tmm cnm modeline bakim bende seninkinin fikrim olsunBenimkiler buyuk degil yani sahan zaten kucuk oluyor.
Daha buyuk sahan varsa bilemedim.
Ben kalan yemekleri koymak icin kullaniyorum artanlari memnunum.
granit sahan takimida alicam sanirim menemen ,yumurta yapmak icin 1 model kestirdim gozume boyle minimal seyleri seviyorum bentmm cnm modeline bakim bende seninkinin fikrim olsun
bende kalan yemekler için istiyorum genelde
Vala sasırdm,bulanık falan cıkarnmadı.Bende bimin kini kullanıyorum hatta ortadan ikiye bölüp atiyorum çokta güzel yikiyo
Benimde zulada alo vardı onu açtım deterjan
Gullac bende yapcm ama migrosta kucuk yuvarlak güllaç yaprakları oluyordu,onlardan bulamadım.Selammm mutfagi topla ocagi sil camasir as gun bitti.
oglani kursa biraktim.
Dolapda bisi satilmis sabah onu kargoya verdim.
Sonra yemegimi firina attim.
bulasik mak. bosalttim.
evi supurcem namaz kilcam hic halim yok.
Erbaslar bucukda geliyor kalkmam gerek su kanepeden hadi bismillah.
Aksama mercimek corba, firinposetinde sebzeli tavuk ve manti var.
piyaz yapcam.
karpuz tatli falan derken cok sukur bugunde biter.
Bu sene Rabbime sukurler olsun guzel geciyor.
ilk aksam kotu oldum sadece bunyem alisti.
Az yiyorum rahatim.
Tatli ciddi pahali ya.
Ama ben her gun tatliyla ugrasamam esim baklava falan seviyo ben surekli baklava acamam.
Ama 2gunde 1 40tl gidecek boyle giderse.
tatliya 500-600 bayica ramazan cikana kadar sanirim
Esim tatlisiz asla durmaz hadi ben kendime puding falan yaparimda oglanla ikisi gomuyorlar tatlilar
Bana gullac aliyor esim benim en sevdigim gullac sutlac profiterol muhallebi onlar olsun yeter hic baklava falan aramam.
Rahim filmi daha etkili,tuplerde ufakta olsa yapışıklık varsa açılmasını sağlıyoo cnm.
Hayırlı haberlerle gel inssEvet canım duydum onu bayram sonrası düşünüyorum aşılama memlekete gidip gelelim de rahim filmi de çekilir
yoo daha gelmedi.Günaydın
Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
Eksikler hiç bitmiyor gerçekten benimde o kadar çok şey var ki alacağım her ay eksiye inmekten sıra gelmiyor ne yazikki
tr_lelli çatal kaşık takımınız geldi mi acaba bende almak istiyorum şu anda en çok ihtiyacım olan bu almam lazım misafir agirlayacagim doğru düzgün takımım yok günlük kullandıklarını kararmaya başlamış
Kızlar bende uzun zamandır BİM'in tabletini kullanıyorum memnunum birde geçenler a 101 den finish almıştım iki paket arada bir de ondan atıyorum memnunum fairy e bı dünya veremem elde yikamayida ya ya pril yada fairy kullaniyorum uzun süre gidiyor
Bu arada altın fırladı gitti resmen 22 ayar 233 lira oldu daha geçen hafta 209 TL idi altın almak hayal oldu artik
İnşallah istediğiniz gibi gelir bende netten almaya korkuyorum taksitle alicam ben zatenyoo daha gelmedi.
Kargoya verilmedi bekliyorum 10-20 arasi teslimat deniyor bakalim.
Aa hamile mi kız:)eltimin kizini cagirdim iftara olagan geliisti gerci telf. konusurken oyle gelin dedim.
bebis bekliyor midesi kotu.
Yemekleri yaptim
supur sil toz al hepsini hallettim.
Esimden tatli,su,pide isticem.
yaa ivet nazlı cookAa hamile mi kız:)
Anamm onun nazından geçilmez simdi:)
Damadı zate calistiriyordu:)
hayırlı uğurlu olsun
Sağlıcakla alsn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?