Evet aynen ben de işimi sevmesem ve babaannesi bakmasa çalışamazdım galiba..çalışan anne olunca hep çocuklar zorluk çekiyor
benim annemde çalışırdı, hep özlerdim
ara sıra iş yerine götürürdü
şimdi rolelr değişti
işim keyifli olmasa ve oğluma babaanne desteği olmasa çalışmazdım
çocukların içinde çok büyük yara oluyor
eve geliyorum kucağıma oturuyor
öpüş öpüş :)
Ne verirsen elinle,o gelir seninle...Hele hele zekât konusu farz bir ibadet..ihmal etmeye gelmezBugun disari cikicam oglum icin mecbur hic ama hic istemiyorum.
üsüyorum.
Donuste bir ablam var annemle ona ugricaz.
annemin elinden dikis vs geliyor.
daraltilcaklari vardi bizde terziye para verme dedik.
onlari alicaz ölcu falan
abla dul kirada oturuyor ve ameliyat oldu her yere gidip gezip yuruyemiyor.
ona giderken meyve alicam.
karttan cekerim.
Ben boyle ihtiyaci olan ozellikle once tanidigim cevremde olanlara almayi severim.
Olsun o da onun nasibi Allah bereket verir benim rizkima
Ama annemle bu konuda catisiyoruz.
Annem bize karsi eli acik ama disari karsi cok bencil.
birine giderken bisi alsam ihtiyacimi var niye aliyosun otur evine al falan diyor.
yahu bu edepdir adapdir ben kimsenin evine bos gidemem.
yeni bir eve gitsem falan hediye alirim.
Annem hic oyle degil.
bakarsan durumlari bizde iyi yani gelirleri.
Ama hep paralari yok.
gecen benden 150tl borc aldi.
evlerine rahat 9bin tl giriyor 3kisiler.
okuyam yok bise yok.
ama hep paralari yok.
Iste bereketsiz paralari annemin yuzunede soyluyorum.
Banada karismasina sinir oluyorum.
Benim aldiklarim kimseyi zengin etmez benide fakir etmez.
Alacagim nedir birinede hediye en fazla 50tl tutsun.
Annenler malesef zekat falanda vermiyorlar.
Bu konularda bomboslar.
Benim oyle gelirim olsa ben her ramazan 1-2 aileye yardimda etmek isterim.
bu ablaya mesela gittikcr bisiler alirim ki ben aliyorum seker makarna pirinc ama annem yanimdayken bana soyleniyor.
cok uzuluyorum onun bukadar iyi biriyken bu yonden bukadar bencil olusuna.
Tamam evet gecinmek zor artik kimseye yedirme otur kendin ye diyor ama yardimlasmak dinimizce dogru olan.
Aklima geldi öyle yazdim.
Bitmiyor da şu lanet kartlar öde öde aynı bende heray 1000 ödüyorum heray diyorumki bu ay az harcama yaptım ekstre geliyor yine 1000 civarıkk belasına 1735 tl yatırdım(Kartta var sıkısınca yılana sarılcm yinee
bende küçük kaplardan aldım erzincandan getirtiyorlar işyerimdekiler topluca alınıyor ben az almıştım eşim illa tekrar al diyorErzincan tulum dehşet direk erzincandan alındı bize küçük küçük kaplarda 5 kilo aldım şuan hiç peynir almıyorum tereyağı da aldık sağlıklı sağlıklı yiyoruz marketten sadece kaşar peyniri alıyorum çeşit olsun diye
bende cok severim direk oradan alan biri mi var getirtiyormusunuz?Erzincan tulum dehşet direk erzincandan alındı bize küçük küçük kaplarda 5 kilo aldım şuan hiç peynir almıyorum tereyağı da aldık sağlıklı sağlıklı yiyoruz marketten sadece kaşar peyniri alıyorum çeşit olsun diye
2 tane kredi kartım var bitanesini faturalar için otomatik ödeme talimatından komisyon aldılar diye başka istedim genelde onu çok harcıyorum 1700 o geliyor 600-700 de diğeri geliyor bide kredi ödüyorum zaten yetişmiyor maaşım eşim takviye yapıyor her ay 3 ay sonra bitane kartımın taksitleri bitcek onuda kapatcam tek karta düşcem inşallahBitmiyor da şu lanet kartlar öde öde aynı bende heray 1000 ödüyorum heray diyorumki bu ay az harcama yaptım ekstre geliyor yine 1000 civarı
Kesinlikle al marketteki peynirleri düşününce adamlar resmen sütsüz peynir yapıyorlar...bende küçük kaplardan aldım erzincandan getirtiyorlar işyerimdekiler topluca alınıyor ben az almıştım eşim illa tekrar al diyor
Aynen yaBitmiyor da şu lanet kartlar öde öde aynı bende heray 1000 ödüyorum heray diyorumki bu ay az harcama yaptım ekstre geliyor yine 1000 civarı
Eşimin arkadaşı iş sebebiyle erzuruma gitmişti oradan erzincana geçmiş çarşısından almıştı bizde sipariş ettik getirdi sağolsun bilmiyorum direk kimden aldığını yanibende cok severim direk oradan alan biri mi var getirtiyormusunuz?
En iyisi tek kart diğer türlü ipin ucu kaçıyor bende kendi kartımı borcu biterse kapatıcam eşimin kartı kullanırız artık çalışmıyorum nasıl olsa lazım olduğunda eşimden alırım diye düşünüyorum kartı2 tane kredi kartım var bitanesini faturalar için otomatik ödeme talimatından komisyon aldılar diye başka istedim genelde onu çok harcıyorum 1700 o geliyor 600-700 de diğeri geliyor bide kredi ödüyorum zaten yetişmiyor maaşım eşim takviye yapıyor her ay 3 ay sonra bitane kartımın taksitleri bitcek onuda kapatcam tek karta düşcem inşallah
Kullanayım mi 2 kere su kaynatıp kullanayım o zamanKız ondaki köpüğü hic bi makine yapmıyr yalnız:)
Telveci de plastik de kaynıyor.
Bu dediğimden mi var lelli.sinbo plastik olandan var bende ben cok memnunum.
atmam ki yenisinide almam.
Canim hani harcayipta zaten cok paralar vermem ki
yani pahali seyler alamam.
Ben calisan bir insan degilim neticide.
iyi almışsın 38 den aldım ben tulumun kilosunuEşimin arkadaşı iş sebebiyle erzuruma gitmişti oradan erzincana geçmiş çarşısından almıştı bizde sipariş ettik getirdi sağolsun bilmiyorum direk kimden aldığını yani
Tulum kilo 30 tl
Tereyağı 50 tl
Bal 90 tl
Kesinlikle ben maasima dokunmazdim esimde karismaz.sen çalışsan düşünemiyorum lelli
bunun 2 katı olurdu
gelsin bilezikler :)):
Direk yerinden alındığı için sanırım buralardan alınsa üzerine kar koyarlariyi almışsın 38 den aldım ben tulumun kilosunu
Benim de eşim öyle diyor ama işe başlarsak ne olur bilememKesinlikle ben maasima dokunmazdim esimde karismaz.
her ay alirdim valla.
kalin olandan canim.Bu dediğimden mi var lelli.
Simbo kalın plastik evet ne bilim görüntüsü çok uyduruk geldi. Ay deniyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?