- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Lelli aslında bixe zararları yok ama ne kadar da olmasa birilerinr bağlı geziyoruz genrlde biz pikniğe fln gitsek zaten tek gitmeyiz sıkınyım her hafta avm ye gidilsin yemek yensin istekleri. Bende kalabalık sevmem yani şunu kv demy yapsa annem konuşur durur ama düşünemiyorlar iş gezmek oldumu çok seviyorlar gezmeyi.yani canim ben söyle biriyim
sik sık gelinmesinden birileriyle sık vakit gecirmekden hoslanmayan biriyim.
bu ailemde olur esimin aileside arkadas cevreside genel yani.
bak esimin yegeni her hafta geliyor sıkıldım.
ama benim kuzenimde böyle sık gelirken sıkılıyordum esim biliyor.
Gelmeseler diye dua ediyordum.
sevmiyorum.
Ben esimle cocugumla daha huzurluyum.
birileriyle tatile gitmekden de hoslanmiyorum.
Bir avm gitmekden de.
Cunku herkes baska sey yapmak istiyor.
misal sen pizza yemek istiyorsun digeri kofte diyor.
Ben sali pazarina falan bile ya yalniz giderim ya annemle.
bir kac kisi hele asla gitmem.
Herkes ayri yere bakmak istiyor
bu nasil diye fikir soruyor kendimemi bakim yanimdakinemi.
Senide cok iyi anliyorum.
Ben mesela babamla asla bir yere gitmek istemem.
Esim babanlarda gelsin der ozaman ben gelmiyorum derim.
Herseye bir bahane bulur hic bisi begenmez memnuniyetsiz.
Ben gerilmek istemiyorum
cok sikintili bir durumLelli aynı bende sen gibiyim tek başıma çocuklarım la daha iyiyim tek gezmek daha iyi başkasıyla uğraştığını vakte kendinle ugrasirim geçenlerde abimgil sürekli geliyor üstelik tam sofra kurcam YENGEM o saate denk getiriyor haftada iki uç geliyor yani yemek saatinden once arasa birşeyler yaparim ona gore bu ayarlıyor resmen küçük oğlum var 1.5 yasinda durmuyor birde ye iç kalk yardımda etmez bunalıyorum her hafta artık
cok sikintili bir durum
o an yemegin var mi yok mu kucuk cocugun varmis ev mi daginik hic dusunemiyorlar
Mesafe mi koysaniz acaba sinir okokuyorum insanları kullanan tiplere bu nedir yahu ya kusmeyinde anlasın birazcık istemediğiniBide çocukla yapamıyor um kucakta ilgi istiyo kizmda ilgi istiyor canı yemek yapmak istemeyince nasılsa yapiyo bu her zaman pek dışarı çıkmam ama kendime gore yapıyorum çocukları evi dağıtır kndi çayını bile doldurmaz lokanta gibi oh git gel sikildim yani artık biliyoruz hangi saatte sofrada olduğumuzu geçen hasta olmuştum yatttim eşim geldi işte tam yemek yiycez teelfon çaldı YENGEM npiyosunuz valla bende karnım ağrıyı yeni kalktim dedim hi iyi ozmm napiyon diye aradiydim dedi kapadı ertesi gün damlası yine bide şu huyu var bende yada birinde bisey gorse ay bana al ben sana sonra veririm parasını der yok bidaha parasını alamazsin
Mesafe mi koysaniz acaba sinir okokuyorum insanları kullanan tiplere bu nedir yahu ya kusmeyinde anlasın birazcık istemediğini
Canım oğlun nasıl oldu. Astım var sanırım benim oglsnda alerjik bünye astım var ventolin alıyor bugün çok oksurdugu için Dr başka ilaç verdi sen ne kullanıyorsun geçmiş olsun inşaallahakşam ki dogum günü çocuklarına 50 şer TL vermeyi düşünüyoruz.
annesi ne istiyorsa alsın
Vallahi Allah akıl fikir versin ne diyeyim anlıyordu işine gelmiyor demekki benim çocuğum çok sakin olmasına rağmen utanırım en yakinima bile bu kadar sık gitmem insanın evi gibi yok gerçekten milletin evinde nasıl rahat ediyor anlamıyorum hadi sizden çekilmiyor eşinizden de mi çekinmiyorYa yapıyorum ama maşallah hiç anlamaz yemek yapmayı sevmez gezmeyi para harcamayı pek sever abim şuan işsiz kaç aydır işten karısının aklıyla çıktı şuan iş bulamıyor aldığı tazminatı da yedi annemgilde yardım ediyor idare yok yigenimin diyo hala biz hergun bir yere gidiyoruz bugün sıra sende diyo cocuk
[/QUOTE]Maviskelebegim
Çok rahattır kendisi esimde söylenir küçük çocuğu var sana niye yardım etmiyor der ben zorlami yaotircam ya aklı sira kar ediyor ben rahat edemiyorum nebilim evden pek çıkmam gezsemde tek gezmeyi severim ertesi gün ev darma duman oluyor ablamda aynıdır çocukları döker saçar gik demez durun demez kabul etmiyorum valla geçen babamdan demiş yengeme her hafta citl de ne işin var senin çocuğu küçük demiş geldi ertesi günü anam bu çeyrek altını böyle böyle biriktiriyordu demek ki valla bende yok
olsun buyuyunce yaparsin.Oğlum olmadan önce kek pasta sürekli yapıyordum ama yok eskisi gibi yapmıyorum eski oturduğum evde komşular vardı iki tane onlarla iyi oluyordu yeni eve pek alışamadım fırsatta pek olmuyor çocukla sen yaptıkça benimde istek geliyor valla bugün kek yaptım
Bazisi malesef anlamiyor.Bide çocukla yapamıyor um kucakta ilgi istiyo kizmda ilgi istiyor canı yemek yapmak istemeyince nasılsa yapiyo bu her zaman pek dışarı çıkmam ama kendime gore yapıyorum çocukları evi dağıtır kndi çayını bile doldurmaz lokanta gibi oh git gel sikildim yani artık biliyoruz hangi saatte sofrada olduğumuzu geçen hasta olmuştum yatttim eşim geldi işte tam yemek yiycez teelfon çaldı YENGEM npiyosunuz valla bende karnım ağrıyı yeni kalktim dedim hi iyi ozmm napiyon diye aradiydim dedi kapadı ertesi gün damlası yine bide şu huyu var bende yada birinde bisey gorse ay bana al ben sana sonra veririm parasını der yok bidaha parasını alamazsin
işlerine gelmezLelli bende dedim ki şuan kredi oduyoruz elime zaten para geçmiyor dedim ufacık çocukla dışarı cikamiyorum ben dedim seninkiler büyük dedim aldığım yeri tarif ettim git al burdan dedim açık açık soyledim
Ben yine yeniden cevizli un kurabiyesi yapmış olabilirim
Veee Amarylliss obezliğe doğru emin adımlarla ilerliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?