Küçük Düşün Büyük Olsun!

İş yerlerinde büyük sıkıntılar var gerçekten nerede evi kredisi olsaydı keşke oturduğumuz ev kira değil ama bizimde değil oraya tadilat yaptırdık kredi çekip onu ödüyoruz
Yine de çok şükür bu arada araba gerçekten büyük masraf evde +1 insan gibi masrafı oluyor

Aynen onlarda ayrı dert bende doğalgazdan çok şikayetçiyim
Evde 3 petek yanıyor büyüğünü gündüzleri kapatıyorum ikisi açık sadece ama geçen ay 350 lira fatura geldi o kadar kısmama ve az kullanmama rağmen bu ayda 257 gelmiş hayret ediyorum az kullandığımız halde çok ödüyoruz napıyolarsa hakkımızı yiyolarsa haram olsun

Aynen öyle kesinlikle çok para gidiyor vergisi sigortası benzini bakımı.....bitmiyor
Biz ihtiyaçtan mecburen aldık oturduğumuz yerde market bile yok malesef.... Eşim kullanmıyor zaten sırf ben markete pazara gideyim diye.... İlk 1,5 sene araba yokken çok zor oluyordu benim için elimde pazar arabasını alıp o karda kışta yürürdüm külfet sonra alınca çok şükür rahat ettim
Ama şimdi oğlum 1,5 yaşında arabaya bağlayıp gidemiyorum durmuyor çünkü küçük daha
Anca biri yanımda olacakki... ama en azından eşim gelince onu yolluyorum çoğu zaman

İhtiyaç tabi çocuğu olana hastanesi var neyi var yapacak bişi yok mecburen ödemeleri de göze alınıyor kazasız belasız insallah

Aynen öyle bu millet ne halli çalışıyor zor şartlarda bahar gelmesine rağmen bir türlü düşmedi faturalar gerçekten bu kış çok zorlu gecti

İhtiyaç tabi çocuğu olana hastanesi var neyi var yapacak bişi yok mecburen ödemeleri de göze alınıyor kazasız belasız insallah

Amin canım Allah hepimize kolaylık versin
Sizde inşaallah hayırlısıyla borcunuzdan kurtulursunuzda biraz rahata erersiniz

aklim koton jasminede kaldi ama stokda yok.
zaraninda vanilyali bir kokusu var onu merak ediyorum.
magzada bir koklamam gerek sanirim tesekkurler

Nº 07 Pretty Blossom kullanıyorm ben staridivanus 80 tl ama kalıcı güzel,cicek kokusu.
not aldim kuzu
dolaba el atmisken kokularida degisim.
bu ara degisim degisim diye geziyorum hadi hayirlisi.
Amin.
Olsun arabada yatirim genelde artiyor fiyati.
Kredisiz ev almak hayal gibi.
istanbulda degilseniz ya da ist. disi dusunurseniz aslinda 150bine falan evler var biraz birikim biraz da krediyle alinabilir.(yine faiz ama baska turlusu malesed ortadirek icin mumkun degil)

Benimde dogalgazim etrafima gore kisikda ve daha az petek yakmama ragmen hep cok geliyor.
Evin konumuyla alakali sanirim
Ben secim sonrasi herseyin daha da zamlanacagina eminim
O sebepden suan yiyecek deterjan en azindan stok yapilmali.

aklim koton jasminede kaldi ama stokda yok.
zaraninda vanilyali bir kokusu var onu merak ediyorum.
magzada bir koklamam gerek sanirim tesekkurler

kronikuykucu da aynı kokuyu söylemiş bence bir bakmalısın hem mağazada indirimli satılıyordu

Oglanin rontgenini cektirdik.
kostur kostur geldim evi supurdum.
simdi yemek yapicam.
Camasir yikansin aksam asarim.
birde cayin yanina bisi yapim kac gundur gecistiriyorum kuruyemis falan.
Elim hic gitmiyor hamurisine oysa hic bos gecmezdim.
Bu ara kendimi acayip yorgun hissediyorum.
Bos durmuyorum fakat gozum hep koltukda uyuyasim var.

Kaban istiyordum burda bir butik çıkarmış dışarı kaşe kaban diz üstu modelleri çok güzeldi bir ikisinin bedeni oldu biraz sıkıyor aldığım ama kışa kadar vericem kiloyu giyeceğim ınş. üstündeki etikette 240 yazıyor 70 e aldim adam arkadaşım dükkanı kapadı onun malları ddi ama kaliteli bulamam böylesini iyi oldu
Akşama dunden fırın tavuk var kuskus yapıyorum yogurt salata yeter bugun

cok iyi almissin gule gule guzel gunlerde kullan

İstanbul'dayım fiyatlar çok uçuk malesef ama kendi oturduğum semte yakın yerlerde ilanlarda 170-180 civarı daireler görüyorum sıfır binalar ...keşke imkan olsada alsak
Evet hayal anca bi yerden toplu para gelecekki krediye bulaşmayalım ama talih kuşu bizi bulmaz. Bizim oturduğumuz ev malesef güneş görmüyor çok kötü bişey kışları hele rutubetde oluyor nefret ediyorum ama mecburiyetten oturuyoruz Peki sizce altın daha artarmı bu aralar yüksek seçimlerden dolayımı acaba Bozdura bozdura bişeyim kalmadı 1 bileziğim var onuda ihtiyaçtan dolayı bozdurmayı düşünüyorum ama ne zaman yapmalıyım doğru zamanmı bilmiyorum

Kuzucuklar küçük şeylerden mutlu olurlar
Allah bağışlasın hepimizin yavrularını

cok iyi almissin gule gule guzel gunlerde kullan
Saol canim valla içime sinerek aldim çokta begendim kışın çok pahalıydı fiyatlar insallah bu kış zayıflar giyerim
Benim kuş ta yere iniyor çocuğun oyuncaklarını itikliyor gagayla ogluş kızıp topluyor onlar benim diye

Oğluma seneye giyebileceği kışlık şeyler bakıyorum ama bi türlü bulamadım geçen gün lc Waikiki'ye baktım kışlık bişey kalmamış kaldırdılarmı hemen bilemedim
Civilde geçen hafta büyük indirim yazıyordu ama çocuk kazakları 25'ten aşağı yoktu bu mu büyük indirim...sizin bakıp aldığınız yada önereceğiniz uygun yer varmı hanımlar?

Geçmiş olsun neyi var kuzucuğun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…