- 21 Ağustos 2015
- 32.244
- 97.891
- 798
- 38
saol canim ya yemek faslı bitti başım agrio mutfagi toplayip ilac ictim simdi yine bi üşüme geliyor Inşallah geçer bugunT thesekreter cok gecmis olsun
Dun bende sahilde usudum sanirim aksam battaniyeye sarildim.
sicak tut ayaklarini metpamid mide bulantisina iyi geliyor.
Gramlari birleştirip başka biseymi alacaksın baby heray aliyomusun pekiAltın dusmus gram aldım carsıya cıkmısken 225 ten verdi kuyumcu.
Migrosta 30 tl harcadm.
Bi unıcorn pelus aldım cocuguma36dan 18e dusuyodu.
Anneme geldim.
Yolda dönerci gördüm cnm cekti 2 döner menü 45 tl
Aldım ama cok yani.22 tlmis menü
Allahtan önden gramı almısım yoksa param kalmıyo diye cayardm gramdan
Koci 90 tl arabaya parca almıs
70 tl onu taktırmaya vermis.
Yok anacım biz evde olsak batarız
Calısmak paklar bizi
Yok kasa var bankada ona atcm cnm.Gramlari birleştirip başka biseymi alacaksın baby heray aliyomusun peki
24 ayar galibaSelamlar kızlar
1gr altın aldım 242den.
Altın artmış yahuu:)
Çeyrekte 400 olmuş
Nerdeee çeyreğin 150lira olduğu günler:)
Evet canım 24 ayar24 ayar galiba
benim kuyumcuda 22 ayar varmış 225 ten verdi cmrtsi.
Bereketli olsun cnm
Özledikkk kuzuuuuEvde yemek yok
Oglanda evde
Esim 2 gundur tatli sorup duruyor.
Tatli yapicam ne yapsam bilmiyorum dusunuyorum.
Sonra supur sil.
Mak calistir fasli oyhh.
Rutine bagladik yine sar bastan.
Bende ozledim kuzumÖzledikkk kuzuuuu
Bence al yoksa o parayı yer gidersin ben yiyorum sahsenSlm kızlar halıların geldi aksam üstü 60 tl verdim hole attim yıkanan yolluğu etraf topladim bezelye almistim taze pilavlı pisirdim yedik yarin a birer tabak var yarin çocuklara tatil eltime kahvaltiya gitces akşamı bulur gelmem eşim evde yarin kendi yer biseyler mutfağa hala yolluk alamadım h sonu hastaydim çıkıp bakamadim şimdide yolluk parasını yiyorum suaneşim çarşamba vercek bide salon halisinin ustüne örtu alcam begenirsem zor cocukla temiz haki çabuk kirleniyor örtüyü yıkar sererim birikmiş 150 tl var çıksam döviz alcam düşer mi diyorum biraz daha ramazanda aliyim
Bencede al hemen.Slm kızlar halıların geldi aksam üstü 60 tl verdim hole attim yıkanan yolluğu etraf topladim bezelye almistim taze pilavlı pisirdim yedik yarin a birer tabak var yarin çocuklara tatil eltime kahvaltiya gitces akşamı bulur gelmem eşim evde yarin kendi yer biseyler mutfağa hala yolluk alamadım h sonu hastaydim çıkıp bakamadim şimdide yolluk parasını yiyorum suaneşim çarşamba vercek bide salon halisinin ustüne örtu alcam begenirsem zor cocukla temiz haki çabuk kirleniyor örtüyü yıkar sererim birikmiş 150 tl var çıksam döviz alcam düşer mi diyorum biraz daha ramazanda aliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?