- 1 Mart 2010
- 45.485
- 116.302
- 1.123
Benim oglum kucukken cok yemek yeme karnin siser bebek olur diyodu :)BENİMDE kızım var 6 yaşında kızımda cokkkk ama çokkk kardes istiyor yemeklerden bile olmayan kardesi için ayırıyor oda yer dogunca diye o kadar cok düşünüyor yani sever küçük bebekleri çok üzülüyorum böule oldugu için yarama parmak bastınız.bende çok istiyorum ama bizimde maddi durumlar su an el vermiyor![]()
300tl cok rahat geziyoMrb herkese,bisey soracam aylık mutfak masrafiniz ne kadar oluyor sadece gıdaya ne kadar harcanıyor :)))
Canım Allah rahmet eylesinDeğildi canım. Aslan gibiydi. Saçında bir tane beyaz yoktu. Devamlı spor yapan , kibar , aşırı iyi niyetli , yaşamayı seven çok beyefendi bir insandı. Buroda bile göz göze diz dizeydik. Herkes gıpta ederdi. Evimizi aldigimiz hafta beni evi yerleştirmeye bırakmıştı. Kendisi ofise geçti. Akşamüstü fenalasmis doktor arkadaşının yanına oradan da hastaneye geçmiş. 1 Temmuz 2007 de saat 5' e 5 vardı aradı beni "şu hastanedeyim merak etme ama iyiyim gelmene gerek yok" dedi. "Olur mu" deyip koşa koşa hastaneye gittim. Yoğun bakıma almışlar. Kalp krizi geçirmiş. Ardından başka bir hastaneye götürdük. Tüm müdahaleler yapıldı ama kurtaramadık. 7 yıllık evliydik. Oglanlar 5 ve 6 yaşında idi o zamanlar. O yıl okula başladılar. O zamandan beri eksik ve yetimiz. O zamana kadar toz pembe sandığım hayat zindan oldu birden. Herşeyin çok başında , cok mutluyken ve aniden kapıyı çalan ölüm..Bir daha da hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Bizden rahmet istedi.
Allah geride kalanlara sizlere uzun saglikli ömür versin.

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah