Kv mi hiç sevmem ama ideal bir koca yetiştirmiş hiç beklemez birşey. Akşamları çayı ben yaparsam o doldurur yoruluyorsun evde çocukla diyor.
Eskiden vileda fln yapardı bıraktı artık mutfağı seviyor. 7 yıllık evliyiz daha tabağına bir kere yemek koydurmadı sağolsun
Bende öyle yetiştiricem ama artı tatlı dilli olucam sevmesemde dışa vurup oğlumu üzmenin mantığı yok. Kv ler gereksiz geriliyorlar. Hatta hayalim Rabbim nasip etsin oğlumun düğününde en çok ben oynıcam gelinimi el üstünde tutucam Rabbim gönlüme göre versin inş.
Selam kızlar
Ay eşim evde.gündüz oğlanla giremiyorum zaten. Bişiy sorcam içli köfte yapcam ama donduruvuya nasıl koycam ayy biri koyuyordu kimdibabyloading87
Sen mi koyuyordun canım haşlayıp mı koycam çiğden mi
Haşlayıp koyuyorumKv mi hiç sevmem ama ideal bir koca yetiştirmiş hiç beklemez birşey. Akşamları çayı ben yaparsam o doldurur yoruluyorsun evde çocukla diyor.
Eskiden vileda fln yapardı bıraktı artık mutfağı seviyor. 7 yıllık evliyiz daha tabağına bir kere yemek koydurmadı sağolsun
Bende öyle yetiştiricem ama artı tatlı dilli olucam sevmesemde dışa vurup oğlumu üzmenin mantığı yok. Kv ler gereksiz geriliyorlar. Hatta hayalim Rabbim nasip etsin oğlumun düğününde en çok ben oynıcam gelinimi el üstünde tutucam Rabbim gönlüme göre versin inş.
Selam kızlar
Ay eşim evde.gündüz oğlanla giremiyorum zaten. Bişiy sorcam içli köfte yapcam ama donduruvuya nasıl koycam ayy biri koyuyordu kimdibabyloading87
Sen mi koyuyordun canım haşlayıp mı koycam çiğden mi
Hayırlı olsun canımAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Lenn yeminle okurken kalbim pit pit attiAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Saolasın bacımmmm amin insallahhh
Amin kuzumm yaaa ben artik o turbenin kerametine inaniyorum.
Topiğe biraz daha gelmeseydin müge anlıya çıkcaktım:)) Elimde resmin bulun benim lellimi dicektim:))Hic bakamadim buralara
Sabah erbaslarin pesine ciktik.
sali pazarini talan ettik annemle.
kimsede yoktu pek rahat gezdik.
esime atlet camasir aldim.
Kendime bir bluz aldim.
1 kot aldim tayt gibi olur diye dusundum ucuzdu olmadi dolaba gitti.
Annem 1 ceket ve 1 elbise verdi onlarda dolaba gitti.
kirli ciki ya sakliyor herseyi daha neler cikar annemden karistirmam lazim.
pazarda 50tl harcadim.
10tl gozleme cay aldim. etti 60tl.
3 gibi eve geldik.
Hemen makarna hasladim.
tavuk ve sulukoftede vardi.
oglani doyurdum evi topladim esim geldi.
ona yemek ver mutfak topla simdi cay faslina geciciz.
Bugun nasil bitti bisi anlamadim.
Lelli benim oğlumada sağlığı için dua et ne olur çok dert ettim kendime bu reflü olayını bin şükür tabi ki..Amin kuzumm yaaa ben artik o turbenin kerametine inaniyorum.
3 bebek duasi ve sonrasinda haberi 2 de kendimle ilgili duam kabul oldu.
biri beklemede
Lelli benim oğlumada sağlığı için dua et ne olur çok dert ettim kendime bu reflü olayını bin şükür tabi ki..
Bu arada beklediğim doğalgaz fatura geldi benim ev senden soğukmuş demek ki 367 tl geldi şoktayım hala
Bende cok özlesim ki.Topiğe biraz daha gelmeseydin müge anlıya çıkcaktım:)) Elimde resmin bulun benim lellimi dicektim:))
Çünküsü sensiz olmaz
Ev yapımı ohh missDoğal limonataaaa
Eki Görüntüle 2216743 Eki Görüntüle 2216744
Sağlıklı ev yapımı içeceğim
Portakal ve limon kabuğundan içecek.
Ev yapımı ohh miss
Afiyet olsun.
Cnm çok saol bilgi için gastrit ve reflü için geçerli mi pekibacılar.. doğal yapım kantoran yağı...sabahları 1 çay kaşığı kadar yutun (kahvaltı 20-30 dk once)
..ilk başlarda hiç birşey hissetmiyceksiniz..sonrasında önce mide sorununuz Allah (c.c) izniyle hafifliycek..sonrasında mide iyileştiğinde barsak sistemini tamir edicek
Bu yukarıda yazdığım yaklaşık 15 arkadaşımda denendi..sadece 1 arkadaşım düzenli yapmadığı için faydasını görmedi
Forumda ..mide rahatsızlıklarından arkadaşlar bahsetmiş.. yazmak istedim..
Cnm çok saol bilgi için gastrit ve reflü için geçerli mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?