• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yeni oturdum vallahi makineye çamaşır atıp bime gittim iki paket bulaşık makinesi tableti aldım 10 tl dusmus uzun sure kullanırım eve geldim evi şupur bulaşık makinesini boşalt çamaşır as komşu geldi çanta satiyomus dandik 80 diyo ay ben bunu 20 tl alırım dedim kime kakalicakaa bende 25 den aliyom diyo deme bari dolapta kadının teki postiş 180verdi sattim bu seferde almadı gelde yolma bunu

Yeni oturdum vallahi makineye çamaşır atıp bime gittim iki paket bulaşık makinesi tableti aldım 10 tl dusmus uzun sure kullanırım eve geldim evi şupur bulaşık makinesini boşalt çamaşır as komşu geldi çanta satiyomus dandik 80 diyo ay ben bunu 20 tl alırım dedim kime kakalicakaa bende 25 den aliyom diyo deme bari dolapta kadının teki postiş 180verdi sattim bu seferde almadı gelde yolma bunu
soyle es dost bisi satmaya kalkinca geriliyorum.
Hatir gonul icin almak zorundaymiscasina bir durumda birakiyorlar.
Hep de 10-20tl lik seyler 50tl falan satarlar.
su avon yapanlar vardi bir ara sonra farmasiciler cikti aman aman.
Ben benim cildim hassas lutfen beni bulastirmayin cunku almicam diyordum artik.

25 den al 80e sat:ruh:
ne güzel işşş:KK51:

soyle es dost bisi satmaya kalkinca geriliyorum.
Hatir gonul icin almak zorundaymiscasina bir durumda birakiyorlar.
Hep de 10-20tl lik seyler 50tl falan satarlar.
su avon yapanlar vardi bir ara sonra farmasiciler cikti aman aman.
Ben benim cildim hassas lutfen beni bulastirmayin cunku almicam diyordum artik.
Dün farmasiden ariyo kadın isim varya işiniz yokmu dedim kapadim

Utuyu bitirdim eşim maça gitti bulaşıkları yikadim iki sepet çamaşır katladim evi söylenir toparlayıp çanta hazirliycam yarın kv gidilecek hiç gitmek istemiyorum ama iste

Bunlarda böyle anlayissiz tipler
Ben oglumu azicik ihmal edince vicdan yapiyorum.
Mesela dun sık sık baktim tabi yemek meyve verdim atesini kontrol ettim ilaclarini verdim.
Ama yinede sanki onun zamaninda kistim ona ayiracagim zamandan diye koca danayi öptum kokladim yagladim balladim uyumadan.
Okudum ufledim dua ettim ( o cok sever okuyim onu ona dua edeyim)

Onlar ayri rahatlar.
yani mesela evde yalniz kalmakdan korkuyor buradaki.
yahu kapini kitle otur.
Hep biri olcak kocasi olcak ya da bir yerde olcak.
Kocasi mesaiye kalir korkar.
sabah erken gider korkar falan.
yani ne bilim evlisin artik alismalisin.
Herzaman biri olamaz ki.
Korkacak ne var ki yahu yani nereye kadar
Bunlarda böyle anlayissiz tipler
Ben oglumu azicik ihmal edince vicdan yapiyorum.
Mesela dun sık sık baktim tabi yemek meyve verdim atesini kontrol ettim ilaclarini verdim.
Ama yinede sanki onun zamaninda kistim ona ayiracagim zamandan diye koca danayi öptum kokladim yagladim balladim uyumadan.
Okudum ufledim dua ettim ( o cok sever okuyim onu ona dua edeyim)

Onlar ayri rahatlar.
yani mesela evde yalniz kalmakdan korkuyor buradaki.
yahu kapini kitle otur.
Hep biri olcak kocasi olcak ya da bir yerde olcak.
Kocasi mesaiye kalir korkar.
sabah erken gider korkar falan.
yani ne bilim evlisin artik alismalisin.
Herzaman biri olamaz ki.
Ben olsam sürekli gitmekten bikarim yani insanın evi gibi var mı otur evinde kitap oku TV izle ne biliyim mis gibi yani hiç bişi bulamiyorsan temizlik yap çalışan insansın pasta bore k yap dolaba koy yani ne o öyle sürekli sürekli insanları rahatsız ediyorsun insan düşünmez mi acaba benim arkamdan ne düşünüyor diye belki çocuk olursa gelmez yüzü utanır ama benim başımda da var öylesi çocuk olunca daha fazla geliyorlar inan ki neyse gelene gelme denmiyor bunları kendinin düşünmesi lazım sonuçta koca kadın yani herkes ince düşünemiyor ne yazikki

Korkacak ne var ki yahu yani nereye kadar

Ben olsam sürekli gitmekten bikarim yani insanın evi gibi var mı otur evinde kitap oku TV izle ne biliyim mis gibi yani hiç bişi bulamiyorsan temizlik yap çalışan insansın pasta bore k yap dolaba koy yani ne o öyle sürekli sürekli insanları rahatsız ediyorsun insan düşünmez mi acaba benim arkamdan ne düşünüyor diye belki çocuk olursa gelmez yüzü utanır ama benim başımda da var öylesi çocuk olunca daha fazla geliyorlar inan ki neyse gelene gelme denmiyor bunları kendinin düşünmesi lazım sonuçta koca kadın yani herkes ince düşünemiyor ne yazikki
Malesef herkes biz degil iste
Bıkar diye umut ediyorum

cok tuhaf seyler oldu bu aksam degisik.
Bende cok anlayamadim.
insAllah hayirlara vesile olur

Back
X