Cebren ve hile ile de olsa gelecek..Ay valla demek ben atlatamicam daha bunu
ozelliklede benim gelmem aksami bulur dedim haberlesiriz diyor yani aricak geldim mi ona gore gelcek
Ayy bebak bende cok severimmSelamlar forumun güzelleri
Poşetler ücretli olcakmış ya kızlar
Annemde alışveriş çantası bakalım netten dedi
Baktık tam alcam alamadım hata verdi.Almaktan vazgecmiştim artık .Ertesi gün kargo bedava diye mesaj geldi. Tamam çok ısrar ediyosunuz alıyım bari dedim
6 çanta 16 lira tuttu.Beğenmezsekte napalım çok para vermedikya:)Şansımıza bakalım nasıl birşey gelecek
Bime de bebak marka 300ml el ve vücut kremi gelmiş. 7 liraya.3 kutu da krem aldım .
Kremleri stokladım
Arkadaşım naçizane fikrimi söylemek istiyorum erkeklere bir market göstermek lazım ben genelde alışverişi eşimle yaparım aylık gibi sonra arada ufak tefek şeyleri kendim alırım mesela hergün bakliyat yada etsiz bişeyler sadece sebze yapınca sıkılıyolar soruncada bişey kalmadı ne yapabilirim diyorum markette toplu halde görünce fiyatları anlıyorlar piyasanın halini bir yağ olmuş 40 lira bir deterjan olmuş 50 lira bundan sonra marketi beraber yapın hem herşeyin olur evde hem de markete sık gitmezsin harçlığın haricinde sık para istemek zorunda kalmazsınHerşeyin gramaji az fiyatı yüksek dolar dususte niye dussun deniyorlar asgari ücrete cuzzi bir zam nolcak bu halimiz dün eşimle de tartıştık. Hatta para bitti bana verdiğin dedim ne çabuk bitiriyon bilmem ne ya dedim senin fiyatlardan haberin yönü dedim paran senin olsun verme bidaha dedim cebinde 20 tlden fazla para olmaz gecen pideciye gitti para yok tabi pideci komisyon parası çekmiş kiİyo vermesinde diyo dedim sen erkeksin acil bisey olsa para yok sende dedim ya kaç kere bana para vermeyi unuttu ise giderken tamda misafir geldi böyle ablama telefon ettim o aldı geldi deli ediyor beni cebinde akrep var adamın calissam 5 kurusuni istemem
3 çeşiti vardı.Ayy bebak bende cok severimm
bende bakayımm
25nden sonra da çerez ,cevizli sucuk falan geliyırmus bime.3 çeşiti vardı.
Argan yağı, çay ağacı yağı bide aloe veralı vardı.
Ben beğendim güzel:)
sagol kuzucum
ajanda ve suslu kalemleri cok seviyor
digerleri icinde tamamen ihtiyac olarak yoneldim.
Eki Görüntüle 2217411 Eki Görüntüle 2217412
tesekkur ederimAyy valla nasıl dolu dolu gorunuyor cok mantıklı tuttum bu fikri :) şimdiden hayırlı yaşları olsun
Benim cildim yağlı ama ankarada kuru cilt oldu bulursam hangisini almamı onerirsin3 çeşiti vardı.
Argan yağı, çay ağacı yağı bide aloe veralı vardı.
Ben beğendim güzel:)
Benim de yüz bölgem hariç cildim öyle kuru.B
Benim cildim yağlı ama ankarada kuru cilt oldu bulursam hangisini almamı onerirsin
Çok teşekkür ediyorum canımBenim de yüz bölgem hariç cildim öyle kuru.
Aslında üçünün de üzerinde tüm cilt tipleri için uygundur yazıyor ama
Aloe veralı olanı değil de çay ağacı yağı ve argan yağlı olanı alabilirsiniz. Bunlar kuruluğa karşı daha etkili gibi.
canım üç kız kardes kıtabı cok guzel okumanı tavsıye ederım ben ve annem bayıldık yaniajanda ve suslu kalemleri cok seviyor
digerleri icinde tamamen ihtiyac olarak yoneldim.
Eki Görüntüle 2217411 Eki Görüntüle 2217412
canım ben 11haftadayım dusun hala belirtim yokGünaydın kızlarrr
Hayırlı cumalarr
Bugun görüş günümüz kısmetse
İcim hic rahat değil
Sanki dr hamile değilsin sen dicek gibi
5.haftada hic bi belirti olmaz arkadaş:)
Valla dinliyorm kendimi,midem bulandı mı falan diye
Aksm a101 e gittim.
Sırf o içli köfteler için
2 paket kalmış aldım
minik minikler zaten 7 tane varmış içinde.
Yaptım 1 paketini hemen gidince.Sevdik kociyle.
Yemek saadece yeşil mercimek vardı,içli köfte kızarttım,2 patates kızarttım kociye.
Tursu ,yoğurt doyduk sükür.
Yalnuz kazanla yapmsım
Yine yeşil mercimek var
Mantı haslıcam yanına .
Artık bitiririz buaksm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?