İnan ki çocuk olunca öyle olmuyor bende rahat bir insansın ama gel gör ki çok kafaya takar oldym bu durumu birde büyükler baskı yapıyor yemiyor da yemiyor diye bunaldım vallahi ama şu da bir gerçek öyle böyle buyuyorlar
Doğrudrİnan ki çocuk olunca öyle olmuyor bende rahat bir insansın ama gel gör ki çok kafaya takar oldym bu durumu birde büyükler baskı yapıyor yemiyor da yemiyor diye bunaldım vallahi ama şu da bir gerçek öyle böyle buyuyorlar
Çekil ben yaparım derimAhh lelli ahhh gelin küfür edecek sana haberin yok
Ben ederdim sahsen kvdeme
Yemiyor diyordu,ac kalsın dedim bikeresinde.
Kalsın yani.Bunu bulamayanlar var
Ac bıraka bıraka adamı alıştı artık hersey yiyor
Bu aksm bende de kuru var.
Kavurma makarna yaptım aksm kendime,esim yemiyor onu.
Ona da mantı haşladım.
sabah çıkarken dedim ,gelince pirinç ıslatta sana pilav yapayım bana makarna var dedim.
Yapma 1 tencere makarna var yerim ondan ziyan olmasın dedi.
Artık anladı cok sükür.
Yemiyorum diyor ac kaliyor tüm gün gelde yapma.gerçekten bende oğlum olmadan önce hep aman rahat olun ne var derdim :)
sonra yemeyen çocuk olunca kendimi resmen oğlum ile inatlaşırken buldum :):)
eşim sürekli bırak çocugu yemezse yemesin derken ona kızardım
aç o bilmiyor derdim :):)
ama bir süreç şimdi doymuyor ...
ama insanı yıpratıryor
Ben neler yedirdim kucukken bilsenGunaydinnn
Ayı eksiye inmiş olarak kapatıyoruz ne yazikki daha da inecez gibi maaş yatmadı bir türlü eşimin iş yerinde bu ara sıkıntılı zam yapacaklar mi bilmem gerçekten zor dönemlerden geçiyoruz
Bu akşam bizde de kuru fasulye pilav var bu konuda çok şanslıyım eşimin önüne taşı koy taşı yer asla yemek seçmez çok şükür benimde oğlan her şeyi yemiyor günü tostla portakal suyu ile geçiyor bu konuda gerçekten tükendim pazar günü bildiğiniz hüngür hüngür ağladım ne yaparsam yemiyor ben çocuğuma yemek yedirmek alışkanlığını kazandiramadim beceremedim yani çok üzülüyorum bu konuda
Evet canim cagiralim ve gelsin.lellim çok güzel bir enerji duası olmuş
Çekil ben yaparım derim
Kız evladin olunca anlarsin kiyilmiyor
Çekil ben yaparım derim
sorma bacım bende :)Yemiyorum diyor ac kaliyor tüm gün gelde yapma.
ya da sevmedigi seylerde öğürürdü kuscak gibi
Gelde yapma iste ana yuregi.
Ben kinadiklarimi yasiyorum
hemen okudum :)Evet canim cagiralim ve gelsin.
olumlu dusuncez
Çekil ben yaparım derim
ben yaramaz cocuk gelecegine 10 insan gelsin diyorum hep.Slm kızlar dün yolda gelirken eski mahalleden arkadaşı gordum geçen msj attiydim cevap vermediydim kız sana gelcektim diyo cocuklari çok yaramaz bide pek muhabbetimi pek yok sevmiyorum kizida artık gel dedim bugün o gelcem kuru biber patlıcan dolma nohut sigara böreği kizarttim yeter akşama tarhana çorba balık alcam pazardan bugün havada çok soğuk iyiki dün girmiştim pazar evinin arkası buyuzden iyi gider gelirim
Merhaba;Merhabalar.
Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!
Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?
Birikim için neler yapmalıyız?
En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.
O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.
Kücük damlalar büyük okyanus olsun.
Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır
Cok kucuk gorunen ama acayip tasarruflu guzel seyler.Merhaba;
Minimalist yaşamımdan ve tasarruflarımdan örnekler vermek istiyorum. Daha önce benzerlerini paylaşanlar da vardır mutlaka ama az ile yeterli yaşıyorum.
İlk önce akıllı sayaç ile başladım. Yaklaşık 35-40 lira elektrik faturamda düşüş oldu. Doğalgaz peteklerime ısı transferleri ve termostat taktım, ısı kaybını en aza düşürdüm.
Kışlık sebzelerimi yazdan hazırladım dün baktım patlıcan 19 lira benim dondurucumda daha 8-9 yemeklik var. Alışverişlerimi aylık değil, ihtiyaç oldukça liste yöntemi ile indirim günlerinde yapıyorum ayda 100-120 lira kâr ediyorum. Evde giymediğim kullanmadığımız dursun lazım olur dediğim ne varsa hepsini bağışladım. Evi kağıt kapladım ( kendim yaptım) hem ısı kaybını önledim hem de silinebilir olduğu için uzun yıllar badana derdim yok. Vb. Evliliğimin ilk yılına ve artan enflasyona rağmen aylık masraflarımız 350-370 lira gibi bir para :) tavsiye ederim
Pampişim senin için istanbul broşürlerine baktımkizlar 5lt yag indirim bilen var mi?
yudum olur biryag olur orkide olur
Demekki bir ben değilmişim böyle olan inşallah bende o duymadığı günleri görürüm gerçekten gece yastığa başımı rahat koyamiyirum vicdanen rahat uyuyamıyorumgerçekten bende oğlum olmadan önce hep aman rahat olun ne var derdim :)
sonra yemeyen çocuk olunca kendimi resmen oğlum ile inatlaşırken buldum :):)
eşim sürekli bırak çocugu yemezse yemesin derken ona kızardım
aç o bilmiyor derdim :):)
ama bir süreç şimdi doymuyor ...
ama insanı yıpratıryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?