Kvdem gercekten numunelik.
1 ay olms görmemis oğlunu.
Aradım yarın gelemicz ,aksam uğracz diye,
yarım ağz gelin ben de x ablandayım ama gelın dedi(kucuk görumcemde)
caya geliriz biz uğrasma dedim .
Utandı herhalde,yok gelin yaparz biseyler,siz zaten gec cıkıynuz isten dedi:)
aksm yine buzlu köfte ayıklama var menude:)
Allahim ben utanyorm artk kocama ne dedi diyiynce.
Uzulmesin diye özet gecyiorm.
Nasıl bi annelik bununki cözemedim..
Kpder ondan daha ilgili valla,gidince napcağımızı sasırıryor adam.Kocası napiyon acaba sürekli lop et oldular yeminle
Bende dolabta mantı var limon attım portakal tavuk var gelen tavuk getiriyor 5 tane tavuk oldu başkada bisey yok sarma yok yaprak ciksada sarip atsam keşke bu ara gelen giden kiymam yok alsam koftevyapardim
Kvdem gercekten numunelik.
1 ay olms görmemis oğlunu.
Aradım yarın gelemicz ,aksam uğracz diye,
yarım ağz gelin ben de x ablandayım ama gelın dedi(kucuk görumcemde)
caya geliriz biz uğrasma dedim .
Utandı herhalde,yok gelin yaparz biseyler,siz zaten gec cıkıynuz isten dedi:)
aksm yine buzlu köfte ayıklama var menude:)
Allahim ben utanyorm artk kocama ne dedi diyiynce.
Uzulmesin diye özet gecyiorm.
Nasıl bi annelik bununki cözemedim..
Aa ayıp etmis,Orucu yanlıs anlamıs o.Günaydın kızlar bu gece uyuyMadim dün halıları filan cirpmistim heryeri kaldırdım gece uyuyMadim kolunun bacağının ağrısına
Dun komsumla konuşmuştu sana gelcem demiştim
Sabah msj atiyo ee ben orucum gelmesen filan diye msj atmış bana her zmn haber vermeden gelir hicte sorun yapmam kırıldım yani bundan sonra gitmem herhalde
Cnm dün konuştuk işte gel filan dedi bende akşam haber veririm dedim sonra oda sabah msj atiyo orucum ben yani bisey yapmam der gibi insan yemek içmekten ölmus sanki niye gitcemkiAa ayıp etmis,Orucu yanlıs anlamıs o.
Kalp kırarak oruc tutulmaz..
Gelsin kendi alsın dediğini de söylüyor yani pesss..Cnm dün konuştuk işte gel filan dedi bende akşam haber veririm dedim sonra oda sabah msj atiyo orucum ben yani bisey yapmam der gibi insan yemek içmekten ölmus sanki niye gitcemki
Ablamda bi ara eee benim cayım filan çabuk bitiyor gelen giden olunca para birikmiyor cok uzun süre gitmedim yani
Ben öyle gezende bi tip deillim
Millet o kaadr şey oldu ki kimse gelmesin gitmesin derdinde gelen giden olmasın diye ben pasta börek yaparım biri gelince hiç umrumda deil yani kimsenin
Komşuya demiştim sen borcam al ben gelicrm sana gelince verim parayı demiştim neymiş kocası ee mağazada çok gelsin kendi alsin diyomus aman alma dedim ben alırım gelince biara dedim bu sabah gelme diyen komsum
Cok gecmiss olsunnn..Günaydın kızlar gün erken başladı banahastayim dunden beri mideyi üşüttüm heralde aksamdan beri sıtma tutuyordu bide afedersiniz cırcır olmuşum tuvalete gitmekten uyuyamadim bide gece 3 gbi kustum.o rahatlattı biraz kramp gelio böyle mideme dun eltimde dönerken üsüdum baya ondan mı oldu gecmessem gidicem acile
canim ne guzel cok seviniyorum senin adina masallah nazar degmesinSelam kızlar biz de akşama eltinin kızınım doğumgününe gideceğiz.Hafta içi idi ama herkes çalıştığından bugün yapıyorlar.Annemleri de davet ettiler hep beraber gideceğiz.Kız eşimden barbi evi istemişeşim arabayı bakıma götürüp hediye alacak.Ben de kahvaltı yaptım çay içiyorum biraz dinlenip çamaşır toplama işim var.Nevresimeleri yıkar asarım yatağımı toplarım balkon yıkarım, buzdolabının içini silerim ev temiz bakalım gene bulurum bişeyler yaparım.
Amin canım benim çok teşekkür ederimcanim ne guzel cok seviniyorum senin adina masallah nazar degmesin
Aileler siz ne guzel anlasiyorsunuz her okudugumda seni tebessum ediyorum.
Senin bekarlik surecini, isini, araba borcunu kismetini evlenmeni herseyini biliyorum sahitlik ettik ya ne guzel ya.
Sanki yakin arkadasimin sureclerine taniklik etmis gibi hissettim.
Yani surekli gordugum biri gibi.
Allah agzinizin tadini bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?