- 21 Ağustos 2015
- 32.242
- 97.885
- 798
- 38
Aynen evdekileri anama köye yolladım bende:)Kuzu valla tabak canak bende gormek istemiyorum.
Benim gerci cok yok ben degistigimden digerlerini evden cikardim.
Mesela kahvalti takimim yok benim.
pasta tabagi cesidi almistim 3 tane yaninada o renklere uygun 6'lı kahvaltilik tabaklari recellikleri falan almistim a101den öyle hazirliyorum
1 takimda 12 parca sade duz beyaz yemek tkm. var.
cam kasem var
12 tane gundelik cukur yemek tabagim var.
az öz kaldı.
al al insanin bir sure sonra sıkılıyor iyi yapmissin.
ay bi yazlik falan alsamda bende kilerden yollasam valla.Aynen evdekileri anama köye yolladım bende:)
Kahvaltı takımım çeyizdeki ver,pembe çiçekli toplasan 5 kez kullanmadım 6 senedir:)
Asılamada sans %15
normal ilişkiden pek bi farkı yok yanı.
Drun sorun var dedi mi?o önemli.
Yumurtlama da?Catlamasında?tüplerde ?
Yada esınde sıkıntı var mı?
Birde ilk asılamalarn tutma sansı daha azmış.Vucut reddediyormuş.
Allah gönlünüze göre versin cnm
Teşekkürler amin inşallahÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
sorunu olmayanlar için asılamanın kolaylastırıcı tetıkleyıcı etkısı oldugunu dusunuyorum ben bıze oyle oldugunu dusunuyorum denemekten zarar gelmez bnceDoktor sorun var demedi ben süreci hızlandırmak için düşündüm aşılamayı ama şans düşükse biraz daha bekleyim
Canim aşılama tüp bebeğe göre daha az oranda tutuyor diyorlar biz direk tüp bebek yaptık yanlız benim eşi de doğuştan gelen bazı sorunlar var bende sıkıntı yoktu ilk denemede oldu şükür yanlız aşılama yapılmadan rahim filmi çekiliyor bir kac kişi ile konuşmuştuk film çekildikten sonra aşılama olmadan kalmışlar eşimin yakınıda öyle kaldi oda tüpler kapalıylsa film çekilirken ilacli oluyo cekim o aciyormus tüpleri oyle demisti abla bana insallah kalirsin kendiliginden canim rabbim kimsenin kucagini bos koymasinDoktor sorun var demedi ben süreci hızlandırmak için düşündüm aşılamayı ama şans düşükse biraz daha bekleyim
Amin canım çok tşk ederim inşallahCanim aşılama tüp bebeğe göre daha az oranda tutuyor diyorlar biz direk tüp bebek yaptık yanlız benim eşi de doğuştan gelen bazı sorunlar var bende sıkıntı yoktu ilk denemede oldu şükür yanlız aşılama yapılmadan rahim filmi çekiliyor bir kac kişi ile konuşmuştuk film çekildikten sonra aşılama olmadan kalmışlar eşimin yakınıda öyle kaldi oda tüpler kapalıylsa film çekilirken ilacli oluyo cekim o aciyormus tüpleri oyle demisti abla bana insallah kalirsin kendiliginden canim rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
o da olur inşallah kuzuay bi yazlik falan alsamda bende kilerden yollasam valla.
Rahim filmi daha etkili,tuplerde ufakta olsa yapışıklık varsa açılmasını sağlıyoo cnm.Doktor sorun var demedi ben süreci hızlandırmak için düşündüm aşılamayı ama şans düşükse biraz daha bekleyim
evet canim ben aldim emsan aldim.tr_lelli cim senmi almıştın sahan seti hangi marka almıştınnn canım bende bakıyorumda o kadar çok çeşit varki kafam çok karıştı
Bende bimin kini kullanıyorum hatta ortadan ikiye bölüp atiyorum çokta güzel yikiyoGunaydın kizlarr
Seker yükleme isini hallettik.
Yarın cıkcak sonuc
Dun sok da 30 tl harcadım.
Mıntax tablt aldım valla bu sefer bulaşık deterjanı:)
14 kusurdu,50 li tablet,fairy cok pahalı,finishe gecmistm.O da uçtu ,mintaxa dustum valla:)
Bundan sonrası kiloluk Borax bu pahalılıkta:
10,99 mademe coco da hadcadım.Sise aldım 50 ml kristal 6,5 tl
Bıde sabun koymaya kese aldım.
50 tl zulaya attım.
Buzdolabı poşeti en uygun 3,5 tl buldum sok da.
Ucmus onlarda
Koci pazara gitmiş
Bayağı harcamistir.
2 ser kilo soğan,patlıcan,patates almış,
Kahvaltılık almış.
İftara imam bayıldı yaptm.Bide pilav yapcam ona.
Soğanlı salata istedi benden aksam,koca çanağı yedı,yancakk bugun mıdesi
Cacık yaparım bide.
Tatlı hala yemedik ,ramazan başladı başlayalı:)
ay bekliyorum canım sağolevet canim ben aldim emsan aldim.
Hepsi buradadan aldim ben.
ozelden atarim modeli
Benimkiler buyuk degil yani sahan zaten kucuk oluyor.ay bekliyorum canım sağol
memnunmusun pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?