olurmus
babyloading87 canım ınsAllah sana da en hayırlı tez zamanda ınsAllah yuregını ferah tut Allah en ıyısını bılır nasıbınde varsa sen o yone gıdersın zaten
yarmasız olmazz bizde koyarız canım eline saglıkben misir unu ve misir yarmasida koyuyorum canim.
ic yag evet cok guzel olur annem tuzlamisti onda var.
annecigininde ellerine saglik canimyarmasız olmazz bizde koyarız canım eline saglık
ne demek afiyet olsunBen de bugün ezogelin çorba, yumurtalı ıspanak yaptım, dünden patatesli börek de vardı.
Herşeyden kaldı biraz öğleye yemeğim hazır da
Akşam için düşünmem lazım.
Tarifinden kurabiye yapmıştım dün
Güzel oldu beğendim, tarifine sağlıktr_lelli
kuzu zaten elimizi baglayan krediler borclar evlatlarimiz.Kızlar ne diyeyim hakkımızda hayırlısı. Üzülüyorum valla. Çok zor geçim. Enflasyon düşmüş. Zam ayı yaklaştı hiç bir beklenti yok. Zam yapamıyoruz derse şirket şaşırmıcam. Eşimede söyledim hiç şaşma diye. İşsizliği 1.5 yıl önce dibine kadar yaşadım şuan öyle korluyorum ki. Oğlum birşey isterde alamam diye kapı dışarı çıkmadım. Şimdi kolay değil iş bulmak.
ah canım benım annelik işte once evladını dusunuyosun Rabbim darda koymasın sana bagıslasın sıze bagıslasın yavrularınızıKızlar ne diyeyim hakkımızda hayırlısı. Üzülüyorum valla. Çok zor geçim. Enflasyon düşmüş. Zam ayı yaklaştı hiç bir beklenti yok. Zam yapamıyoruz derse şirket şaşırmıcam. Eşimede söyledim hiç şaşma diye. İşsizliği 1.5 yıl önce dibine kadar yaşadım şuan öyle korluyorum ki. Oğlum birşey isterde alamam diye kapı dışarı çıkmadım. Şimdi kolay değil iş bulmak.
ya yuzsüz olan o
Ben utanirim her hafta her hafta gitmeye.
ben de cagiririm yani ayip olnasin diye davet ederim.
Nasil piskinler bilemedim.
saat 12 ye kadar gitmezler artik.
Etman.
temizlik yaptigini sanmiyorum.
esiyle beraber toparliyorlarmis.
yani nisanda evlendi.
Daha cam silmedim diyordu gecen.
yani 7ay oldu.
7 ay da cam silmemis.
yemekde kahvaltilik yiyorlardir.
Gunahini almimde mesela borek makarna salatasi falan yapmisti biz ondayken.
adam isten geldi onlardan bi tabak verdi adama yedi.
ben esime oyle versen yemez ki.
evde hep yemegim olur.
Evi buyuk degil 2+1
ozellikle mutfagi epey kucuk masa falan sigmiyor.
cabuk toplanir ama utu dip kose sanmiyorum duzenli yapsin.
Ben temizlik yemek sil supur valla iyi geliyorum.
korkuyorum cocugu falan olursa daha sık gelir diye.
Bana diyoki yenge bebek olunca gelirsin dimi diyor.
yani hastaneye, kontrollere falan beni istiyor.
Annen gelir hastaneye dedim.
o calisiyor diyor.
anneside izin alirim dedim
cocugu yapip bana kitlemese bari :)
:)) iyiyim canım kuzular kreşe başladı ve feci hasta oldular onlarla uğraşıyorum sorma
Aman aman canım almim :)Lelli çocuğu olursa sana baktırır bu kız :)
cok gecmis olsun:)) iyiyim canım kuzular kreşe başladı ve feci hasta oldular onlarla uğraşıyorum sormaçok garibanlar.
Sağolasın canımAman aman canım almim :)
cok gecmis olsun
İnss kuzumnmbabyloading87 canim ne diyim bilemedim.
Ben hamile kalacagini dusunuyorum.
Dilersen 2019 da da bekle.
yumurtlama gunlerini takip ederek denk getir
Bir bakmissin haberini almisiz bile
Aynenn cnmSaol cnm
Bildiğin krizin dibini yaşıyoruz hangi ılık tablo bunu görmemizi engellerki ama krizi daha hafif yaşayan vardır yani maaşlı çalışan yada memur ama ticaret yapan şuan bitik durumda düşünsene şuan biz hiçbirşeyi TV lerde izleyemiyoruz izlettirmiyorlar yani isyan eden kriz geçiren ne kadar insan vardır eskiden bu tarz durumları izleyip görüyorduk durumun ciddiyetinin sahada farkına varıyorduk.
Şimdi göstermiyorlar rahat rahat ortamı yumuşatıyorlar
Amin canım saolasın insstr_lelli lellim ya valla bak sımdı ıcımden gecti Allahım her ısteyene versin hayırlısıyla ama sana da hayırlı bi kız evlat nasıp etsın ınsAllah hamılenin duası kabul olurmus
babyloading87 canım ınsAllah sana da en hayırlı tez zamanda ınsAllah yuregını ferah tut Allah en ıyısını bılır nasıbınde varsa sen o yone gıdersın zaten
ovülasyon testlerini alıp denesene canım internetten çok uygun fiyatları doktora gitmeden 1-2 ay onunla yumurtlamayı denk getirdiğinde dene inşallah gönlüne göre olurKorunmuyrz zaten yıllardır ama tüp bebek yapcaksam madem az daha bekliyim kafası da var hani.
Bide ameliyat oldm tüpten temmuzda.Kapalı olan tüpüm açıldı.
Eylülde kimyasal gebelik geçirdim.
Esim ocakta git konuş bakalım diyo tüp bebek için drumuzla.
Ben de kimyasal olduysa normalde olur belki diyorm.
O da tipik ikizler burcusun,sürekli karar değistiriyrsn diyo
Ay Allah korusun valla,ben de asgari ücrete sendikalar 2200 falan istiyormuş.
Dİyorm biyandan olsn bizim maaslarda artcak
Bi yandan da o kadar olrsa bize direk kapıyı gösterir,hanımını oturtur valla
Allah herkesin yardımcısı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?