Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet aynen ben de işimi sevmesem ve babaannesi bakmasa çalışamazdım galiba..

Ne verirsen elinle,o gelir seninle...Hele hele zekât konusu farz bir ibadet..ihmal etmeye gelmez

bende küçük kaplardan aldım erzincandan getirtiyorlar işyerimdekiler topluca alınıyor ben az almıştım eşim illa tekrar al diyor

bende cok severim direk oradan alan biri mi var getirtiyormusunuz?

Bitmiyor da şu lanet kartlar öde öde aynı bende heray 1000 ödüyorum heray diyorumki bu ay az harcama yaptım ekstre geliyor yine 1000 civarı
2 tane kredi kartım var bitanesini faturalar için otomatik ödeme talimatından komisyon aldılar diye başka istedim genelde onu çok harcıyorum 1700 o geliyor 600-700 de diğeri geliyor bide kredi ödüyorum zaten yetişmiyor maaşım eşim takviye yapıyor her ay 3 ay sonra bitane kartımın taksitleri bitcek onuda kapatcam tek karta düşcem inşallah

bende küçük kaplardan aldım erzincandan getirtiyorlar işyerimdekiler topluca alınıyor ben az almıştım eşim illa tekrar al diyor
Kesinlikle al marketteki peynirleri düşününce adamlar resmen sütsüz peynir yapıyorlar...

Hersene almayı düşünüyorum artık difriz de hiçbir şey olmuyor tek tek çıkarıp kullanıyorum 5 kiloda eşimin işyerine aldık mis gibi petek bal da artık gayet güzel

Bitmiyor da şu lanet kartlar öde öde aynı bende heray 1000 ödüyorum heray diyorumki bu ay az harcama yaptım ekstre geliyor yine 1000 civarı
Aynen ya
kocininki bun
6000 tl limitli ama bende duruyr.
Takstller,hastaneler flan hep bundan geciyorz
Valla yıldım...

bende cok severim direk oradan alan biri mi var getirtiyormusunuz?
Eşimin arkadaşı iş sebebiyle erzuruma gitmişti oradan erzincana geçmiş çarşısından almıştı bizde sipariş ettik getirdi sağolsun bilmiyorum direk kimden aldığını yani

Tulum kilo 30 tl
Tereyağı 50 tl
Bal 90 tl

En iyisi tek kart diğer türlü ipin ucu kaçıyor bende kendi kartımı borcu biterse kapatıcam eşimin kartı kullanırız artık çalışmıyorum nasıl olsa lazım olduğunda eşimden alırım diye düşünüyorum kartı

iyi almışsın 38 den aldım ben tulumun kilosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…