• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ne dellenmiss :KK70:
sizene diye carlamış storylerde
onda olmayan seyleri gösterme merakı var.
Mobilya alıyodu vazgeçti
Sıfır jeep alıyordu karar veremedi.
Ya yoksa yoktur ne hava yapıosn yanii
yok bence tırt atıyor
biride sallama Ziya din kardesiyiz demiyor.
kocamam tezgahim olsa diye yorumlari var ama ben evimi seviyorum imajinda.
parası yok

takipcileri 1er lira verse evini yeniler aslinda he.

yaaa canımsın
valla yarın dra gitcz ozman tm emin olcam ama kanda cıktı.
İns devam eder
Aminnnn cümlemize insallahhh:dua:
eder eder Allahın ıznıyle hıc korkma 11haftalık olduk bız de teyzesi ama lekelenmem oldu pzar aksamı dr nolur nolmaz dıye 15 gun ıstırahat verdi
içim ferah ama Allahın ıznıyle bıse olmaz
çok sevındım canım guzel haberine ya tüm kalbimle

eder eder Allahın ıznıyle hıc korkma 11haftalık olduk bız de teyzesi ama lekelenmem oldu pzar aksamı dr nolur nolmaz dıye 15 gun ıstırahat verdi
yerlesme kanamasi olabiliyormus dikkat edin kizlar yinede.

Ohh masallahhh
yorma kendini ilk 3 ay cok önemli
Valla aslunda eve derin temizlik lazım cam kapı ama en kötü kadın cağırırz dedik.
Bukadr bekleyince riske atmıyorm:)
Rabbim sağlıcakla kucağına alnmayı nasip etsin bacımmm:dua:

Ohh masallahhh
yorma kendini ilk 3 ay cok önemli
Valla aslunda eve derin temizlik lazım cam kapı ama en kötü kadın cağırırz dedik.
Bukadr bekleyince riske atmıyorm:)
Rabbim sağlıcakla kucağına alnmayı nasip etsin bacımmm:dua:
aman sakın sakın canım ben zaten ıstırahttan oncede buyuk ıs yapmıyodm toparla hafıf supur gibi
zaten leke gelmedn bı gun once baya ıs yaptım ck yoruldm belki de ondan oldu aman dıkkat et kadın cagırırsın ondan evvelde esın yapar kucuk ısleri

aman sakın sakın canım ben zaten ıstırahttan oncede buyuk ıs yapmıyodm toparla hafıf supur gibi
zaten leke gelmedn bı gun once baya ıs yaptım ck yoruldm belki de ondan oldu aman dıkkat et kadın cagırırsın ondan evvelde esın yapar kucuk ısleri
Yok yok yapmam zaten.
Hatta 9 ay gelsin kadın gerekirse:)

Dikkat edin kendinize gerekirse yapmayın valla bulmuşken bebek doğunca bolbol yaparsınız yormayin esinize bol bol naz yapın ben yapmadım ama oğlana hamileyken yardım ederdi gerçi
Aynen hic zorlamıyrm.
Esim yardım eder saolsun
dr randevumla kesinleşsin içimde ukte gece bi kaldırcam aşerdim diye:D

Back
X