Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olsun kuzum
özelden yazicimHayır olsun![]()
Hayırdır kuzu merak ettumcok tuhaf seyler oldu bu aksam degisik.
Bende cok anlayamadim.
insAllah hayirlara vesile olur
Özellikle bingo çok uygunmuş kuzu.Annem bakmış da burda 6 kilosu 36 liraymış.a101den 116tl alisveris yaptim.
Dedimki sizin 50tl uzerine 1tl canta kampanyaniz vardi alabilirmiyim dedim.
Bence pek kimse bilmiyor sormuyor kiz bi durdu evet alabilirsiniz dedi.
2 tane aldim normalde 5tl satiyorlar.
ayik olun kizlar yoksa vermiyolla.
150tl kadarda seyhanlarda harcadim
10tl yufka aldim geldim.
yaarin pazarda da gider yine
1 tane 5lt orkide yag aldim 33.90
bingo 9kg 38.90a aldim.
hemen zulaya
Gerisi kahvaltilik, tavuk, yumurta, meyve falan.
epey bisi aldim ama
sebzeyide yarin alicam Allah bereket versin
yo cok hoşsunuz.tr_lelli merhaba..ben genelde kıştan kışa kk ya uğrayıp ama asla seni okumadan geçmeyenlerdenim :)
ilk damacana resmşnden ilham alıp birikime başlamıştım.servetimde (?) :) payın büyük
Çanta muhabbetini görünce söylemeden geçemedim. Happy market 1,50 ₺ dan veriyo ve ömür boyu garantili:))) yırtılır koparsa iade alıyolar. Kopacak gibide durmuyo kullanıyorum epeydir
seyhanlarda canim bingo sagolasinÖzellikle bingo çok uygunmuş kuzu.Annem bakmış da burda 6 kilosu 36 liraymış.
Öyle anlatıyordu:)
Bereketli olsun kuzum.
Afiyetle yiyin.
Borç olunca zor ya lelli bitince ustunde bi yük kalkiyo resmen bizimde kredi kartı var 1700 bide ev kredisi elden borç var 3000 ve 60 gr bilezik borcum ucbes odeyebileydimsu cift tarafli dokum tavanin yemegi ne lezzetli oluyo be
bayadir kullanmiyordum et sote yapim az dedim onda yaptim.
sozde yemicektim dayanamadim.
et sogan biber domates hepsini julyan dogradim salca baharat sarimsak maydanoz guzel olmus valla.
Bu tava super bisi.
pilavim var dunden.
az da makarna var.
oglum dürüm aldirir.
son makine yikaniyor.
Bu arada annem 20tl verdi kumbarama attim.
Bir yerden gidip bir yerden geliyor cok sukur.
Arabaninda mart son 1 taksidi.
Rabbim hayirlisiyla odeyip bitirmeyi nasip etti şükürler olsun.
Artik kimseye hic borcumuz yok ondan sonra.
Seni buralarda tanidigimda yani tanistigimizda bekardin.Akşama kadar temizlik yaptım.Nevresimleri değiştirdim.Eşim süpürdü evi ben de sildim ,toz aldım 2 balkon yıkadım.Duş aldım. 4 makine çamaşır yıkadım astım,2 makine daha yıkayacağım .bulaşık makinesi yıkanıyor boşaltacağım.
Eşim alışverişe gitti geldi
9 dan sonra yemeği yedik
Mutfak tezgahının sildim,tencereleri elimde yıkadım.
Yeni çayımızı içeçeğiz.
Buzdolabının içini silmem lazım sabah silerim.
Banyoları da sabah yıkarım.
Sözde kurufasulyeyi yapacaktım ama çok yorgunum.Anam sağolsun yufka almış börek yapacakmış bana yaprak sarmış.
Annemi çağırdım sabah kahvaltıya gelicek sonra da güzelce yemeklerimi yapar :) Annem çok güzel yemek yapar şimdi ben de yaparım da gelenlere güzel bir yemek çıkartayım dedim :) bu seferlik yardım alayım
Bir daha da kadın alıcam evi temizlemeye bu ne ya 1 günüm gitti.Zaten işte yoruluyorum milletin işi gibi rahat işim de yok.Bir de tatilim gidiyor veririm neyse parası ohh temiz eve gelirim ayda bir alırım arada da ben yaparım
Seni buralarda tanidigimda yani tanistigimizda bekardin.
sonra evlendin simdi misafirler agirliyorsun cok tatlisin ya.
insallah beybi haberide aliriz![]()
Bende görünce aklıma hemen siz geldiniz ama mutfağa uyumunu geçin temizliği zor oluyormuş siyah olanın iz kaliyirmus falanEsim uyansada kahvalti yapsak
ilk defa ben onun uyanmasini bekliyorum.
yaa ben ocak almadim.
suanda da fiyatlari pahali
bime kumtel 299tl gelecek ama siyah cam.
ben istemiyorum siyah mutfagada alakasiz dolaplar beyaz ve kahve lake
masam kahve rengi.
beyaz esyam beyaz
siyah ne alaka
esimde ocak bu nolcak al diyo
erkek bakis acisi is gorsun yeter.
fiyati uygun tamam orda hemfikiriz ama o benim gozume batacak
cok toz olacak sinir olurum.
beyazi gelmiyor onunda okadar takip ediyorum yok.
nettede genelde 450-500tl
ben napim
ya evet kullananlar öyle dedi.Bende görünce aklıma hemen siz geldiniz ama mutfağa uyumunu geçin temizliği zor oluyormuş siyah olanın iz kaliyirmus falan