- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Ohh miss daha ne olsn:)Herkese mutlu, huzurlu,sağlıklı,bereketli,bol birikimli, dileklerin gerçek olacağı bir yıl dilerim.
Bir arkadaş sormuş yılbaşı menünüz ne diye yemek seven olarak hemen cevaplayayım
Paçanga böreği
Yaprak sarma
Çiğköfte
Beşamel soslu patatesli tavuk
Pilav
Salata filan
sonra da mısır patlatırım,kuruyemiş,tatlı matlı aman zaten 2 kişiyiz
Güle güle kullan cnmSelam kızlar
Kuaförden çıktım ayy nasıl mutluyum anlatamam yeni bir ben oldum.
Çok beğendim 200 tl vrrdim ama fazlası edermiş kaç işlem geçti koyu renkten döndü çok uğraştı.
Hepinize mutlu seneler diliyorum sağlıklı bereketli bir yıl olsun inş. Rabbim güzellikler nasip etsin
İmkan olsa yapar gönderirsin sarma hamile olunca farklı oluyor benim kimsem yoktu çevremde yapan olmadı o yüzden bilirim yaniKufaöre gittim geldim
Kas bıyık fön 20 tl kızzz süpermis:)
Yasasın mahalle kuaförleri
Carrfeourlarda cikolatalarda 1 alana 1 bedava bugun kıZlar
2 paket aldım 2 de bedava 6 tl bittere verdim
Kefir aldım sade
Annem sarmayı söz verdiği icin almıs ama 20 tl yarım kilo
Ufacık bi paket yeminle konservde bile daha cok malzeme vardır
Hic begenmedim sallamıs dedi,koca koca sarmıs kadın
İci bembeyaz pirinc var sadece hic baharat bile atmamıs
Kuyruk vardı bide kapıda dedi.
Yılbası diye insanları kazıklamak bu.
Hayrını mı görcen yani o paranın.
Almasaydın keske dedim.
Söylücm gecerken dedi bidahakine,söyle dedim
Ayıp yani.
Kardesim ic pilav yapmıs
Cocukların hediyeleri paktledim
Ama bu yatma olayından cocuklar haric kimseye hediye alamadım
Kız yakında olsan ben sana yaparım vermem ona o kadar para ya 40 tl bide o kadar para veriliyor deyse bari bi ara komsuyla mantı yapıp sattım kadın kaç kere istedi doğum yaptim bebek ufak artık yapmıyorum dedim lelli doğalgaz ay nasıl karışmış bian okurken nasıl oluyor dedjm benim oğlan uyumak bilmediGüle güle kullan cnm
Valla kız biz utanırıZ öyle satmayababyloading87 ay koyaralarmi hic bacim icine bisey.
yavan yavan yaparlar.
Ben satsam kesin batarim ama :)
salcanin iyisi pirincin iyisi falan derken.
öyle öyle kazaniyolla
Kız yakında olsan ben sana yaparım vermem ona o kadar para ya 40 tl bide o kadar para veriliyor deyse bari bi ara komsuyla mantı yapıp sattım kadın kaç kere istedi doğum yaptim bebek ufak artık yapmıyorum dedim lelli doğalgaz ay nasıl karışmış bian okurken nasıl oluyor dedjm benim oğlan uyumak bilmedi
Benimde canım isteyince yemistim zaten ama annemin icine sinmedi:)İmkan olsa yapar gönderirsin sarma hamile olunca farklı oluyor benim kimsem yoktu çevremde yapan olmadı o yüzden bilirim yani
Yine anneniz yakın çok şükür benimde risk yoktu ama 9 ay ağzıma bir şey suremedim eşime yemek yapamadım adam ne bulursa onu yedi yapacak bişi yok 9 ay zahmet çekiyorsun doğurduğun gün hepsi unutuluyorBenimde canım isteyince yemistim zaten ama annemin icine sinmedi:)
Ay hamilelikte cok zor kimse olmaması
Hele benimki gibi riskli gebelikte
Eskiden bu kadar hormonlu gıdalar yoktu kanserojen içeren şeyler yoktu bu kadar radyisyon yoktu ki eskiden bu kadar imkan olmadığı halde doğumlar olurmuş şimdi baksana düşük ,engelli cocuk falan çok arttıBende dahil okadar cok kiside dusuk, kanama vs gibi sorunlar duyup ögreniyorum ki cok sasiriyorum
Yani hani eskiden bagda bahcede falan calisir agir kaldirirlarmis bisi olmazmis.
Neden bu hamilelikler simdi böyle ki.
Hormonlu gidami?
hava mi?
Dunyanin sonumu anlamadim.
Mesela ben hic basima gelmez zannederdim.
cunku hamileligim cok rahat ilerler benim.
Hic agri, bulanti kanama yasamazdim
nasil kaybettim bebegimi onu bile anlayamadim.
Allah herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bir de bu sagliksiz bebekleri duydukca cok uzuluyorum.
Allah esirgesin.
amin canımBende dahil okadar cok kiside dusuk, kanama vs gibi sorunlar duyup ögreniyorum ki cok sasiriyorum
Yani hani eskiden bagda bahcede falan calisir agir kaldirirlarmis bisi olmazmis.
Neden bu hamilelikler simdi böyle ki.
Hormonlu gidami?
hava mi?
Dunyanin sonumu anlamadim.
Mesela ben hic basima gelmez zannederdim.
cunku hamileligim cok rahat ilerler benim.
Hic agri, bulanti kanama yasamazdim
nasil kaybettim bebegimi onu bile anlayamadim.
Allah herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bir de bu sagliksiz bebekleri duydukca cok uzuluyorum.
Allah esirgesin.
Amin canimamin canım
benim de ne bulantım oldu ne bıse bu zamana kadar cok sukur mesela agrımda yktu leke olunca epey sasrdm cok sukur tekrarlamadı
sımdı evde ıstıraht edıyorum boyle boyle oldu dedıgımız herkes bana da oldu dedı aynısı gercekten herkes mi boyle dedım ben de
dedıgın gbı annemler nası calısıyolarmıs edıyolarmıs hıcbıse olmamıs
hem yedıgımız hormonlu gıdalardan hem de her sey kansorejen deterjanlar şu bu ona baglıyorum
meleğinde ınsAllah ahirette şefaatçin olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?