Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde kp ile bime gittik
Tavuk
Tavuk göğsü
Siyah zeytin
Süzme peynir
Peçete
Pilavlık pirinç
Çay
Çay şekeri
Pişirme kagidi
Strec
Süt
Oğluma kakaolu süt

6 li soda
Yaş maya
Yumurta aldık
Daha aklıma gelmeyen bir kaç şey daha aldık 145 TL ödedik daha doğrusu kayın peder ödedi sağ olsun
Binden çanta aldık baya büyük ve kullanışlı 4.95 bir tane daha alsam yeter galiba baya bişi doldurdum getirmesi de kolay oldu

Bereketli olsun.
Kola takma olayini sevdim ben.
Daha az yorar.
ellerimiz aciyordu posetle.
uzak marketlere pazar arabasi.
yakin marketlere bez poset artik.
Kimine gore ne var ki 1tl veririm alirim 4 poset mantigi olsada ben taktim almicam poset.
Ben disari sık cikmiyorum cikincada 2-3 market,kahvaltici, kuruyemisci falan geziyorum.
Niye oraya 25krs. otekine 50krs. verim.
gunluk 1 ekmek parasi.
boyle boyle zengin olunuyor.
10krs. markete 15krs. devlere kalacakmis.

isler bitti zuhal topal izlicem.
tek izledigim gunduz kusagi bu.
sardim birakamiyorum.
3 hafta dizilerde cekilmicekmis.
yani aksamsa bisi izleyemiyoruz.
netten film izliyoruz aksam.

Kurabis kalmadi evde.
buzlukda 3 tanecik kuruvasan ve böreklerim var.
Aksam yine oglum 4 borek yedi.
sabahda esime 3 börek isittim.
1 haftaya onlarda biter.

Hafta sonu yine firin acarım ben.

Ay onu annemde izliyo
Kadın sıkma portakal suyu istedi kız yuhh dedik

Kesinlikle bende aynı kafadayim almicam eşimin montun cebine bile katlayıp koydum poşet dedim sakin alma poşet falan diye bende taktım vermem yani poşete sıra gelene kadar bı çok pet şişeler falan var ince onlara çözüm bulsunlar bence

Amin canım

Bugün bime gittim indirim vardı baldo pirinc 17.95 den 12 tl düşmüş iki paket aldım yumuşatıcı aldım 6 tlye peynir 6 tl tavuk ta kg 6 idi iyi oldu hatta iki tane daha alıp dolaba atsammi dusunuyorum

Bugün bime gittim indirim vardı baldo pirinc 17.95 den 12 tl düşmüş iki paket aldım yumuşatıcı aldım 6 tlye peynir 6 tl tavuk ta kg 6 idi iyi oldu hatta iki tane daha alıp dolaba atsammi dusunuyorum
Aaa aktüellerde göremedim ben

Diziler niye çekilmiyormuş lelli
Zaten yakında onlarda paralı olcakmış
Bir de haberlerde gördüm elektrik gece ucuz olcakmış tüm tarifelere mi yoksa gece tarifesi geçerli olana mı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…