biz sevmedik canim.Kuzu onu ben daha önce aldım.Koci sevmedi ama ben sevdim:)
Koci de sevmedi benim:)biz sevmedik canim.
bir yudum alip esimle birbirimize baktik
ben sevmedim sen dedim bende sevmedim dedi.
cöp oldu sanirim aticimm.
damla sakizliyi sevmistik ama.
gulsuyu iciyormusum gibi geldi bana :)
o turk kahvesi icmez bacim.Koci de sevmedi benim:)
Ver annnen falan içerse kuzu:)
Kafamda saçma sapan düşünceler var.
Çocuk konusunda
3,5 senedir istiyorz
Mayısta tüpe geccez inss
Yasım 31
Ben hep yasım gecio diye acele ettim.Asılama da falan.
Simdi acaba beklesem mi daha?
35 de evleniyor insanlar artık.Ben kendim mi takıyorm ?Falan diyorm.
Esimde bi karar ver artık diyo
Bundan önceki drum bi kontrolümde,sen daha kafanda çocuk olayını oturtamadın.Ondan olmuyor dediydi.
Yok artık demiştim.
Kafam karışık gızlaaarrr
Korunmuyrz zaten yıllardır ama tüp bebek yapcaksam madem az daha bekliyim kafası da var hani.Canım yaşın daha genç ya. 40 ında doğuran var artık. Sen takma hiç deneyin hormonların falan normalse kendini hiç kasma. Ben ne zaman bebek işini kafamdan attım o zaman oldu. Düşününce olmuyor sanki stresten. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.
Lelli sen düşündün mü bebe işini deneyecekmisiniz yine.
Kızlar ya nereyi duysam batmış işçi çıkarmış.
Eşimin iş yerinden de var çıkarmalar
Çok korluyorum valla. Rabbim yardımcımız olsun.
Afiyet olsn cnmSlm laf çok üşüyorummm ben yaaa
Bugün hiç iş yapmadım takılıyoz evde öyle
Makarnalı tarhana çorbası yaptım
Karnabahar haşladım biraz gazı çıksında yemeğini yapıcam yanınada salata ayran tamamdır..
Valla nereye gidiyorsam sürekli işyerleri kapanmış belki 15 senelik banyo mobilyaları duşakabin dükkanı vardı dün gördüm kapatmışlar mahallemizde doğum günü süs eşyaları satan çok güzel bir yer vardı 2 aydır kirasını ödeyemediği için toplamış malzemelerini kapatmış gitmiş yazık valla...
Bizim işyeride 3 aydır tık yok kirasını bile birikimlerimizden ödüyoruz gitti kısıp kısıp biriktirdiğimiz paralar Rabbim önce sağlık versinde özel sektör esnaflar hepsi kötü durumda
Dayimin calistigi fabrika parasiz izin verdi 2 hafta.Canım yaşın daha genç ya. 40 ında doğuran var artık. Sen takma hiç deneyin hormonların falan normalse kendini hiç kasma. Ben ne zaman bebek işini kafamdan attım o zaman oldu. Düşününce olmuyor sanki stresten. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.
Lelli sen düşündün mü bebe işini deneyecekmisiniz yine.
Kızlar ya nereyi duysam batmış işçi çıkarmış.
Eşimin iş yerinden de var çıkarmalar
Çok korluyorum valla. Rabbim yardımcımız olsun.
Bende bugun cok usudum.Slm laf çok üşüyorummm ben yaaa
Bugün hiç iş yapmadım takılıyoz evde öyle
Makarnalı tarhana çorbası yaptım
Karnabahar haşladım biraz gazı çıksında yemeğini yapıcam yanınada salata ayran tamamdır..
Valla nereye gidiyorsam sürekli işyerleri kapanmış belki 15 senelik banyo mobilyaları duşakabin dükkanı vardı dün gördüm kapatmışlar mahallemizde doğum günü süs eşyaları satan çok güzel bir yer vardı 2 aydır kirasını ödeyemediği için toplamış malzemelerini kapatmış gitmiş yazık valla...
Bizim işyeride 3 aydır tık yok kirasını bile birikimlerimizden ödüyoruz gitti kısıp kısıp biriktirdiğimiz paralar Rabbim önce sağlık versinde özel sektör esnaflar hepsi kötü durumda
Saol cnmAfiyet olsn cnm
Gercekten bizim burda da 3 esnaftan 1i batmış..
Hala ılık bir tablo çiziliyor ama durum vahim..
Enflasyon 20.79 olarak açıklandı
1.44 düsüs varmış güya.
Ulastırmada düsüs olmuş,benzini düşürdü mazot aynı,parca ve isçiliklerde düsüs varmış bide.Valla bize de yüksek çıkan kaskolarda parçalar pahalandı diyor sirketler.Hangisine inanalım?
Biz zaten üşüyengillerDayimin calistigi fabrika parasiz izin verdi 2 hafta.
yilbasinda da isci cikarimi baslicakmis.
malesef ortalik böyle.
bebek icin esimle hic konusmadik.
Ben korkuyorum hele o dusuk olayi aklima geldikce aninda soguyorum o psikoloji o agri o bekleyis cok ama cok kotuydu.
1 dusuk daha goze alamam
dusuk olacak yine diye birsey yok ama korkuyorum kaldiramam cok agrili bir surecdi.
Esimde hic bisi demiyor.
istese sanirim dr. git falan derdi o bisi demiyor bende hic dr. gitmedim.
bebekden once dr. gitmem gerek öyle dedi dr. gorusmeden hamile kalmayi dusunme dedi.
Bende bugun cok usudum.
Gercekden öyle is yok kimsede alim gucu yok.
Herkes mutsuz ya bi kere.
Kimi gorsem zamdan bahsediyor giderden bahsediyor
Allah yardimcimiz olsun
öyle valla kış gelince battaniyeler cikiyor hemen bende.Biz zaten üşüyengillerAllah hepimizin yardımcısı olsun inş
eline saglık canım annem yapmıstı kavonozla verdi 2tabak yedim soylemesi ayıp bide biz lahanayı hafif iç yaglı yaparız muhtemelen siz de bılıyosunuzdur3 gün saglikli beslenme yapicam.
2 yumurtami hasladim bol maydanoz dereotu pulbiberle kahvalti yapiyorum.
Lahana corbasi yapip bugun lahana corbasiyla gecistiricem
maydanoz cayi icicem.
Kilo almaya devam ediyorum.
bi sarsmam lazim metoyu.
sasirtmam gerek
ben de 89 dogumluyum 1.5yıldır ıstıyoduk canım bılıyosunuz yeni hamıleyım yasın gecıyo falan degıl ben hıc o gozle bakmıyorum ama sunu dusunuyorum yani bu kendılıgınden olmuyosa yardımcı tedavı yontemlerinden yararlanmak lazm eger bu tedavılerden yrarlanmayı dusunuyosan da yas avantajı her gecen zaman azalıyor bu acıdan bnce ıstıyosan tedavıne basla erteleme annelik yası ıcınse hıc dusunme benım annem kardesımı 40yasında dgurdu ıyıkı de dogurmus yaniKafamda saçma sapan düşünceler var.
Çocuk konusunda
3,5 senedir istiyorz
Mayısta tüpe geccez inss
Yasım 31
Ben hep yasım gecio diye acele ettim.Asılama da falan.
Simdi acaba beklesem mi daha?
35 de evleniyor insanlar artık.Ben kendim mi takıyorm ?Falan diyorm.
Esimde bi karar ver artık diyo
Bundan önceki drum bi kontrolümde,sen daha kafanda çocuk olayını oturtamadın.Ondan olmuyor dediydi.
Yok artık demiştim.
Kafam karışık gızlaaarrr
ben misir unu ve misir yarmasida koyuyorum canim.eline saglık canım annem yapmıstı kavonozla verdi 2tabak yedim soylemesi ayıp bide biz lahanayı hafif iç yaglı yaparız muhtemelen siz de bılıyosunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?