• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gecmis olsun kuzuya canim
tsk edriz :-)

kizlar vallahi bana kalsa 3,4 tane cocugum olsun isterim hemde cok ama ne maddi gucumuz buna yeter nede ben istanbulda bu kadar cocuk buyutmek isterim koyde olsam dogururdum vallahi cok seviyorun cocuklari sansimada oglum cok uslu bi cocuk yalnizim diye allahin bana acidi herhalde

Bizde oglum hic istemiyo
Tek olmakdan gayet memnun.
Esimde kiz cocuk sevdasi var
O kız istiyo
Yani kız icin 2.cocuk istiyo tôvbe haşa sanki gaantisi var.

Oglumun suanki rahatligi,ona sunduklarimiz, istediklerinin olması benimde hosuma gidiyo.

Nasip artık ömür geciyo.
ne güzelmiş canım seninki istemiyorsa vicdan yapacak durumun kalmıyor.. benimkide 8 yaşında..bende bazen anlatıyorum ona.. bak kardeşin olunca herşeyini paylaşmak zorunda kalacaksın.. seni belkide çok bunaltacak...herşeye razıymış hanım..hatta bakmaya bile..altını değiştir gerisine karışma diyor :) olsa farklı olacak kıskanacak ona da eminim ama beni vicdani yönden rahatsız ediyor işte... etrafında kardeşi olanlara imreniyor..birde kız olmasından kaynaklanıyor olabilir..duygusal anaç ve hassas bi yapısı var..hiç çekmemiş bana :) ilerde çalışmıcak ev hanımı olcakmış zaten :) bende diyorum işte ne güzel erkenden evlen doğur 3-5 tane :)

Siz cok guclu bir kadinsiniz:nazar:
Ogullarinizla cok guzel bir dunyaniz var allah huzur bereket versin.
Ben sizi cok taktir ediyorum.:KK36:
Canım çok tatlısın sen. Çok teşekkür ederim. Benim varım yoğum çocuklarım. İleride sen de evlat sahibi olduğunda göreceksin. Evlat bambaşka bir şey. Allahım iyi insanlarla karşılaştır , hayırlı yazılar yazsın sana. İnşallah buradan güzel haberler paylasirsin yakinda bizlerle...:KK200:

Kızlar çocuk kadar güzel bir şey var mıdır?
Bence de zaman geçmeden kardes yapın çocuklara. Benim oglanlar bir yaş aralı. Baştan çok zorlandım ama sonra çok rahat ettim. Hep diyorum ki onlara "ben hep yanınızda olmayacağım. Ben yokken de hep birbirinize destek olun. Başka kimimiz var zaten." Onlar şimdi benim arkadaşım , dostum , her şeyim. Aslında bir de kızım olmasını çok isterdim ve niyetimiz de vardı. 29 yaşında eşimi kaybedince o defterleri kapatmak zorunda kaldım. Ama oğullarımı hep iyi ki dogurmusum diyorum. İyi ki...

Bizde oglum hic istemiyo
Tek olmakdan gayet memnun.
Esimde kiz cocuk sevdasi var
O kız istiyo
Yani kız icin 2.cocuk istiyo tôvbe haşa sanki gaantisi var.

Oglumun suanki rahatligi,ona sunduklarimiz, istediklerinin olması benimde hosuma gidiyo.

Nasip artık ömür geciyo.
BENİMDE kızım var 6 yaşında kızımda cokkkk ama çokkk kardes istiyor yemeklerden bile olmayan kardesi için ayırıyor oda yer dogunca diye o kadar cok düşünüyor yani sever küçük bebekleri çok üzülüyorum böule oldugu için yarama parmak bastınız.bende çok istiyorum ama bizimde maddi durumlar su an el vermiyor:cry::cry:

Kardeşlik güzel bir duygu
benimde maddi manevi imkanım olsa 3 4 çocuk yapardım ama 1 çocukta aldım boyumun ölçüsünü
İleride Allah nasip ederse 2. çocuğu isterim
hele de kız olsa ne güzel olur
Eşime kalsa hemen istiyor
valla bu erkeklerin çocuk isteğine de hayranım
6 yıl flört ettik çocuk hayalini bile duymadım evlendik ertesi gün çocuk diye başladı:KK47:

BENİMDE kızım var 6 yaşında kızımda cokkkk ama çokkk kardes istiyor yemeklerden bile olmayan kardesi için ayırıyor oda yer dogunca diye o kadar cok düşünüyor yani sever küçük bebekleri çok üzülüyorum böule oldugu için yarama parmak bastınız.bende çok istiyorum ama bizimde maddi durumlar su an el vermiyor:cry::cry:
herkesin evladı herseyi hakediyor biliyorum ama benim yavrum herseyi ama herseyi hak ediyor o kadar kibar ve düşüncelidir:nazar::nazar:

çoluk çocuk işi benim en büyük yaralarımdan biri maalesef..
oğluma kardeş yapamıyorum. yapamam da. çünkü gebe kalmam yasak.ölüm riskim var. allahım buna sağlık versin inşallah.
oğlum çok istedi. ama karşımıza alıp anlattık sıkıntıyı. anlayışla karşıladı.

ipeqbojuqu ipeqbojuqu 180 tl ye aldım canım.

oğluma kardeş yapamıyorum. yapamam da. çünkü gebe kalmam yasak.ölüm riskim var. allahım buna sağlık versin inşallah.

Allah size ve evladınıza sağlık sıhhat versin inşallah
bi tane olmuş ya ona bin şükür

Allah oğlunuza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
ben o dönemler sadece takip ediyordum yazılanları
siz anlatırken de içim cız etmişti
Ama herşeyin hayırlısı sağlık sıhhat olsun da eşiniz ve çocuğunuzla nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun

Kızlar çocuk kadar güzel bir şey var mıdır?
Bence de zaman geçmeden kardes yapın çocuklara. Benim oglanlar bir yaş aralı. Baştan çok zorlandım ama sonra çok rahat ettim. Hep diyorum ki onlara "ben hep yanınızda olmayacağım. Ben yokken de hep birbirinize destek olun. Başka kimimiz var zaten." Onlar şimdi benim arkadaşım , dostum , her şeyim. Aslında bir de kızım olmasını çok isterdim ve niyetimiz de vardı. 29 yaşında eşimi kaybedince o defterleri kapatmak zorunda kaldım. Ama oğullarımı hep iyi ki dogurmusum diyorum. İyi ki...
Allah ogullariniza uzun omur versin.ins. kiz evlat isteginizide torunlarinizla tadarsiniz.
Cok ozel olacak belki ama esiniz rahatsizmiydi:(

Iyi gunlerde kullan montunu hayirli olsun.

Allah oğlunuza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
ben o dönemler sadece takip ediyordum yazılanları
siz anlatırken de içim cız etmişti
Ama herşeyin hayırlısı sağlık sıhhat olsun da eşiniz ve çocuğunuzla nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun
evet bunu kabullenmek benim için çok zor oldu. ama kabul ettim artık ve yoluma bu şekilde devam ediyorum.
inşallah çok teşekkür ederim.

Iyi gunlerde kullan montunu hayirli olsun.
çok teşekkürler. daha güzelleri senin olsun...

Ayy deme ya oylr bence oglana bir kardes dusun:anne:
Sizler yaslaninca kardesiyle kanka olur.
Ben babasini bi bulsam 5 tane doguracagim:halay:
Bende çok seviyom çocukları evlendim hemen hamile kaldim rabbim nasip ederse pes peşe doğurgan niyetim 5 tane allah'tan bi mani olmazsa :anne: rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

Allah ogullariniza uzun omur versin.ins. kiz evlat isteginizide torunlarinizla tadarsiniz.
Cok ozel olacak belki ama esiniz rahatsizmiydi:KK43:
Değildi canım. Aslan gibiydi. Saçında bir tane beyaz yoktu. Devamlı spor yapan , kibar , aşırı iyi niyetli , yaşamayı seven çok beyefendi bir insandı. Buroda bile göz göze diz dizeydik. Herkes gıpta ederdi. Evimizi aldigimiz hafta beni evi yerleştirmeye bırakmıştı. Kendisi ofise geçti. Akşamüstü fenalasmis doktor arkadaşının yanına oradan da hastaneye geçmiş. 1 Temmuz 2007 de saat 5' e 5 vardı aradı beni "şu hastanedeyim merak etme ama iyiyim gelmene gerek yok" dedi. "Olur mu" deyip koşa koşa hastaneye gittim. Yoğun bakıma almışlar. Kalp krizi geçirmiş. Ardından başka bir hastaneye götürdük. Tüm müdahaleler yapıldı ama kurtaramadık. 7 yıllık evliydik. Oglanlar 5 ve 6 yaşında idi o zamanlar. O yıl okula başladılar. O zamandan beri eksik ve yetimiz. O zamana kadar toz pembe sandığım hayat zindan oldu birden. Herşeyin çok başında , cok mutluyken ve aniden kapıyı çalan ölüm..Bir daha da hiçbir şey eskisi gibi olmadı...

Değildi canım. Aslan gibiydi. Saçında bir tane beyaz yoktu. Devamlı spor yapan , kibar , aşırı iyi niyetli , yaşamayı seven çok beyefendi bir insandı. Buroda bile göz göze diz dizeydik. Herkes gıpta ederdi. Evimizi aldigimiz hafta beni evi yerleştirmeye bırakmıştı. Kendisi ofise geçti. Akşamüstü fenalasmis doktor arkadaşının yanına oradan da hastaneye geçmiş. 1 Temmuz 2007 de saat 5' e 5 vardı aradı beni "şu hastanedeyim merak etme ama iyiyim gelmene gerek yok" dedi. "Olur mu" deyip koşa koşa hastaneye gittim. Yoğun bakıma almışlar. Kalp krizi geçirmiş. Ardından başka bir hastaneye götürdük. Tüm müdahaleler yapıldı ama kurtaramadık. 7 yıllık evliydik. Oglanlar 5 ve 6 yaşında idi o zamanlar. O yıl okula başladılar. O zamandan beri eksik ve yetimiz. O zamana kadar toz pembe sandığım hayat zindan oldu birden. Herşeyin çok başında , cok mutluyken ve aniden kapıyı çalan ölüm..Bir daha da hiçbir şey eskisi gibi olmadı...

aLLAH rahmet eylesin size ve oğullarınıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
Ne denir ki ölüm karşısında elimiz kolumuz bağlı
Ama hayat işte bazen o kadar ufak şeylere takılıp üzülüyoruz ki halbuki 3 sn sonra ne olacağımız belli değil

Allah rahmet eylesin
nur içinde yatsın
Allah size ve oğullarınıza sağlık versin inşallah
siz güçlü kadınsınız evlatlarınız içinde öyle olmak zorundasınız zaten
hayat böyle maalesef:(

Back
X