Bende 2 kez vuruldumck sukur ıyıyım 15gundur evdeym hep annecım bakıyor beni de aksamda esım ılgılenıyor evle hep. bı sıkıntım yk canım bu haftada raporluyum haftaya baslıcam ınsAllah ıgne 4kez vuruldm toplam ama jele devam edıyorum
Benim 4 petek 370 gelmişti evde 6 petek var hepsini yaktım ne olursa olsun artık yine de soğuk evay ankaraya 1 defa gittim ama ayazini hep duyarim
cok tabi hemde 3 petek yaktim sadece 40° de.
Evin lanet konumu iste.
kombi surekli evi isitmaya calisiyor ev zor isiniyor
en güzeli be canım.. oh misss..Akşam için cok sukur kimse gelelim vs demedi.
Zaten tv izler uzanırız en sevdigim yani ertesi gün tatili.
Kahvaltimizi ederiz mis gibi.
Yerlerde keske söyle kar olsaydi azcik tadindan yenmezdi.
Karlı havada tatil olmasi evdeki o kahvalti sicak cay bana hep huzur vermistir.
Ama kar önemli :) o olacak.
Tabiki yemegim yok :/
Yufkalar sarilip börek olacak.
iş cok biraz uyucam sonra kargoya cikicam.
ömür biter isler bitmez
Canım merhaba bu ara çok giremiyorum baya geriden okuyarak geliyorum, hamilelik takvimini gördüm çoooook sevindim, gece canım makarna çekti vb şeyler söylemişsin hamileliktenmiş dedim, çocukla ilgili şeyler yazmışsın. heyecanla hamileyim diye yazdığın mesaja gelmeye çalışıyordum, ancak yeni geldim. Çok tebrik ederim.bakalım daha neler konuşulmuşAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Canımsınn cok tesekkürlerCanım merhaba bu ara çok giremiyorum baya geriden okuyarak geliyorum, hamilelik takvimini gördüm çoooook sevindim, gece canım makarna çekti vb şeyler söylemişsin hamileliktenmiş dedim, çocukla ilgili şeyler yazmışsın. heyecanla hamileyim diye yazdığın mesaja gelmeye çalışıyordum, ancak yeni geldim. Çok tebrik ederim.bakalım daha neler konuşulmuş
İyi günlerde kullanın :)Selam kızlar
Kuaförden çıktım ayy nasıl mutluyum anlatamam yeni bir ben oldum.
Çok beğendim 200 tl vrrdim ama fazlası edermiş kaç işlem geçti koyu renkten döndü çok uğraştı.
Hepinize mutlu seneler diliyorum sağlıklı bereketli bir yıl olsun inş. Rabbim güzellikler nasip etsin
güle gule kullan canim.Selam kızlar
Kuaförden çıktım ayy nasıl mutluyum anlatamam yeni bir ben oldum.
Çok beğendim 200 tl vrrdim ama fazlası edermiş kaç işlem geçti koyu renkten döndü çok uğraştı.
Hepinize mutlu seneler diliyorum sağlıklı bereketli bir yıl olsun inş. Rabbim güzellikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?