- 1 Mart 2010
- 45.496
- 116.338
- 1.123
yazdim ozeldenkim o kadın merak ettim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdim ozeldenkim o kadın merak ettim :)
rabbim uzak eylesin bu kış gününde ben de hissettim sizi okurken sandalye sallandı bayaEge denizi aciklarinda olmus ama tv falan kapaliydi hissettim ben acik olsa hissetmezdim annem hissetmemis
yok bence tırt atıyorAy ne dellenmiss
sizene diye carlamış storylerde
onda olmayan seyleri gösterme merakı var.
Mobilya alıyodu vazgeçti
Sıfır jeep alıyordu karar veremedi.
Ya yoksa yoktur ne hava yapıosn yanii
baya hissedildi ya ben direk uniteye odaklandim sallaninca icindekiler falanrabbim uzak eylesin bu kış gününde ben de hissettim sizi okurken sandalye sallandı baya
yok bence tırt atıyor
biride sallama Ziya din kardesiyiz demiyor.
kocamam tezgahim olsa diye yorumlari var ama ben evimi seviyorum imajinda.
parası yok
takipcileri 1er lira verse evini yeniler aslinda he.
eder eder Allahın ıznıyle hıc korkma 11haftalık olduk bız de teyzesi ama lekelenmem oldu pzar aksamı dr nolur nolmaz dıye 15 gun ıstırahat verdiyaaa canımsın
valla yarın dra gitcz ozman tm emin olcam ama kanda cıktı.
İns devam eder
Aminnnn cümlemize insallahhh![]()
simdi oldu 5dk once
uzandim kanepeye unite zangirdadi bi basinc ses gibi oldi once araba geciyor sandim baktim unitenin cami bi sallandi bismillah dedim oturdum

gecmıs olsn kuzumkizlar deprem oldu
yerlesme kanamasi olabiliyormus dikkat edin kizlar yinede.eder eder Allahın ıznıyle hıc korkma 11haftalık olduk bız de teyzesi ama lekelenmem oldu pzar aksamı dr nolur nolmaz dıye 15 gun ıstırahat verdi
içim ferah ama Allahın ıznıyle bıse olmaz
çok sevındım canım guzel haberine ya tüm kalbimle
bizim ofiste bir abla dedi öyle fark ettim ben debaya hissedildi ya ben direk uniteye odaklandim sallaninca icindekiler falan
yatıyorum hep canım 3gundur iş falan yapma dedı annem geldi sagolsun bıse yaptırmıyo ıgne ve jel takvıye olarak verdi bide ınsAllah bıse olmazyerlesme kanamasi olabiliyormus dikkat edin kizlar yinede.
Herkes oyle diyo:)tursu falan erkek mi olcek ki benim dusen bebegimde bende cok tursu yemistim.
Bugun a101 kornison tursu gelcekti buyuk boy
Ohh masallahhheder eder Allahın ıznıyle hıc korkma 11haftalık olduk bız de teyzesi ama lekelenmem oldu pzar aksamı dr nolur nolmaz dıye 15 gun ıstırahat verdi
içim ferah ama Allahın ıznıyle bıse olmaz
çok sevındım canım guzel haberine ya tüm kalbimle

aman sakın sakın canım ben zaten ıstırahttan oncede buyuk ıs yapmıyodm toparla hafıf supur gibiOhh masallahhh
yorma kendini ilk 3 ay cok önemli
Valla aslunda eve derin temizlik lazım cam kapı ama en kötü kadın cağırırz dedik.
Bukadr bekleyince riske atmıyorm:)
Rabbim sağlıcakla kucağına alnmayı nasip etsin bacımmm![]()
ilk 3 ay gecsin kuzuOhh masallahhh
yorma kendini ilk 3 ay cok önemli
Valla aslunda eve derin temizlik lazım cam kapı ama en kötü kadın cağırırz dedik.
Bukadr bekleyince riske atmıyorm:)
Rabbim sağlıcakla kucağına alnmayı nasip etsin bacımmm![]()
Yok yok yapmam zaten.aman sakın sakın canım ben zaten ıstırahttan oncede buyuk ıs yapmıyodm toparla hafıf supur gibi
zaten leke gelmedn bı gun once baya ıs yaptım ck yoruldm belki de ondan oldu aman dıkkat et kadın cagırırsın ondan evvelde esın yapar kucuk ısleri
Dikkat edin kendinize gerekirse yapmayın valla bulmuşken bebek doğunca bolbol yaparsınız yormayin esinize bol bol naz yapın ben yapmadım ama oğlana hamileyken yardım ederdi gerçiYok yok yapmam zaten.
Hatta 9 ay gelsin kadın gerekirse:)
Aynen hic zorlamıyrm.Dikkat edin kendinize gerekirse yapmayın valla bulmuşken bebek doğunca bolbol yaparsınız yormayin esinize bol bol naz yapın ben yapmadım ama oğlana hamileyken yardım ederdi gerçi
bizimki 6+3te minicikti kalbi duyuldu ah nası gzel bıse canım az kaldı sana daAynen hic zorlamıyrm.
Esim yardım eder saolsun
dr randevumla kesinleşsin içimde ukte gece bi kaldırcam aşerdim diye![]()