Küçük Düşün Büyük Olsun!

aamin canım
allah kimseye muhtaç etmesin

Beren sen daha önce chia tohumu kullanmistin sanırım adet düzensizliği yapıyor muydu canım. 6 gün kullandım 2 gündür bekliyorum da

Evet cnm kullandım ama çok kısa kullanmıştım.Midemde şişti rahatsızlanmıştım işten izin almıştım.Sonra korktum kullanmadım.Ama adet düzensizliği yapmamıştı.

Gunaydınn kızlarr
Aksam anneme kahveye uğradık.
Ben artık 3 sorudan sonra cığlik atacak hale geldiğim donemdeyım,
Kimse mümkünse bana bisey demesin kafasındayım.
Dun basım donuyordu sabah dedim,tansiyonumu ölçtü 8-4 düşmüş dedim.
Döndu bana salma kendını,hasta değilsin sen dedi.
Anne daha nasıl toplamış olabılırım sence dedim?
İse devam ediyorm,evımın isini yemeğimi ,kendim yapıyorm.
Salma ne demek yanı?
Aksamları taksicilik yapayım istersen bide?Bi o kaldı yapmadığm dedim.
Sonra konu değişti falan.
O arada ben sen yenı evliyken 1 yıl geldım evıne topladm senı dedi esimin yanında,
Kardesım benden 8 ay sonra evlendı,benım duğunumde nişanlıydı.
O duğun arıfesinde ne ara geldi hic hatırlamıyorm
Gelmedi,1-2 geldi aksamları uğradılar o kadar.
Yalnız kaldığmız bi ara ,anne ne ara gelmiştin sen bana,ben hatırlayamadım dıcem.
Gercekden sinir oldm aksam.

Anneler niye böyle yapıyor bazen.

Şu temizlik konusunda bende anneme soylendim azcik.
Ya tamam suan bilegi agriyo ama normaldede bir salmisligi var ki sormayin gitsin.
O kapilar nasil kirlenmis.
dolaplar yaglı
wc banyo kapisi falan.
Anne arkanda kucuk cocuk yok.
bir bez dolandir haftada 1 defa.
Bak böyle ugrasmayız dedim.
Amannnn bosver yapma ozaman diyor.
Iyide ben ugrasiyorum cikaricam diye lekeleri.
Öyle olsa bukadar ugrastirmaz.

Biliyorum haftasina yag olacak o dolap sık dilmedigi icin.
telf. aliyo eline cay kahve sigara dunya umru diil.
Biri gelir diyorum gelmesin diyor.

Benımkinin de cok değişik huyları var.
Herseyin en iyisini o yapıyor.
Gecen sarma götureyım dedm saklama kabı vardı bende.
Esim dedi hic koyma ,simdi kesin bunun içine bidahakine sunu da kat ,bunu da kat der dedi.
Adam bile cözmus.
Misal börek yaptm götürdüm,eline saglik,güzel olmuş ama ben sunu da katıyorm .Daha güzel oluyor der illa
Tmm sen daha güzel yapıosundur.Benım elimden bu geldi.
Yaslandıkca saçmalıyorlar net!

Annem kardeşime nevresim takımı almış.
Ama ne takım

Kapının önünden geçen satıcılardan almış. Allahım yanlış dikimini mi anlatsam taç diye alıp taç olmamasını mı anlatsam özürlü yerlerini mi anlatsam tek kişilik 130₺ oluşunu mu anlatsam bilemedim.

Dedim anneme kısa ve net kazıklanmışsın

Birimkileriniz bereketli olsun kızlar giremedim dün bi telaş halindeyim aksam ustu eltime gittim çocukla eşimin abisi şehir dışına çıktı değişiklik olsun hem oğlum kuzenleriyle oynuyo diye bugun gidecektim plan deisti dün hemen kurabiye yogutmustum onu götürdüm pişirip yemegi orda yedik guzel vakit geçti taşınma isi var yardım ettim diger eltimde geldi oda kaldi bugun döndük bugun etrafi dağıtmamış eşim çok etraf topladim açık çocuğu yikadim süt almış eşim kaynadı onu mayaliycan simdi bi kahve yaptim oturdum az dinneniom aksama yemegim yok bakcam a101 e gitcektim yarin giderim yoruldum hem çoçugida yikadim

Baby lellli maalesef oylelelr evlebdim hem hamilelik hem iş doğumuna yakın canını heryerim kendim sildim hatta iyilerini bile yaptım eşim muhtaç olmasın die
Şuan eşim ameliyat olcak kv gilin orda illa orda olmasın rezil eder kvden bende biliyorum ama mecburen esimde orda istiyo uf arada kalıyorum ameliyatı olsada bitse hayirlisiyla kv bende istemiyorum bir hafta onlarda kalmaya virt zırt onunbunu toplar ayakta oturamam bide çocuğum ufak allahım biran evvel geçsin zaman diyorum bu şeytana uydurma beni allahım diyorum
Bu arada dün yeni market açıldı tuvalet kağıdı 18 32 li bide mutfak rulosu 12 li 12 tl bidaha bulamam die aldım

Göz muayenemi oldum. Özel hastanede giriş ücreti ödedim. Lens yazdırdım. Resmen körüm valla lensi diğer ay alirim sanırım cok pahali ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…