İnşallah tez zamanda geçerYoruyorum evet ya hergun supurge yap, yemek yap. o acma bile insani yoruyor yogur ac ugras.
Bi sure dinlendiricem kolumu sarip hayirlisi bakalim.
sag kol olunca kalp kriziyle alakali olmazmis baya okudum.
Bakalim gecer insAllah.
Bir gun poset yuzunden kavga cikacak
ins. kimse kimseyi vurmaz.
Peynirci babaya girdim 3 cesit peynir aldim ama az az 10ar tl lik.
arkamda da boyle 60 yaslarinda kulturlu bir amca vardi giyimi falan böyle belli konusmasindan bana poset istermisiniz dedi hayir dedim.
Ben posetimi cikarirken amcayi gecirdi o da 2 cesit peynir almis onunkini posete koydu.
Amcada hayir ben poset istemiyorum sormaniz lazimdi dedi.
kiz da yok parasini almicam dedi.
Benden bahsederek ama az once sordunuz isleyisiniz nasil sizin böyle dedi ben de evet bana sordunuz benimde 3 parcaydi aldiklarim dedim.
sonra benimkileride posete koydu
Sacmaligin daniskasi.
kucuk poset buyuk poset urun azligi coklugu yapcaksan kucuk posete 10krs. dicen ozaman haksizmiyim.
benimkide kucuk posete sigdi sonucta.
Millet poset yuzunden siyircak az kaldi.
3lt süt aldim 9tl. acik sutcu buldun boyle tankerden veriyor bir dukkan temizdi ici gezdim :)
mayasinida verdi.
begenirsem alirim ordan.
salcalarimi aldim 20tl verdim 1kilo domates 1 kilo biber aldim.
Makbul diye bir yer kizlar sizin oralarda da varsa salcasi guzel evden yogurt kabi getirip kilolarca aliyorlar teyzeler.
kuruyemiside taze lokumdan cikolataya hersey var.
Bir daha gittigimde lokum cikolata falanda alicam kahvenin yanina elim dolmustu bakamadim.
salcalari aldim ciktim.
Direk aklıma Kars geldi Ruslardan kalma baltık mimarisi ile inşa edilmiş bir çok tarihi yapı, meşhur hayvanı kaz, kışın yerden kalkmayan kar, aşıkları ve atışmaları ile ünlü sanat dalı Kafkas dansı zaten görselliği olan bir dans türü ve şu sıralar özellikle üniversite gençliği tarafından çok popüler doğu ekspresi muhabbeti var ya bi araştırın istersenizBurada yok canım
Aldıklarınızı afiyetle yiyin inşallah
Uygun bence salçalar
Kızlar size bisey danışacağım.
Ben gelecek dönem okula devam edeceğim ya. Bir derste bir şehrin veya ülkenin ( ünlü tarihi veya hikayesi olan) bir yapısını( müze cami kilise sanat galerisi vb.gibi)
O şehrin bir hayvani veya bitkisini tanıtiyorsun maketlerini hazırlıyosun
O şehrin veya ülkenin ünlü sanatçısı ve müzisyenini dansını tanıtiyorsun.
Bana bu kriterleri doldurabileceğim yer öneriniz var mı
Mesela geçen dönem balıklı göl
Afrikadaki bir müze
Üst üste küp küp dizilmiş bir otel yapmışlar maket olarak o binanın bulunduğu yere ait özellikleri tanıtmışlar.
Aklınıza gelen bir yer var mı..
kan pıhtılasması testi genelde unıversite hastanelerinde yaptırılıyor canım yaptırmanı önerırım dusuk nedenı olabılır kadın dogumdan ısteyebılırsnGünaydın.
Dun ki yemeklerden az az var bugun yeter sag kolum 3 gundur agriyor.
ozellikle yatacagim zaman cok sizliyor.
Niye olur cozemedim.
agir biside kaldirmadim.
ortapedi de randevu bulamiyorum.
Su durumdan nefret ediyorum.
Her gun deniyip bakicam.
sardim kolumu niye agrir basina gelen var mi aramizda?
sinir sıkısması, damarla alakali, kan pihtilasmasi vs vs bisiler yaziyor nette ama.
Bir de ben kan pihtilasmasi icin test falan ne yaptiriliyor bilmiyorum. Ama yaptirmak istiyorum.
Dusukden sonra aklima takilmisti doktorum bisi demedi bu konu hakkinda onu nasil anlicaz bilen varsa beri gelsin.
yaa suan mesajdan ben de korktum 14.hafta bıtıyo 1 1.5kılo arası almısım ben de oh ıyı dıyodum pek ıstahımda degısme yok snradan mı coşuyoÇok hızlı gidiyorsun aman aman daha hamileliğin başındasın ... 20 haftadan sonra iştah coşuyor söylim o zaman 3 ev seni doyuramaz kızşimdilik porsiyonları küçük tut kilo aldınmı bu arada...
Ben 13.haftaya geldiğimde sadece 1 kilo almıştım..
Ondan sonraları iştah açılıyor işte 35.haftalıkken toplam 20 kilo olmuştu
Ben seviyorum izlemeyi ya bugun basini kacirdim. sonlarina yetistim.Su yemek programına bakıyorum baya taktım bende yemekleri çok eleştiriyorlar yahu
sagol canim bu aksam daha iyiyim cok sukurkan pıhtılasması testi genelde unıversite hastanelerinde yaptırılıyor canım yaptırmanı önerırım dusuk nedenı olabılır kadın dogumdan ısteyebılırsn
kolun içinde sinir sıkışması yani nörolojik bi durum olabılır aklıma anlattıklarından dırekt o geldi canım
gecmıs olsn
amasyada cok muze var ferhat ve sirin muzesi ilgimi cekmisti.Burada yok canım
Aldıklarınızı afiyetle yiyin inşallah
Uygun bence salçalar
Kızlar size bisey danışacağım.
Ben gelecek dönem okula devam edeceğim ya. Bir derste bir şehrin veya ülkenin ( ünlü tarihi veya hikayesi olan) bir yapısını( müze cami kilise sanat galerisi vb.gibi)
O şehrin bir hayvani veya bitkisini tanıtiyorsun maketlerini hazırlıyosun
O şehrin veya ülkenin ünlü sanatçısı ve müzisyenini dansını tanıtiyorsun.
Bana bu kriterleri doldurabileceğim yer öneriniz var mı
Mesela geçen dönem balıklı göl
Afrikadaki bir müze
Üst üste küp küp dizilmiş bir otel yapmışlar maket olarak o binanın bulunduğu yere ait özellikleri tanıtmışlar.
Aklınıza gelen bir yer var mı..
Bu günkü gelin pek yetiştirmedi ama çok sakin çok efendiydi ya bakalım yarını nenerakla beklicekmissin kim birinci olacakBen seviyorum izlemeyi ya bugun basini kacirdim. sonlarina yetistim.
sagol canim bu aksam daha iyiyim cok sukur
Esim bana hep sar kolunu dedi ben dinlemiyordum.
dun sardim iyi geldi.
sarcam yine yatmadan.
Canım valla öyle oldu 20 hafta gibi zaten hissettim bebeğin hareketlerini ondan sonra bir açıldı iştah sormaz sabah 5 gibi uyanıyordum sanki günlerce hiçbir şey yememiştim ve hep ekmek hamur türü şeyler yedim burnuma kokuları geliyordu ki hiç sevmezdim önceden neyse derken 8.ayda 20 kilo almıştım erken doğum oldu zaten yoksa 25 kiloyu bulacaktıyaa suan mesajdan ben de korktum 14.hafta bıtıyo 1 1.5kılo arası almısım ben de oh ıyı dıyodum pek ıstahımda degısme yok snradan mı coşuyo
Benim istahimda bi degisim olmamisti canim ben cok acilir cok kilo alirim daha bisey alamadim derken 3 kilo aldim ve 37 haftada dogum yaptim. Bazi bunyeler farkli sen onlemini al ama kendini cok da korkutma :)yaa suan mesajdan ben de korktum 14.hafta bıtıyo 1 1.5kılo arası almısım ben de oh ıyı dıyodum pek ıstahımda degısme yok snradan mı coşuyo
Beslenmene dikkat et herşeyi ye ama kararında hiçbir şey olmaz ben abartmıştım hergün yürüyüş yapıyordum aslında ama yine de aldım..zaten 50 kiloyla başladı 70 kilo doğuma gittim...doğumdan 1 ay sonra tam 60 ti kilomyaa suan mesajdan ben de korktum 14.hafta bıtıyo 1 1.5kılo arası almısım ben de oh ıyı dıyodum pek ıstahımda degısme yok snradan mı coşuyo
mornergis Bendr kayınvalidemden öğrendim
Önce sucak suda yumuşaya kadar haşlıyoruz
İstediğin kadarda patates haşlıyorsun
Patatesleri küp küp küçük doğruyoruz
Daha sonra bir tavaya bol soğan kavurup fasulye patates içine atıp biraz daha kavurup öle yiyoruz biz çok sevdik
Tabi fasulye kılçıksız ve güzel olursa kılçıklı falan olunca ben sevmiyorum fasulyesi önemli lezzette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?