- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Demekki rahat olmak gerekiyor rahat olmadıkça ters tepiyor iş inada biniyor heptenDoğrudr
Bizim annemde soğuk kanlıdır,ondan herhlde geçti,kardeşimin 2 bebe de emmedi.Bikere duymadım annemden emzir su çocukları diye.40 gün sağdılar.
Baskası olsa der muhtelemen üstüne düşmedin,emzirmedin falan diye.
kardeşimin bebe 2 aylıktı annemle bana bırakıp bayramda tatile çıktıydı:)O derece rahatuz
kuzumm bende inceledim o marketten yok yakinimdaPampişim senin için istanbul broşürlerine baktım
Şunu buldum
Berka gross markette 1-7şubat tarihlerinde 5lt yudum ayçiçek yağı 32.95
Sırf üzülme diye girdim benim oğlumda öyleydi küçükken bi dönem çok seviyorlar kızmadan söylenmeden sevdiklerini verin arada birde sevmediklerini denettir karnabahar yemiyosa kizart mesela benimki şimdi maşallah lahana pırasa kabak hariç herşeyi yer üzülmeyin bi zaman yemeyip sonra yavaş yavaş tadiyolarGunaydinnn
Ayı eksiye inmiş olarak kapatıyoruz ne yazikki daha da inecez gibi maaş yatmadı bir türlü eşimin iş yerinde bu ara sıkıntılı zam yapacaklar mi bilmem gerçekten zor dönemlerden geçiyoruz
Bu akşam bizde de kuru fasulye pilav var bu konuda çok şanslıyım eşimin önüne taşı koy taşı yer asla yemek seçmez çok şükür benimde oğlan her şeyi yemiyor günü tostla portakal suyu ile geçiyor bu konuda gerçekten tükendim pazar günü bildiğiniz hüngür hüngür ağladım ne yaparsam yemiyor ben çocuğuma yemek yedirmek alışkanlığını kazandiramadim beceremedim yani çok üzülüyorum bu konuda
Ya ne bilim gerçekten kendimi çok suçluyordu KV çok üstüme geliyor bu konuda tepeme atıyor yediğim hiç bir yemek boğazımdan geçmiyor böyle olunca inşallah geçici bir süreçtir gerçekten yemek seçen çocuk çok zorBen neler yedirdim kucukken bilsen
Hani kuccuken alistirsaydinlar fass fiso.
buyudukce kararlarini kendi verip seciyor
yesilmercimekde yedirdim.
bezelyede yedirdim.
karisik sebze corbalarida yedirdim.
Ama akli ermeye basladikca secmeye basladi.
mesela kurufasulyeyi yerdi 1 defa kurufasulye yedigi gun afedersin kustu.
o fasulyelerde malum cikti gordu ozaman daha 2.sinifa gidiyordu(usutmustu kusma sebebi o) cocuk daha ogun bugun ölsen kurufasulyeyi agzina koymuyor.
Buyudukce kendileri seciyor.
Belki genlerinden belki yapilarindan ben cozemedim.
Türk doktorlarina emanet edicim goturup
Ay neler yapıyorum yeter ki bir lokma yesin diye ama yok her yaptığım çöpe gidiyor çok üzülüyorum bazendde diyorum bu kadar takma nasılsa buyuyecekSırf üzülme diye girdim benim oğlumda öyleydi küçükken bi dönem çok seviyorlar kızmadan söylenmeden sevdiklerini verin arada birde sevmediklerini denettir karnabahar yemiyosa kizart mesela benimki şimdi maşallah lahana pırasa kabak hariç herşeyi yer üzülmeyin bi zaman yemeyip sonra yavaş yavaş tadiyolar
ben artik genlerle ilgili oldugunu dusunuyorum ya da o kisinin yapisiyla.Ya ne bilim gerçekten kendimi çok suçluyordu KV çok üstüme geliyor bu konuda tepeme atıyor yediğim hiç bir yemek boğazımdan geçmiyor böyle olunca inşallah geçici bir süreçtir gerçekten yemek seçen çocuk çok zor
cnm geçmiş olsnnnnkızlar uzun süredir sizi takip edemedim gebelik zor geçiyor 3 hafta işe gelemedim hafta mecbur başladım izin almaya yüzüm kalmadı bugün doktora gittim cinsiyetini öğrendim erkek dedi bi tanede kızım var
birikim yok kart borcu ödemeye devam
doğum yaza geliyor kurban bayramı var nasıl yaparsak artık
haklısın canım herşeyin başı sağlıkcnm geçmiş olsnnnn
sağlık olsnda birikim illaki olur..
Aynen buyuyorlar üzülme sen sağlıklı olsun yeterkiAy neler yapıyorum yeter ki bir lokma yesin diye ama yok her yaptığım çöpe gidiyor çok üzülüyorum bazendde diyorum bu kadar takma nasılsa buyuyecek
lelli yakınında çağrı market varsa 5 litre komili 33tlkizlar 5lt yag indirim bilen var mi?
yudum olur biryag olur orkide olur
Benim eşim tarafında da kimse yemek seçmez ama ben çok secerim kardeşlerim çok sever tamamen dayısı gibi neyse yapacak bişi yok öyle böyle idare ediyoruz lokma lokma besliyorumben artik genlerle ilgili oldugunu dusunuyorum ya da o kisinin yapisiyla.
Esim asiri yemek secer digerleri secmez.
Sanki kaynanam esime ozel mi yemek yapmis 6 cocuk hangisine ozel yapcak.
Mesela kardesim acayip yemek secer ben secmem.
Annemdi yani yemekleri yapan secsem bende secerdim
Kucuk teyzem öyle cesit cesit yapar cocuklarinin yedigi kofte pilav makarna
kapandi a101 oldu canim.lelli yakınında çağrı market varsa 5 litre komili 33tl
Bu ana Kucağı için kılıf, terletmesin diye bir bak istersen. Gerçi belki o da vardır. Valla benim bebek 3 aydır slingte kesinlikle slingte al evde o kadar rahat oluyor ki.. biz bir aya kanguruya geçicez bence o da çok gerekli.. ama sling kesinlikle al evde iş yaparken yemek yerken kurtarıcı.Ana kucağı var kardeşiminkilerden geldi.Onun bebeler kilolu doğdu maşallah,öyle de ilerlediler cok kullanamadılar.
Puset,ana kucağı,oto koltuğumuz onlardan:)Bebek arabası ,mama sandalyesi alcaz ilerleyen zamanlarda.Reflü yastığı da alcm.Kanfguru istiorm ben bide ya,herkes kullanışsız onlar boşa alma diyo ama:)Alcm sanırım
Saolasın cnm
Ben de almadım bu kış ihtiyacım da yokKumbarama 20tl daha attim.
Bugun cikamadim yarin oglumu kursa birakicam eksiklerimi marketden halleder pazara kadar sabrederim süt icinde.
Bilmedigim yerden artik süt almak istemiyorum yagli olmuyor sutu.
islerim bitince uzandim biraz.
Simdi yemek fasli sonra cay dizi tatli cerez derken bugunede yeriz biter.
Bu kış kendime kiyafet, cizme, canta falan hic bisi almadan bitiriyor olmanin mutlulugu var.
Gerekde duymadim.
Ama seneye biraz yenilemek istiyorum kismet olursa.
hirkalar, cizme, mont falan almak istiyorum.
Gercekden öyle.Ben de almadım bu kış ihtiyacım da yok
Eh ekonomi de belli herşeyin fiyatını katladılar geçen bir gömlek beğendim asker yeşili düz bi gömlek etikete bir baktim 180 lira yok artık yani
Hiç gerek yok eskiden 20 30 liralara ne güzel şeyler alırdım artık baharda meşhur büyük pazarlara bakacağım hiç mağazalara gitmem daha fiyatlar çok abartili
Çok geçmiş olsun kuzumGunaydın
okul basliyor sıkıntı basliyor
Dun oglum ishaldi
hadi usuttun gecer dedim ilac verdim aksam atesi cikti 38.8
parol verdim sirkeli su koydum baktim 38 dusuyor ohh dedim.
sonra yatmadan yine bakim dedim 38.5 cikiyor.
saat 1 esime dedim kalk uyuruz bunun atesi daha cok cikar cocuk zaten uykulu kaldiramiyor kendini acile gittik.
Bogazlari ates yapiyor dedi.
Bademciklerimi alinacak nolcak bilmiyorum.
Okul baslayinca bogazlari geliyor hemen.
Ben onun odasini hergun havalandirir silerim supururum.
Toza alisik degil sanirim bunyesi okuldaki tozu falan kaldiramiyor yani ben böyle dusunuyorum artik.
evdeyken iyi okul baslayinca hasta
Eve gelmemiz oldu 2 yatmamiz oldu 3
aksamda eltimin kucuk kizi msj atmisti kahveye gelim musaitsen diye.
Bende kahvaltiya gel dedim.
o gelecek.
ogluma 4 kutu ilac verdi doktor.
Bugun okula yollamadim.
Bugunede 4 ders beden 1 ders resim 1 ders rehberlik koymuslar saka gibi.
Hepsi gereksiz.
Dinlensin bari
45tl odedik ilaclara ishal ilacini karsilamiyor sigorta ne bicim is ya.
ouf uykusuzum
keyfim yok
enerjim yok
Esimi yolladim oturdum kaldim.
mutfakdan baslim bari.
Bugun kursuda var yollasam mi yollamasam mi bilmiyorum
Bi uyansinda durumuna bakicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?