- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Saolasın canım aminnn
Valla test yap.
3 gün gecikti
Sonra perşembe aksamı adet oldm dedim
cuma leke oldu
cumartesi pazar hic gelmedi.
Pazartesi test yaptım hemen cıktı.Üstüne görme de olmuş olabilirim.
Tez zamanda Rabbim müjdenizi versin insallhh
Rabbim ne kadar büyük tam olmuyor hersey ters gidiyor derken bir minik avuç parmağını tutuyor. Doğumdan önce diye bir video var ya belki bakmissinizdir. Bebek anne karnında ben dünyaya gitmek istemiyorum diyor .seni orda bir melege emanet ediyoruz diyorlar ya .Emaneti, hediyen evlat çok güzel. Rabbim herkese yasatsin inşallah kimseyi sinamasin. Sağlıkla gelsin isteyenlerin kuzulari
Rabbim ne kadar büyük tam olmuyor hersey ters gidiyor derken bir minik avuç parmağını tutuyor. Doğumdan önce diye bir video var ya belki bakmissinizdir. Bebek anne karnında ben dünyaya gitmek istemiyorum diyor .seni orda bir melege emanet ediyoruz diyorlar ya .Emaneti, hediyen evlat çok güzel. Rabbim herkese yasatsin inşallah kimseyi sinamasin. Sağlıkla gelsin isteyenlerin kuzulari
Hahaha dur daha neler yapacak ben ilk 3 ay hep hapşuuuu diye gezdim alerji başladı nedense artık herkeste bir şeyler oluyor işte neyse ben günde 50 defa hapşuu dedeğin için her defasında koşup karnımı tutuyordu bana sarılıyordu napıyon len diodum çok sarsma kendini diye koşup gelip tutuyorum diyorduaslında planım bu sabah söylemekti ama aksm dayanamadım.Aksamdan beri evdeki adamı ne sen sor ne ben söyliyim
Esnerken ani hareketler yapma diyoer
ahahahah ay cok iyimis yaHahaha dur daha neler yapacak ben ilk 3 ay hep hapşuuuu diye gezdim alerji başladı nedense artık herkeste bir şeyler oluyor işte neyse ben günde 50 defa hapşuu dedeğin için her defasında koşup karnımı tutuyordu bana sarılıyordu napıyon len diodum çok sarsma kendini diye koşup gelip tutuyorum diyordu
Adam 3 ay boyunca evin içinde koştu beni yakaladı
Bebek ihtiyaçları çok fazla olduğu için birilerinden bu tarz küçük büyük şeyler gelince insan çok mutlu oluyor...Benimkiler başladı sabahtan daha
9 ay geçmez bize bu anayla kardeşle
Puset
anakucagı hepsini cıkarmıs ortaya bunları alın geldikçe diyor
susamm kadarız daha dur dedim
Ama kısmet olursa büyük ihtiyaçlara para vermicez
1 tane sallanan sepet var kardeimde
annemde 2 tane park yatak var
hem oğlan hem kız eşyaları atmış giyilmemsi sıfır(giyilse bile nolcak zatende)
Ay inss bebekle birlikte az bende kırayım dizimi evimde oturayım ya,:)Özlüyorm evimiii.Bebek ihtiyaçları çok fazla olduğu için birilerinden bu tarz küçük büyük şeyler gelince insan çok mutlu oluyor...
Ortalama 7 ay sonra ev hanımısım hoşgeldin aramıza şimdiden
Takvim çok güzel olmuş kiBenimkiler başladı sabahtan daha
9 ay geçmez bize bu anayla kardeşle
Puset
anakucagı hepsini cıkarmıs ortaya bunları alın geldikçe diyor
susamm kadarız daha dur dedim
Ama kısmet olursa büyük ihtiyaçlara para vermicez
1 tane sallanan sepet var kardeimde
annemde 2 tane park yatak var
hem oğlan hem kız eşyaları atmış giyilmemsi sıfır(giyilse bile nolcak zatende)
:)canımsınnnTakvim çok güzel olmuş ki
MaşAllah
Sağlıkla gelsin minik
Farketmiyor ben öğleden sonra gitmiştimKızlar bu kanda gebelik testi için sabah aç karnına mı gitmek gerekli yoksa herhangi bir zaman tahlil yapılıyor mu
aslinda cok terk edilmis ama bana cok ama cok huzur veren bir zaatin türbesi.Hangi türbe canım ben bu yıl 4 türbe ziyaret ettim :)
istedigin zaman baktirabilirsinKızlar bu kanda gebelik testi için sabah aç karnına mı gitmek gerekli yoksa herhangi bir zaman tahlil yapılıyor mu
farketmior aynen ac tokKızlar bu kanda gebelik testi için sabah aç karnına mı gitmek gerekli yoksa herhangi bir zaman tahlil yapılıyor mu
İçimden hemen yazmak geldi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkese de versin inşallahh maşallah diyelim :)farketmior aynen ac tok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?